hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

anaaam hamılesın sen vallahı bak gorcen :)))))))))))))))) sakın ama sakın erkenden gebelık testı yapma en azından adet gununu bekle o gun yaparsın nasıl olsa kanda cıkıyor...
O şeytanada başlarım şımdı haaa karışmasın oyle herseye haddını bılsın yoksa karısamam.
bende 1 ay sonra 30 olucam :43::43: ve hala bebıs yok ayy yıne aklıma geldı bak sınır oldum kendıme :50::50:
neyse cıkıyorum ben sebuscum eşim gelır bırazdan sofrayı hazırlayayım .optum senı hayırlı aksamlar olsun ,yarın görüşürüz inşALLAH

gaz verip durma kız bana olmazsa kapında biterim bak :) yok canım düşünmüyorum artık sakinim bende 29 olcam şekerim 85 modelim yani :) kartlaşmaya başladık yavrum biz çoluk çocuk olmadan tohuma kaçcaz allah korusun :) neyse benimki de geliyomuş aradı bende kaçanzi :)

gaz verip durma kız bana olmazsa kapında biterim bak :) yok canım düşünmüyorum artık sakinim bende 29 olcam şekerim 85 modelim yani :) kartlaşmaya başladık yavrum biz çoluk çocuk olmadan tohuma kaçcaz allah korusun :) neyse benimki de geliyomuş aradı bende kaçanzi :)

hilal sebus kendinizden utanın ben 33 üm ben napiimm :14:

haklısın canım benım gaz vermıcem artık :) ama sen yınede benım soyledıklerımı ruyalarını bır kenara koy orda beklesınler :) bende 84 modelım :) tohumada kaçmak istemıyorum ...ANNE olmak ıstıyorum ayyy sabah sabah yıne moralım bak bozuldu .

amanıııııın topu attım nereye gideceğine bakmadım pardon yaaaaa ama şöyle bişey de var şarap bile yıllandıkça güzelleşirmiş şekerim biz de öyle olucaz bak söylerken ki dudak şekli bile güzel 33 :)

buarada sebusum AMH (anti müllerian hormon )testını hıc yaptırdınmı?

hıııı şimdi araştırıp öğrendim canım yumurta sayımı gibi bişeymiş.......

evet daha cok yumurtalık rezervesını tam net olarak gosteren bır tahlıl. yanı mesela azalma var ıse hıc kendı kendıne denemeye gerek yok yada Aşılama ıle vakıt gecırmeye gerek yok dırek tup dıyorlar doktorlar yanı. hatta bu rezerve o kadar nankor bırsey yok 6ay once hıc sorunun yokken 6 ay sonra pat dıye azalmıs oluyor. malum artık bır dunya hastalık cıktı .... yedıklerımız ıctıklerımız hormonlu saglıklı beslenemıyoruz ..ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun .

amin canım ama her doktora gittiğimde hani alttan baktığında yumurtalıkların güzel, sağlıklı ve çok olduğu söylüyor ama tabi görünen kısmı o tam anlamıyla tahlil olmadan bilinemez sen yaptırdın mı peki? buarada bugün hiç keyfim yok karnım ağrıyo göğüslerim sızlamaya başladı ara ara miğdem bulanıyo belim ağrıyo oooooof daha sayayım mı :( ama ben bunun hamilelikten olduğunu düşünmüyorum adet olcam ben ondan oluyo sivilcelerimde çıkmaya başladı zaten niyeyse yumurtladıktan sonra umudum kırıldı benim bak gör bu ay da olmucak gerçi alıştım artık... doktorum da ocağa kadar zaman vermişti normal yolla kalmam için ama umudum yok tedavi süreci de korkutuyor açıkcası.... ooooof hava yağmurlu ve kapalı bugün içim 2 kat sıkkın....

hay sen çok yaşa emi sebuş :37::37: Doktor bırde ultrason resmını cıkartıp dalga gecer gıbı elıme tutuşturdu normalde hıc yapmaz bunu bende sasırdım nıye verdı dıye sankı hamıleymısım de bebegın resmıne al evde kocanla doya doya bak der gıbı :10:
neyse Adamım gelınce bende ona vereyım al sana kahvaltılık yumurta :52::52::52::52::52::52::52::52:
yazık gorunce anlamazda hemen hamılemısın der :) o benden daha umutlu daha heycanlı daha heveslı garıb kocam benım bılseydı boyle olacagını alırmıydı benı acep :47::27:

eslleeeemm esslleeemm nerelerdesin topik başkanım benıııım :) öpücük öpücük öpücük .......

