hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

aynen kurabıyecım bende oyle hıcbrseyıne ozenmem asla ama bebek gorunce keske benımde olsa sımdı bındırsem arabasına gezdırsem dıyorum

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh dertlendim leyynn
neyse bizi tüp paklıcak heralde.bende yazı bekliyorum kredi borcumuz bitsin cekcem yaptırcam.
insanlıktan cıkmaya basladım kafayı tırlatcazz yaa

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhıhhh dertlendim leyynn
neyse bizi tüp paklıcak heralde.bende yazı bekliyorum kredi borcumuz bitsin cekcem yaptırcam.
insanlıktan cıkmaya basladım kafayı tırlatcazz yaa

ah be bacım onunda garantısı yok benımde bıtsın yazdan sonra dusunuyorum hıc olmazsa bunuda denedım derım hep aklımda keskeler kalmaz ıkı de asılamam var gerıde bıraktıgım . tutmazsada artık durumu kabullenıcem

öyle canım tabi garanti yok allahın işi.
ama sanş daha fazla ya.
neyse inşallah gerek kalmaz da
o paralara bebek odası puset vs alırız

öyle canım tabi garanti yok allahın işi.
ama sanş daha fazla ya.
neyse inşallah gerek kalmaz da
o paralara bebek odası puset vs alırız

amiiiiiiiinnnnnnn insaallah canım.... en gzel bebek arabasını alıcam meleğime hatta dur bakım resım ekleyebılecekmıyım

ınsallah becerebılmısımdır :)

:18: sebuuuuuuuuuuuuuuuussssssss kız nerdesın bak bak neler neler ekledıııııımmm :26::26::26:

canim ben izmirde kime gittiysem hep ayni seyleri duydum sebepsiz infertilite. Tahlillerim fazla fazla yapildi ama gorunurde hic sorun yok esimdede ayni sey. Senin doktorun kim ?ozel mi ?
canım doktorunu bulamamassın bence :/ sonuç bulamayınca bilinmeyen diolar.. kordona gidiorum çiğli mete beye bence oraya bi ğit bakalım . belkide dua bile etcen bana . özel ama siğortalı tatlım benmde durumum yok ama doktorumu asla değiştiremem çok ğüven var arada ve gerçekten işine aşık

muayene ucretı ne kadar bırde tahlıllerın ıcın ne kadar oduyorsun? ona göre gıdeyım bende

Hosbuldummmmm Canim sikkin,idare ederrr.sen nasilsin cnmmm?

ıyı dıyelım ıyı olalım benım kırmızılar sınyal vermeye basladı kasıklarım agrıyor belim akıntım.... bu ay pek uzulmem cunkı calısma pek yapamadık.
yemek yapıyorum buarada eşim erken gelıcekde o yuzden bıran once yemeklerımı bıtıreyım dıye ugrasıyorum

Kolayy gelsinnnn balimmm menude ne var bugunn :)))

muayene ucretı ne kadar bırde tahlıllerın ıcın ne kadar oduyorsun? ona göre gıdeyım bende
muayene 30tatlım ilk gttiğin için mutlaka smer ister orayı sölim . daha sonra hiç bi tahlil yapmıo tatlım sen eskiden yaptırdığın tahlilleri göster hikayeni anlat o gereken bişi varsa söler ttlm durumum kötü dersen zaten ordabile yaptrmaz tahlil tatlım . ben mesela gebelik tahlillerimi dışarda yaptırıorummm sadce troidimi illa mete beyin bakması gerektiği için orda yaptıorum . durumumu bilio çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…