hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

tatlım adetim 10 subat bekleyeyim eger olmazsam kan testi de yaptırırım.
Sanırım tutmadı cizgi cıkmadı hic,tekttiiiii.

inşallah bizde hamile kalabiliriz cnm bizede dua et hamile insanin duasi kabul olurmus bizimde olsun allah herkese nasip etsin inşallah

Arkadaslar bende 12 senelik evliyim ama hamile kalamiyorum bana yardimci olun lutfennnnnnn
Ay hanifeciiimmm nasil dayandin bunca zaman be arkadasim. Benim 4 yil oldu artik bittim tukendim yoruldum .uzgunum hayata kirginim mutsuzum hani senin yasadiklarini az cok tahmin edebiliyorum.Demek Rabbim sabrini veriyor. peki herhangi bir sorun var mi ? Yada uygulanan tedaviler.asilama Tup bebek. Aslinda sen varya bazilarina cok buyuk orneksin hani cikip burda bir yerlerini yirtanlar varya,yok 6 aydir deniyorum olmadi yok 1 sene oldu olmadi gibi sacmalamalar oluyor ya bnlarin girtlagina sarilasim var....ayip ayip bakin gorun kadin 12 yildir umutla bekliyor diyesim geldi
Rabbim yar ve yardimcin olsun,cumlemizin.insaALLAH tez zamanda bebegine sag salim kavusursun.

Ama inanki hic sabrim kalmadi arkadaskar her namazimda her duamda cocuk var diyorum dusunmim ama nerde elimde degil kalbim hep cocuk icin atiyor her yerde her kelimemde suan agliyorum yazaken arkadaslar cok moralim bozuk bu ay cok umitliydim ama 2 saat once adet oldum. Kafayi yicem die korkuyorum artik

[QUOTE=hilalkahraman nasil dayandim bende bilmiyorum hilalcim yaa allah sabrini veriyorr sanirim amaartik sabir falan kalmadi aynen bendede tabiki cunku ayni duygulari paylasiyoruz seninde az olmamamis 4 yil hic bir sorun yok diyor dr gayet sagliklisiniz cocugunuz olur diyor ama olmuyo 2 defa aşılama denedik tutmadi sanirim 2, ci tuttu ama ben anlamadim adetim 6 gun gecti sonra adet oldum tüp bebek denemedik cnm maddi durumlardan dolayi cok pahalimis diyorlar 6 ay dedikleri nedirki yaa ben 12 sene oldu dolu dolu benimde diyesim geldi ama herkesin umudu iste ne diyebilirsinki amin insallah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Hilalcim hepimizin olsun bebegi kavustursun bizide bebeklerimize inşallah aminnnnnnnnnnnn

Kontrole gittim gayet sağlıklısiniz diyor 2 defa asilama oldu sanirim 2 side tutmadi yada 2.cisi tuttu ben anlamdim adetimden 6 gun geçti 6.cı gun adet oldum cok uzuldum ama yapilacak bisi yok

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

püüüüüf sende mi bürütüs :) şeytanın bacağını 1 kere kırdık bidaha kıramıcaz anlaşılan aylardır daha 1 tane hamiş çıkarabildik bu topikten :) neyse canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sevinmek için :)

Simdilik kendim bakicam duruma asamazsam o zaman bir care dusunecegim sebusum.. ah bir bebis gelse hersey ne guzel olacak..

bebiş herşeyin ilacı biliyorumda hani nerde bi türlü gelmek bilmiyo ama eşşek sıpası biz kafayı yiyince mi gelcek o saatten sonra da geçmiş olsun yaniiii :)

Aynen bende bugun 2 saat once adet oldu cok moralim bozuk yaa agladim 2 gözümde 2 yaş esimde vardir herseyin bir hikmeti diyo vardir bir bildigi rabbimiz diyo sen icini ferah tut diyo ama gelde sen bana anlat ferah duruyomu aklimfikrim bebek olsun.

hanifecim hoşgeldin aramıza ben de hilal gibi 4.yıla girdim hala yok hala yok hilalin dediklerine katılıyorum evleneli 2 ay olmuş bebekleri olmuyomuş napcam ben ne etcem ben diyen var ya hani yanımda olcak alcan eline bi kızılcık sopası ıslata ıslata dövcen yani o derece dalga geçiyolar sanki.... seni çok iyi anlıyorum zaman geçiyo ama nasıl geçiyo çeken bilir dimi ne diyim arkadaşım inşallah tez vakitte sen de kavuşursun bebişine bazen diyorum bi günah mı işledim de allah bunu bana reva gördü millet çatır çatır hamile kalıp doğururken biz niye böyle hasretle bekliyoruz ama sanırım bu da bizim imtihanımız demi....

aynen hanıfecım bızede aynısı soyluyorlar benımde gerıde bıraktıgım ıkı asılamam var bırde kımyasal gebelık. tup cok pahalı benım eşimin ılk evlılıgınden bır kızı oldugu ıcınde SGK karsılamıyor butun masraflarıda cebımızden odememız lazım sordum sorusturdum 5,500 6000 cıvarı suan benımde maddı gucum yok ALLAH yardım eder ınsaALLAH hepımıze hıc bunlara kalkısmadan bebıslerımız gelır.... benımde bır kac gune gelır adetım beklıyorum yanı kasık agrısı bel agrısı basladı zaten...

bebiş herşeyin ilacı biliyorumda hani nerde bi türlü gelmek bilmiyo ama eşşek sıpası biz kafayı yiyince mi gelcek o saatten sonra da geçmiş olsun yaniiii :)

hemde herseyın ılacı olacak sebusum butun sıkıntılarımı dertlerımı gerıde bırakıcaz eşimle ama olmuyor işte...

sebusum bu soruları bende hep soruyorum kendıme hatta dıyorum kı eksık dualarım mı var dıye yada ne bıleyım Rabbımen ıstemesını mı beceremıyorum... ne bıleyım kafamda delı sorular. dun bankaya gıttım sıra beklerken bır kız geldı yanımda bırde erkek bebgı vardı arabasında ama hayatımda oyle guzel bır bebek gormedık ıcıme akıttım gozyaslarımı kapattım gozlerımı caktırmım dıye kımseye agladıgımı...cok gucume gıdıyor ya 20 lık kızlar şakadak hamıle kalıyor benım nıye dıyorum olmuyo

hayırlısı tatlım zamann herseyee careee ...

hayırlısı olsun arkadaşım.ben daha 9 aydır istiyorum ama sorunlarım vardı.kist ameliyatı oldum perde ameliyatı oldum.sol tüp iptal.
ama benim umudum var inşallah rabbim bize de nasip eder.
kimsenin ne parası ne pulu evi damı hiçbir şeyine özenmiyorum da bebeğine özeniyorum.içleniyorum ne yalan söyliyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…