ayy geldim geldimmmm kızlarrr spordu işti derken inanın pestilim çıkıoo :15::15:
heryerim ağrıo spordan yatakta sağdan sola dönemiorummm öksürürken ameliyatlı gibi karnımı tuta tuta öksürüyoruumm yazıııııkkkkk banaaaaa:14::14::14::14:

ayy kızlarr siz çok yaşayın emii güldürdünüz beni valla geçmişi okurkennn :52::52:

bu arada buranında en çıtırı benim galibammm daha 21 yaşındayımmm :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

hee bu arada adetim bu gün bitiyoo çalışmalara tam gaz devamm bu arada spor hocamın anneannesi varmış kadın bitkisel kürler yapıomuş hiç bi şekilde para almıomuş allah rızası için hacca gitmiş gelmişş çok kişiye şifa olmuşşş ilk önce alttan muane ediomuş rahimde terslik eğrilik varmı diee sonra bitkisel bi fitil hazırlıomuşşş sargı bezinin içine onu alttan sokucakmışın o bitkiler içinde eriomuş sargı bezi geri geliomuşşş ayy son şanss bu kadına da gidicem işnş.. şifa olur pazar akşamı gidicem bakalımmm
:32::32::32::32:

ay nerelerdesın bacım ya özledık senı :) buarada sen kılolu degılsın ne sporu bu erıye erıye kurdan olucaksın....
veeeeee sakın aşagıdan hekım olmayan kımseye muayene ettırme delımısın sen cahıl mısın yavrucum akıl karı degıl bu yazdıkların ALLAH dan baska kımse yardım edememez boyle sacmalıklara ınanma ALLAH aşkına yok bırde sargı bezıyle bırseyler sarıcakmısda ılac erıyecekmısde bez gerı gelıcekmıs ...bunun ne kadar tehlıkelı oldugunu bılıyormusun sen sargı bezın rahım ıcınde durması nelere mal olur enfeksıyon ıltıhap hersey olabılır . bu gıbı durumlardan kadınlar rahımlerını kaybedıyorlar hıc duymadın mı hadı onuda gectım bu cok tehlıkelı hersey olabılır . rahım / vajına en korunaklı organımız sabunla dahı doktorlar yıkamayın ılık su yeterlı dıyor PH degerını dusurmemek adına en ufak seyden mıkrop kapıp hayatını karartabılırsın. sacmalama kızım yaaa..... ALLAHdan baska kımseden yardım ısteme al abdestını ac ellerını semaya DUA et dua en buyuk ılacdır sen inançli birisin bunlara kanma ..... yok bır kereye mahsus aşagıdan muayene edecekmıs daha neler neler..........sakıın yapma :47::47::47:

bence de eslem sakın yaptırma allah korusun tedavi olucam derken yanlış bişey olur sakıııııın.... ha öyle ot çöp kaynatıp iç buharına otur onları anlarımda içine bişeyler sokmak ııı ıııııı aslında onlar bile sakıncalı bazı durumlarda... yaptırma sakııııııın......

demekki sen de zamana ihtiyacı olanlardansın en kötü hastalık işte diğerinde bi sorun oluyo en azından tedavi süresince onla uğraşıyosun bunda ise napıcanı şaşırıyor insan 2 kat stres yapıyosun ama yapacak birşey yok sen de bizim gibi beklicen artık seni üzdümmü bilmiyorum ama en azından benim derdim öyle buarada aramıza da hoş geldin :)

yok üzülmedim canım alıştım artık bekliyorum cumartesi doktora gideceğim yine aşılama yapılacak hayırlısı . hoşbulduk

merhaba kızlar :3:

eslemcim topiğin hayırlı olsun Meryem suresi topiğinden tanıyorum seni bitirebildin mi sureni bana bi türlü başlamak nasip olmadı :17: bende de hala bişey yok sağolsun çok bekletmeden geldi bugün kırmızılar daha doğrusu gelmek üzereler:9:

