- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
-
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #2.081
inşallah canım yaaaal bendende o kadar cnm 24 adet olmamm gerekiyodu olmadım adet söktürücü kullanıyorum şuan 3 günü iğnelere başlıycam gene ama bu sefer gelicek inşalh bebişim
inşallah bizlerede uğurlu gelir isyancıminşş canım inşş tutunsunda ikiz olsunn inş..aşılamada şans daha yüksek tabiki canm...
herşey güzel olcak inşşş
hoşgeldin tatlım bana uğurlu geldi burası inş sanada gelirrr
sen zaten fıstık gibisin takma kilonu
ne bileyim canım yaa bebiş olmuyo diye herhalde
arada böyle uyandığım oluyo mutsuz ümitsiz falan
aşılama yaptıracaksın demek
sen pkoluydun demi canım
seni çok seviyorum canım yaa çok pozitifsin senle konuşunca rahatlıyor insan
haklısın bende çevre baskısı falan da yok
aileler herkes gayet anlayışlı sormuyolar bile bebiş var mı diye üzülmeyeyim diye
eşim desen oda moral verir hep bana
ama ben uyuzluk yapıyorum işte
önce bi dr a gideyim bakalım ne söyleyecekkızlar normal folic asit yerine inofolic kullanın..
bu pko lular için üretşlmiş bir folik asit.
içinde yumurtlamaya yardımcı maddeler var..
ben onu 2 ay kullandım..
ilk ay etki etti ama yeterli olmadı..
klomenle birleşince tam oldu.. öneririm..
birde havuç suyu için mutlaka..
biz pko luların en büyük sorunu yumurtla çatlamaması..buda onu sağlıyor..
kriztanem sadiyeye katılıyorum nasıl dayandın 3 aydır adet olmamak ne demek yaa
kan testi yaptırdın mı
rahat olmak en mantıklısı ama ben pek yapamıyorum şu sıralarmalesef cnm pkoluyum ama ileri derece değil ilaçlara tepki veriyo vücudum fıstık için de teşekkür ederim kuşum ama bi 8 kilo daha vericem inşallh dr şuan kilon iyi dedi aşılama için ümitsizlenme cnm yaaa ben şu 2 aydır rahatım valla takmıyorum alıştım sanırım
çoookk haklısın canım benimolmanda cok normal onlar doktorun karsına geçip okadar can acısı muanenin ne demek oldunu bilmiyor genlerimiz eee sonra cocuk hamile kalamadın mı yok ya sanki bizde cöpe attık istemiyoruz bebekleri hiç bosuna ne telaşa gir nede kendini üz sonucta sen biliyorsun ne cektiklerine kendine niye haksızlık ediyorsun ki sen mi istedin hasta olmayı bu kadar üzülmeyi sen mi istedin her seyi oluruna brak su akar yolunu bulur misali
allah allah neden adet olmadın ki o zaman belkide strestendiryaptrdım hormonlar her sey normal
kızlar normal folic asit yerine inofolic kullanın..
bu pko lular için üretşlmiş bir folik asit.
içinde yumurtlamaya yardımcı maddeler var..
ben onu 2 ay kullandım..
ilk ay etki etti ama yeterli olmadı..
klomenle birleşince tam oldu.. öneririm..
birde havuç suyu için mutlaka..
biz pko luların en büyük sorunu yumurtla çatlamaması..buda onu sağlıyor..
olmanda cok normal onlar doktorun karsına geçip okadar can acısı muanenin ne demek oldunu bilmiyor genlerimiz eee sonra cocuk hamile kalamadın mı yok ya sanki bizde cöpe attık istemiyoruz bebekleri hiç bosuna ne telaşa gir nede kendini üz sonucta sen biliyorsun ne cektiklerine kendine niye haksızlık ediyorsun ki sen mi istedin hasta olmayı bu kadar üzülmeyi sen mi istedin her seyi oluruna brak su akar yolunu bulur misali
rahat olmak en mantıklısı ama ben pek yapamıyorum şu sıralar
inşallah aşılaman tutar canım sen klomen falan kullandın mı
çoookk haklısın canım benim
ama işte bazen beynimin kabul ettiğini kalbim kabul etmiyor
bir acı oturuyor bazen bide bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor
gerçekten çok zormuş bu acı
kızlar kk da tüm bebek isteyen arkadaşlarım için 707 YA VARİS çektimm...sizlerde birer aminn deyinn güzellerimmmm...İNŞ ettiğim ilk dua hemen kabul olurrr
kız ben kendim hastanede çalışıomm zatennnn...sistem önümdeee
selam kızlar bende burda sizlerle olmak istiyorum
burda muhabbet çok güzel
canım allah bilir ama bence aşılaman çok büyük ihtimalle tutar gibime geliyokullandım cnm klomen 2 ay kullandım bir ay gonal f kullandım yumurtalıklarım büyüyo iğneye gerk kalmadan çatlıyo ama gebelik oluşmuyo eşimn hızında biraz yavaşlık var sanırım ulaşamıyo bnmm bebişler o yüzden aşılama için umutluyum biraz inşallh üzülmem
inşallah canım hoşbuldumm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, İsyan çok çok sevindim Allahım bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almayı da nasip etsin cnm:119::119::118:
Ohhh ne güzel.
Ee o zaman hoşgeldin,sefalar getirdinnn, bu topik sana da uğur getirsin...
canım allah bilir ama bence aşılaman çok büyük ihtimalle tutar gibime geliyo
kadında sorun yoksa aşılama ve tüp bebekte tutma olasılığı yüksekmiş
inşallah canım hoşbuldumm