- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
hayırlısı olsun arkadaşım.ben daha 9 aydır istiyorum ama sorunlarım vardı.kist ameliyatı oldum perde ameliyatı oldum.sol tüp iptal.
ama benim umudum var inşallah rabbim bize de nasip eder.
kimsenin ne parası ne pulu evi damı hiçbir şeyine özenmiyorum da bebeğine özeniyorum.içleniyorum ne yalan söyliyeyim.
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhıhhh dertlendim leyynn
neyse bizi tüp paklıcak heralde.bende yazı bekliyorum kredi borcumuz bitsin cekcem yaptırcam.
insanlıktan cıkmaya basladım kafayı tırlatcazz yaa
canım doktorunu bulamamassın bence :/ sonuç bulamayınca bilinmeyen diolar.. kordona gidiorum çiğli mete beye bence oraya bi ğit bakalım . belkide dua bile etcen bana . özel ama siğortalı tatlım benmde durumum yok ama doktorumu asla değiştiremem çok ğüven var arada ve gerçekten işine aşıkcanim ben izmirde kime gittiysem hep ayni seyleri duydum sebepsiz infertilite. Tahlillerim fazla fazla yapildi ama gorunurde hic sorun yok esimdede ayni sey. Senin doktorun kim ?ozel mi ?
canım doktorunu bulamamassın bence :/ sonuç bulamayınca bilinmeyen diolar.. kordona gidiorum çiğli mete beye bence oraya bi ğit bakalım . belkide dua bile etcen bana . özel ama siğortalı tatlım benmde durumum yok ama doktorumu asla değiştiremem çok ğüven var arada ve gerçekten işine aşık
Hosgeldın canım nasılsın?Selammm kizlarrr bende buralardayimmm
Hosgeldın canım nasılsın?
Hosbuldummmmm Canim sikkin,idare ederrr.sen nasilsin cnmmm?
ıyı dıyelım ıyı olalım benım kırmızılar sınyal vermeye basladı kasıklarım agrıyor belim akıntım.... bu ay pek uzulmem cunkı calısma pek yapamadık.
yemek yapıyorum buarada eşim gel erken gelıcekde o yuzden bıran once yemeklerımı bıtıreyım dıye ugrasıyorum
Kolayy gelsinnnn balimmm menude ne var bugunn :)))
cok sağol bıtanemmenüde Köfte Makarna salata bırde dunden mercımek corbam vardı onu ısıtıcam ...bu kadar
Oohhh ellerine saglukk cnmm..
Bizde bgun balik( hamsi)&salata
hmmm o bızde yarın var nasıpe :) afıyet olsun sekerım ben musadenle cıkıyorum cepten gırerım mutfakda az işim kaldı opuyorum seniii ıyı hafta sonları dılerım
muayene 30tatlım ilk gttiğin için mutlaka smer ister orayı sölim . daha sonra hiç bi tahlil yapmıo tatlım sen eskiden yaptırdığın tahlilleri göster hikayeni anlat o gereken bişi varsa söler ttlm durumum kötü dersen zaten ordabile yaptrmaz tahlil tatlım . ben mesela gebelik tahlillerimi dışarda yaptırıorummm sadce troidimi illa mete beyin bakması gerektiği için orda yaptıorum . durumumu bilio çünkü.muayene ucretı ne kadar bırde tahlıllerın ıcın ne kadar oduyorsun? ona göre gıdeyım bende
tamam canim sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?