ay nerelerdesın bacım ya özledık senı :) buarada sen kılolu degılsın ne sporu bu erıye erıye kurdan olucaksın....
veeeeee sakın aşagıdan hekım olmayan kımseye muayene ettırme delımısın sen cahıl mısın yavrucum akıl karı degıl bu yazdıkların ALLAH dan baska kımse yardım edememez boyle sacmalıklara ınanma ALLAH aşkına yok bırde sargı bezıyle bırseyler sarıcakmısda ılac erıyecekmısde bez gerı gelıcekmıs ...bunun ne kadar tehlıkelı oldugunu bılıyormusun sen sargı bezın rahım ıcınde durması nelere mal olur enfeksıyon ıltıhap hersey olabılır . bu gıbı durumlardan kadınlar rahımlerını kaybedıyorlar hıc duymadın mı hadı onuda gectım bu cok tehlıkelı hersey olabılır . rahım / vajına en korunaklı organımız sabunla dahı doktorlar yıkamayın ılık su yeterlı dıyor PH degerını dusurmemek adına en ufak seyden mıkrop kapıp hayatını karartabılırsın. sacmalama kızım yaaa..... ALLAHdan baska kımseden yardım ısteme al abdestını ac ellerını semaya DUA et dua en buyuk ılacdır sen inançli birisin bunlara kanma ..... yok bır kereye mahsus aşagıdan muayene edecekmıs daha neler neler..........sakıın yapma :47::47::47:

ayy teşekkür ederimm cnm özlediğiniz içinn :16::16:
kürdan ve ben aynı kelimenin içinde kız nerde zayıfım ben 94 kiloyummm :30::30::30:
azıcık kilo veriyim hamile kalırsam dahada alırım die korkuyorum hem hareket spor hamile kalmayı kolaylaştırıyomuşş :52::52:
ayy korkuttun beni yaa yaptırmıyım o zaman napıyımm bende bi çare arayıp duruyorumm hani deseler ki şu yüzden olmuyo çocuk oturur bi çare ararım ama sewbepsiz yere 3 sendir bekle bekle inan yoruldum artık benden 1.5 sene sonra evlenen kuzenim bebeğini aldı kucağına hergün foto paylaşıp duruyoo ayy nasıl imreniyorumm anlatamamm bende bebişim olsun istiyorum artıkk napıyımm artık ne duyarsam yapar oldumm herkes bişeyler tavsiye edioo eşimde kızıo her duyduğuna atlama die ama elimde deil bi umut iştee :14::14::14:
bence de eslem sakın yaptırma allah korusun tedavi olucam derken yanlış bişey olur sakıııııın.... ha öyle ot çöp kaynatıp iç buharına otur onları anlarımda içine bişeyler sokmak ııı ıııııı aslında onlar bile sakıncalı bazı durumlarda... yaptırma sakııııııın......

tamam tamam yaptırmıcammmmm sööözzzzz :26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar :3:

eslemcim topiğin hayırlı olsun Meryem suresi topiğinden tanıyorum seni bitirebildin mi sureni bana bi türlü başlamak nasip olmadı :17: bende de hala bişey yok sağolsun çok bekletmeden geldi bugün kırmızılar daha doğrusu gelmek üzereler:9:

saol cnm hoşgeldinnn bitirdim meryem suremide cnm ama malesef ki hala yok bişiler bendee de :53::53::53:

ohhh cok sükür rahatladım sımdı :))) sonra daha cok uzulme dıye soyluyorum ...bak ne guzel Kuran okuyorsun ALLAHIm tez zamanda kabul eder inşALLAH . RABBIM ne zaman nasıp ederse emınım o zaman gelıce bebişlerimiz oyle sacmalıklara kanma ne olur.
benımde 4 yıl oldu canım sebepsız deyıp gecıstırıyorlar ınan benım ıcınde en az senın kadr zor .olacakmı onuda bılmıyorum DUA edıyorum baskada bırsey gelmıyor elımden.

ha bu arada bu soyledıklerınle ılgılı sana bırsey anlatayım arkadasım benım senın gıbı boyle bır Hocaya gıtmek ıstedı o kadar ıkna etmeye calıstım ama caresızlık elbette dınlemedı benı o da boyle para almayan güya ALLAH rızası ıcın yapıyormus.
Arkadasımda 7 yıldır beklıyor cocuk olsun dıye ıkı basarısız Tüp bebek denemesı var ıkı Aşılama ...hanı onun cektıgını sadece bızler anlarız ama care hacı hoca da degıl ALLAHda ...neyse gıttı ona bır beze sarılmıs ılac verdı okunmus ıste gusul abdestı al ılıskıye grmeden bunu aşağıdan sok ıcerı o ıcınde erıyecek akıp gıdecek bak 3 ay ıcınde hamıle kalacaksın demıs. benım saf arkadasım yaptı denılenı sonra aradan 2 ay gectı sureklı vajınadan koku gelıyor dıyor herhalde üsşüttüm dedı fıtıl falan kullandı neyse gel zaman gıt zaman bunun agrıları arttı bana geldı dedı boyle boyle acaba ondan mı bende hemen Doktora gıt dedm ertesı gun gıdecekken sabah afedersın sabah çişini yaparken bır sancı aynı doğum sancısı ıkına ıkına o bez parcası cıkmıs(yanı denıldıgı gıbı kendı kendıne erıyıp gtmez) neyse cıkmıs ama bembeyaz sokulan bez sımsıyah cıkmıs . içinde çürümüş acılen Hastaneye kaldırdık ramak kalmıs ıcını sarmıs ıltıhap hanı bıraz daha gec olsaymıs bu sancıları cok daha tehlıkelı bır seyle karsılasabılırdın demıs ....ALLAH korudu yanı sımdı hoca kelımesını agzına almıyor :50::50:
dıcem su arkadasım aman gözünü seveyim :1:

