- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
haril haril aradigini okudum. irenbe`den sasma derim ben cidden cok iyi ve memnun kalan var .... tabiki gorusuruz telefondan unutmazsan beni. Ama hani sen Asilama diyordun niye tup e gectin direk ?
haril haril aradigini okudum. irenbe`den sasma derim ben cidden cok iyi ve memnun kalan var .... tabiki gorusuruz telefondan unutmazsan beni. Ama hani sen Asilama diyordun niye tup e gectin direk ?
hakkinda hayirlis canim Rabbim gonlune gore versin insaALLAH hersey yolunda gider kavusursun bebegine :) benide haberdar et gelismelerden izmire gelincede haberim olsun misafir edeyim seni... git gel yapmazsin basim ustunde yerin var sebusum
hakkinda hayirlis canim Rabbim gonlune gore versin insaALLAH hersey yolunda gider kavusursun bebegine :) benide haberdar et gelismelerden izmire gelincede haberim olsun misafir edeyim seni... git gel yapmazsin basim ustunde yerin var sebusum
Evet ilk cocugum tup bebekle oldu korunmuyoduk ama hic umudum yoktu 3 sene nelr denwdim olmadi nasil olack diyodum hattadondurulmus embr var onlardan birini deneyecektim yaza . 3 sene adet gununu zor bekliyodum test icin bunda 10 gun gecti dr a gittim kist var galiba geckti diye bebisimi gordum sok olduk haklisin iliski sirasnda bile hep aklimdaydi yok oyle yat ayaklarini kaldir sunu ye bunu yw yok tek ilac dusunmemek oda cok zor
soylediklerne katiliyorum canim elbette 3-5 yada yedi sene hic farketmiyor cekilen uzuntu yasananlar acilar hep ayni maddi manevi yasanan yikimlar hep ayni.yanliz egeye gitmis biri olarak ustelik ilk asilamami orda yapmis biri olarak asla kimseye tavsiye etmiyorum doktorundan tut hemsiresi sekreteri hicbiri bana gore bes para etmezler..... yaptiklari yanlis tedavi yuzunden asilamam olumsuz sonuclandi ustelik ozur bile dilemeden sadece "kysura bakmayin hilal hanim hemsirenin hatasiydi demekle yetindiler" ve benden SGK li olmama ragmen vakif adi altinda tam tamina Asilama icin HSG vs icin toplamda 1000 tl ye yakin para aldilar hakkimda haram zehir zikkim olsun diyorum.ha senin sansin yaver gitmis denk gelmissin iyi birilerine sevindin senin adina elbette bana kotu gelen herkese kotu gelecek diye birsey yok ama benim gibi dusunen arkadaslarda var ....Rabbin bebegini sana ve esine bagislasin gule gule buyut
tabiki kalirsin sebusum ne demek :)
soylediklerne katiliyorum canim elbette 3-5 yada yedi sene hic farketmiyor cekilen uzuntu yasananlar acilar hep ayni maddi manevi yasanan yikimlar hep ayni.yanliz egeye gitmis biri olarak ustelik ilk asilamami orda yapmis biri olarak asla kimseye tavsiye etmiyorum doktorundan tut hemsiresi sekreteri hicbiri bana gore bes para etmezler..... yaptiklari yanlis tedavi yuzunden asilamam olumsuz sonuclandi ustelik ozur bile dilemeden sadece "kysura bakmayin hilal hanim hemsirenin hatasiydi demekle yetindiler" ve benden SGK li olmama ragmen vakif adi altinda tam tamina Asilama icin HSG vs icin toplamda 1000 tl ye yakin para aldilar hakkimda haram zehir zikkim olsun diyorum.ha senin sansin yaver gitmis denk gelmissin iyi birilerine sevindin senin adina elbette bana kotu gelen herkese kotu gelecek diye birsey yok ama benim gibi dusunen arkadaslarda var ....Rabbin bebegini sana ve esine bagislasin gule gule buyut
ben o hastane konusunda cok sansszdin canin .Guzel dileklerin icin cok sagol canim dileyen ve isteyen herkese rabbim nasip etsin...
günaydıııııın hilalim bgn gidiyosun dimi püüüüüüüüf
zenlisucum ben suan adetlıyım ınanırmısın bu ay hıııc takmadım kafama uzulmedım aglayıp sızlanmadım sanırım artık alısıyorum bu duruma :) sende ne olur taaa bır hafta onceden yıpratma kendını sen kendını uzunce elıne ne gecıyor kocaman bır HİÇ dime arkadasım bak bende 4 yıllık evlıyım bılıyon hıc korunmadık senelerce aglamaktan gözpınarlarım kurudu hastalık sahıbı oldum elıme bunlardan baska bırsey gecmedı . ALLAHdan ısteyecez Rabbıme ınanıcaz ınsaALLAH o bıze bır evlat gonderecek :) ben artık buna COOOOK INANIYORUUUUMMM DUA herseyın her derdın kapısını açarmıs bızde DUA etmekten vazgecmeyelım çok optum senı canım üzülmek yok....
bah aramıza yenı katılan Hanife arkadasımız var tam 12 yıldır beklıyor Anne olmayı onu örnek alalım bence.... ve o hala Umudunu yıtırmemı. İyi dileklerin icin tesekkur ederim hilalcigim uzun suredr giremedim kusura bakma gec oldu yine geldi kirmizilar ama uzulmeme firsat kalmadi kayinvalidemler geldiler hiZmet hörmet derken unuttum kendimi bende inaniyorum olcak isallah vardr bir hayir bundada bekliyorum arastrmayada devam:))
Buarada tûp arastirmasida yaptim kizlar 4250 gibi iyi bi hastanede yapiyolar + ilaclar hastalarinin %80 hamismis bide bitkisel bi ilac kullanan arkadasim vardi oda gecikmis isallah hamiledrd bende tupe ihtiyac duymam onuda pek metediyodu kullanan kaliyomus klasik laflar ama(
sebusuuum hala burdayım anam bı gıdemedım yaaa :)))
anacim gidicemde bakem ne zaman... zaten sikildim bu topikden oku oku elde far sifir biraz kafa dagiticam nisanda spora basliycam.donusum muhtesem olacuuuuk ;52:
anacim gidicemde bakem ne zaman... zaten sikildim bu topikden oku oku elde far sifir biraz kafa dagiticam nisanda spora basliycam.donusum muhtesem olacuuuuk ;52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?