canım ALLAH nasıp ederse ben pazartesi başlarm senin için okumaya .artık kac tane olursa sana haber verırım . sayı vermek ıstemıyorum tutamam dıye hergun bır tane okurum sen bana kota dolunca haber ver .elımden gelenı yaparım. Rabbım Dualarımızı kabul senınde Dualarını kabul eder ınsaALLAH
olsun olsun okudukca biter canim ben annemede soyledim o da okuyacak. Bebek icin mi okuyorsun
olsun olsun okudukca biter canim ben annemede soyledim o da okuyacak. Bebek icin mi okuyorsun
cumlemizden ALLAH razi olsun canim. Sen tek basina mi okuyorsun ? Kac tane bitirdin
ne guzep soyluyorsun arkadasim ama bu mumkun olmuyor ki insan en ufak seyde aklina geliyor. Allah evladini sana bagislasin darisi bizlerin basina :) sen 20 aylik oglun varken ikinciye mi hamile kaldinBnde 3 sene ugrastim yapmadigim kur dua kalmadi. Bu arada dis gebelik yasadim tek tupum alindi umitlarim iyice tukendi artik beklemek istemedim ve umut tup bebekte ilk denemede oldu cok sukur gelelim asil meseleye oglum 20 aylikken kendiligden hamile kaldim suan 15 haftalik hamileyim ve bnm tek sorunumun takmak cok dusunmek oldugunu anladim hic dusunmeyince kalabiliyomusum bir dunya sey deniyoruz ama aklimizda oldugu surece fauda etmiyo ne kadar zor biliyorum ama dusunmemeye calsin
Bende Senin gibi Düşünüyorum İnsallah Rabbim Sanada bana da evlad nasip eder ikiz bebek :)anladım canım Istanbulda ıyı Doktorlar vardır emınım ınsaALLAH hıc Doktora kalmadan Bebısın gelır. bende 4 yıldır ıstıyorum ama nasıp kısmet ıste Rabbım ne zaman OL derse ozaman olacak ınanıyorum buna...
Amin canim insaALLAH. Ben birtane olsun ona raziyim saglikli akli fikri yerinde hayirli bir evlat olsun
Aminnn... Rabbim Tüm bebek isteyenlere Versin rabbim hepimize...Amin canim insaALLAH. Ben birtane olsun ona raziyim saglikli akli fikri yerinde hayirli bir evlat olsun
canim o da bu kadar basit degil sartlari vs cok zor .yeterince maddi durumun iyo olacak belli yasta olucan yas sinirlamasi var almak istedigin yada baska bir cocugun 1 yil koruma ailesi olucan ohooo bi dunya prosedur. Birde bir baskasinin cocuguna annelik etmek sence kolay midir yani insanin yeri geliyor kendi cocuguna sabri yetmiyor Hani gunahina girmemek lazim nitekim o bebislerin sucu gunahi yok cok iyi dusunmen lazim
insaALLAH en yakin zamanda Anne olursun canim
Amin İnsallah canımm.. En Kısa zamandainsaALLAH en yakin zamanda Anne olursun canim
cumlemizden ALLAH razi olsun canim. Sen tek basina mi okuyorsun ? Kac tane bitirdin
Bende aynı şeyden muzdarip bir bayan olarak,şükür mutlu sona ulaştım.İlgilenirseniz yazınız.
aysuncan@outlook.com.tr
sebus nerdesin yine.... benim muhtemel yarin net kapaniyor haberin olsun
sebus nerdesin yine.... benim muhtemel yarin net kapaniyor haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?