hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

haril haril aradigini okudum. irenbe`den sasma derim ben cidden cok iyi ve memnun kalan var .... tabiki gorusuruz telefondan unutmazsan beni. Ama hani sen Asilama diyordun niye tup e gectin direk ?

unuturmuyum hiç seni delümüsün :) ben de orasını düşünüyorum artık kesin yani.... aşılama benim için boş yani süreyi uzatmak ve maddi kayıp yani benim tüp tıkalıya normalde tutma olasılığı çok düşük zaten e bide tüpüm tıkalı iki kat negatif yani o yüzden direk tüpe geçicem öyle devlet hastanelerinde de uğraşmak istemiyorum olucaksa biran önce kendimi de daha fazla yıpratmadan halledeyim şu işi diyorum öyle işte bakalım eşime daha adam akıllı kararımı bildirmedim şu hastane şu doktor diye o ne der bilemiyorum ama bana bırakır kesin :) onda da bu ay bişeyler var sürekli doktora gidicektik noldu yada şunu iç bunu iç gibi şeyler söylüyo sanırım artık o da babalığa hazır hissediyo kendini daha önce hiç demezdi çünkü senin anlayacağın fırsat bu fırsat benim için :)

hakkinda hayirlis canim Rabbim gonlune gore versin insaALLAH hersey yolunda gider kavusursun bebegine :) benide haberdar et gelismelerden izmire gelincede haberim olsun misafir edeyim seni... git gel yapmazsin basim ustunde yerin var sebusum

amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun gelirsem mutlaka ararım zaten seni bakarsın kalırım bile :) hem belli mi olur aynı anda hamiş kalırız belki göbek tokuştururuz senle :)

KIZLAR SELAM BEN 7 YIL UGRASTIM BEBEGİM İCİN 3 YIL KISA bir süre bana göre lütfen üzülmeyin lcünkü yıllar gectikce sabır taşı catlıo ve cok cabuk yıkılıosun inşallah bebekleriniz hemen gelir ama gelmedigini düsünürsek yıllar gectikce dayanma gücü sıfırlanıo ben umudumu hic yitirmedim allaha inandım elbette ki gelgitler yaşadım bbu cıoook normal onca igne ilac doktor döklülen paralar ama sınanıyoruz ve inşallah herkes anne olacak bu arada izmirde yasıyorum şzmirde yasayan arkadaslar ne irenbe ne smyrna ege üniversitesine gidin diyorum ben özele cok para döktüm hepsi bir yana ege üğn bir yana ve fiyatlar cok uygun hemde bu özel hastanelerde ki bilincin 10 katı bilincinde ve bilgisinde doktorlar var hepiniz allaha emanet olun

bende düşünmeyi bırakmıştım ki hamile kaldım üstelik bende pco var hamile kalmam cok zordu ama oldu allah cok büyükkkkk tevekkül tek ç.are

soylediklerne katiliyorum canim elbette 3-5 yada yedi sene hic farketmiyor cekilen uzuntu yasananlar acilar hep ayni maddi manevi yasanan yikimlar hep ayni.yanliz egeye gitmis biri olarak ustelik ilk asilamami orda yapmis biri olarak asla kimseye tavsiye etmiyorum doktorundan tut hemsiresi sekreteri hicbiri bana gore bes para etmezler..... yaptiklari yanlis tedavi yuzunden asilamam olumsuz sonuclandi ustelik ozur bile dilemeden sadece "kysura bakmayin hilal hanim hemsirenin hatasiydi demekle yetindiler" ve benden SGK li olmama ragmen vakif adi altinda tam tamina Asilama icin HSG vs icin toplamda 1000 tl ye yakin para aldilar hakkimda haram zehir zikkim olsun diyorum.ha senin sansin yaver gitmis denk gelmissin iyi birilerine sevindin senin adina elbette bana kotu gelen herkese kotu gelecek diye birsey yok ama benim gibi dusunen arkadaslarda var ....Rabbin bebegini sana ve esine bagislasin gule gule buyut

aaaa ciddimisin bak şunların yaptıgına ilk defa duydum bunu inanmıyorum yaaaa!!!!!!!! dedigin dogru şans meselesi briazda ben cok memnundum tüp bebek yaptıraaktım ki hamile oldugumu ögrendim allah o yolda oyalamasın kimseyi cok zor sagol canım tez vakitte sende anneligi yaşa insallah

Kızlar uzun zamandır ortalıklarda yoktum biliyorum hepinizden çok özür dilerim mahçubum valla. Benim kırmızılar dün gene geldi bu ayda olmadı her ay ayrı hüsran ama şu yapacam dediklerimi bir türlü yapamıyorum çünki kırmızılar gidince psikolojik bu ay olucak moduna giriyorum hiç birşey yapmıyorum oof ne yapıcam bilmiyorum bebek istiyorum

Buarada tûp arastirmasida yaptim kizlar 4250 gibi iyi bi hastanede yapiyolar + ilaclar hastalarinin %80 hamismis bide bitkisel bi ilac kullanan arkadasim vardi oda gecikmis isallah hamiledrd bende tupe ihtiyac duymam onuda pek metediyodu kullanan kaliyomus klasik laflar ama(

sizi gidiler sizi neredesiniz bakayım siz kızlar bi görünüp bi kayboluyosunuz hain domdomlar :) bakıyom hepimiz gene görmüşüz kırmızı kartları şu şeytanın bacağını kıramadık gitti

bende tüpçü araştırıyom canım haangisine taktırsam diye :) ne kullanmış arkadaşın valla desin bizde kullanak :)

anacim gidicemde bakem ne zaman... zaten sikildim bu topikden oku oku elde far sifir biraz kafa dagiticam nisanda spora basliycam.donusum muhtesem olacuuuuk ;52:

al benden de okadar bi halt olduğu yok.... yeni kararlar aldın ha çok güzel ama umarım lafta kalmaz uygularsın.... şaka biyana fıstık gibi olcam desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…