keske kan testı yapsaydın ıdrar ıcın cok erken degıl mı? ben ıkı defa asılmama oldum ıkısındede ıdrarda bakma mutlaka kanda baktır sonucta enjekte edılmesının 15.gunu ya .... yumurtlamadan sonra 15.gunde ıdrardada bellı olmaz ya...onun gıbı düşün.
evet en guzeli hemen umutsuz olma adetin gecerse kan testi yaptir en sagliklisida bu.. insaALLAH tutmusdur :)
saol canm tuttrdumda sen gel bide bana artık can boğaza dayanmıştı . Pıt pıtı duyduk tatlım ama allah tan hayrlısı tabi . Allah hepinize bir gun nasip edicek bunu unutmayın lütfen üzülmeyin . Sadce ihtitacınız olan iyi bir doktor hilalcim gerisi rabbime kalmş
eee canım kontroller falan yaptrmadın mı nasıl yani 12 seneArkadaslar bende 12 senelik evliyim ama hamile kalamiyorum bana yardimci olun lutfennnnnnn
canim ben izmirde kime gittiysem hep ayni seyleri duydum sebepsiz infertilite. Tahlillerim fazla fazla yapildi ama gorunurde hic sorun yok esimdede ayni sey. Senin doktorun kim ?ozel mi ?
Ay hanifeciiimmm nasil dayandin bunca zaman be arkadasim. Benim 4 yil oldu artik bittim tukendim yoruldum .uzgunum hayata kirginim mutsuzum hani senin yasadiklarini az cok tahmin edebiliyorum.Demek Rabbim sabrini veriyor. peki herhangi bir sorun var mi ? Yada uygulanan tedaviler.asilama Tup bebek. Aslinda sen varya bazilarina cok buyuk orneksin hani cikip burda bir yerlerini yirtanlar varya,yok 6 aydir deniyorum olmadi yok 1 sene oldu olmadi gibi sacmalamalar oluyor ya bnlarin girtlagina sarilasim var....ayip ayip bakin gorun kadin 12 yildir umutla bekliyor diyesim geldiArkadaslar bende 12 senelik evliyim ama hamile kalamiyorum bana yardimci olun lutfennnnnnn
hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:
Simdilik kendim bakicam duruma asamazsam o zaman bir care dusunecegim sebusum.. ah bir bebis gelse hersey ne guzel olacak..
bebiş herşeyin ilacı biliyorumda hani nerde bi türlü gelmek bilmiyo ama eşşek sıpası biz kafayı yiyince mi gelcek o saatten sonra da geçmiş olsun yaniiii :)
püüüüüf sende mi bürütüs :) şeytanın bacağını 1 kere kırdık bidaha kıramıcaz anlaşılan aylardır daha 1 tane hamiş çıkarabildik bu topikten :) neyse canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sevinmek için :)
Aynen bende bugun 2 saat once adet oldu cok moralim bozuk yaa agladim 2 gözümde 2 yaş esimde vardir herseyin bir hikmeti diyo vardir bir bildigi rabbimiz diyo sen icini ferah tut diyo ama gelde sen bana anlat ferah duruyomu aklimfikrim bebek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?