ohhh cok sükür rahatladım sımdı :))) sonra daha cok uzulme dıye soyluyorum ...bak ne guzel Kuran okuyorsun ALLAHIm tez zamanda kabul eder inşALLAH . RABBIM ne zaman nasıp ederse emınım o zaman gelıce bebişlerimiz oyle sacmalıklara kanma ne olur.
benımde 4 yıl oldu canım sebepsız deyıp gecıstırıyorlar ınan benım ıcınde en az senın kadr zor .olacakmı onuda bılmıyorum DUA edıyorum baskada bırsey gelmıyor elımden.

ha bu arada bu soyledıklerınle ılgılı sana bırsey anlatayım arkadasım benım senın gıbı boyle bır Hocaya gıtmek ıstedı o kadar ıkna etmeye calıstım ama caresızlık elbette dınlemedı benı o da boyle para almayan güya ALLAH rızası ıcın yapıyormus.
Arkadasımda 7 yıldır beklıyor cocuk olsun dıye ıkı basarısız Tüp bebek denemesı var ıkı Aşılama ...hanı onun cektıgını sadece bızler anlarız ama care hacı hoca da degıl ALLAHda ...neyse gıttı ona bır beze sarılmıs ılac verdı okunmus ıste gusul abdestı al ılıskıye grmeden bunu aşağıdan sok ıcerı o ıcınde erıyecek akıp gıdecek bak 3 ay ıcınde hamıle kalacaksın demıs. benım saf arkadasım yaptı denılenı sonra aradan 2 ay gectı sureklı vajınadan koku gelıyor dıyor herhalde üsşüttüm dedı fıtıl falan kullandı neyse gel zaman gıt zaman bunun agrıları arttı bana geldı dedı boyle boyle acaba ondan mı bende hemen Doktora gıt dedm ertesı gun gıdecekken sabah afedersın sabah çişini yaparken bır sancı aynı doğum sancısı ıkına ıkına o bez parcası cıkmıs(yanı denıldıgı gıbı kendı kendıne erıyıp gtmez) neyse cıkmıs ama bembeyaz sokulan bez sımsıyah cıkmıs . içinde çürümüş acılen Hastaneye kaldırdık ramak kalmıs ıcını sarmıs ıltıhap hanı bıraz daha gec olsaymıs bu sancıları cok daha tehlıkelı bır seyle karsılasabılırdın demıs ....ALLAH korudu yanı sımdı hoca kelımesını agzına almıyor :50::50:
dıcem su arkadasım aman gözünü seveyim :1:

ayyy tamam tamam çoook korktumm yaa iyiki söledin allah razı olsun gitmicem eşim izin vermedi derimm artık uydururum bişiler benim annemde alttan ameliyat olmuştu doktor içerde sargı bezi unutmuş ameliyattan 2 gün sonra annem ağrıyla acile kaldırdık orda anlaşıldı sargı bezi olduğu çok ağrısı olmuştuu şimdi hatırladım :50::50::50:
neyse artık dua etmekten başka çare yok yılbaşına kadar olmazsa artık doktora gidicem yeniden aşılama filan yaptırmak istiyorum artıkk:23::23::23:
eşimin amca oğlu 10 yıllık evliydi bebişleri olmuyodu hiç bi sorun yok bizim gibi yeni tüp bebek yaptırdı ilk defa 3 tane koymuşlar 2 si tutmuşş hamileymişş çoookkk sevindim valla kendime olmuş gibii inş.. bende kalırım hemen rabbim benide tüm isteyenleride sevindirsin inş...:46::46::46::46:

Back