hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Canım seninle aynı sorunu paylaşmıyorum ama. Öneride bulunmak istiyorum. Prolaktin hormonuna baktır bi canım. Yumurtlamayı ve hamileliği engelleyen önemli bi sorun. Adet düzensizliği De yapar üstelik. Senin gibi tanıdıklar bu dediklerim sonucu kaldılar. Öptüm :)

Arkadaşım bende sana bırsey sorayım o zaman :) prolaktın düşük ve yuksek ise ne oluyor bunu da bana deyıver sana zahmet

Arkadaşım bende sana bırsey sorayım o zaman :) prolaktın düşük ve yuksek ise ne oluyor bunu da bana deyıver sana zahmet

canım ben de cevap vereyim istersen prolaktin süt hormonudur düşük veya yüksek olması gebeliğe engeldir derler benim bi ara yüksekti ilaç kullandın falan geçti sonra bi prof.a gittim bana buna pek takılma yüksek olupta hamile kalan çok dedi nitekimde arkadaşımın da öyle oldu acayip yüksekti ama 5 kez hamile kaldı 3 olmadı başka bi sebepten düşürdü...sana gelince daha önce doktora gittiğine göre sana mutlaka bu testi de yapmışlardır zaten ilk baktıkları bu ve troitler oluyor....

kıız sebussss x tuttuysa eğer kız yolda gelıyoooor demek :))))))))))))))))))

ah canım benim ağzın dilin bal olsun keşke tutsa allahım benim istediğimde bu zaten :) valla bilmem artık ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisini rabbime havale ettim bakalım beklemedeyim artık işin en zor kısmı da bu zaten ama bi karar verdim adet günümü unuttum ve hesaplamıcam üüüüüüüüüüüf çok zor ya çok zooooooor.....

selamlar bende 3.5 yıllık evliyim 33 yaşındayım doktorlar hiç bi sorun olmadığını söylüyor 1 kez aşılama yaptırdım sonuç olumsuz oldu bir ay dinlen dedi doktor bu ay mensin ikinci günü tekrar gideceğim yine aşılama yapacaklar hayırlısı artık

ah canım benim ağzın dilin bal olsun keşke tutsa allahım benim istediğimde bu zaten :) valla bilmem artık ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisini rabbime havale ettim bakalım beklemedeyim artık işin en zor kısmı da bu zaten ama bi karar verdim adet günümü unuttum ve hesaplamıcam üüüüüüüüüüüf çok zor ya çok zooooooor.....

cok sağol bebişim cevabın ıcın... hadı bakalım bu ay da ınadına unut ınadına unut :) ben artık hesaplamıyorum bıle sallaaaaa .....
prolaktıne baktılar dur hatta bır bakayım testlerıme yazayım sana 8.92 bır sene once tam bu ay yapmısım :)

selamlar bende 3.5 yıllık evliyim 33 yaşındayım doktorlar hiç bi sorun olmadığını söylüyor 1 kez aşılama yaptırdım sonuç olumsuz oldu bir ay dinlen dedi doktor bu ay mensin ikinci günü tekrar gideceğim yine aşılama yapacaklar hayırlısı artık

hoşgeldın aramıza arkadasom :) inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine :) gereklı yum tahlıllerın yapıldı mı? rahım fılmı (bu cok onemlı ) 3.gün, 21.gun ..... sperm testı

cok sağol bebişim cevabın ıcın... hadı bakalım bu ay da ınadına unut ınadına unut :) ben artık hesaplamıyorum bıle sallaaaaa .....
prolaktıne baktılar dur hatta bır bakayım testlerıme yazayım sana 8.92 bır sene once tam bu ay yapmısım :)

benim de 28.12ydi normali en düşük 4.79 en fazla 23.3 olması lazım benimki de çok yüksek sayılmazdı zaten ilaçla geçti senin ise normalmiş.... bende hesaplamıcam zaten haldır haldır temizlik yapıyom bugün normal hayatıma döneyim be düşün düşün nereye kadar dimi ama :)

hoşbulduk, hepsi ama hepsi yapıldı canım bütün tahliller rahim filmleri spermiyogram ne eşimde nede bende sorun var

demekki sen de zamana ihtiyacı olanlardansın en kötü hastalık işte diğerinde bi sorun oluyo en azından tedavi süresince onla uğraşıyosun bunda ise napıcanı şaşırıyor insan 2 kat stres yapıyosun ama yapacak birşey yok sen de bizim gibi beklicen artık seni üzdümmü bilmiyorum ama en azından benim derdim öyle buarada aramıza da hoş geldin :)

Aslında sana bırsey dıyeyım mı en sorunlu hasta gurubu bızler oluyoruz cunkı ne yapılması gerektıgını Doktorlar bıle bılmıyor kı bız bılelım. banada bu tehsıs konuldugundan bu yana hergun sorun arıyorum kendımde....ınternetten en ufak bılgıyı doktorumla paylasıyorum artık yarı doktor sayılırım :) kafayı yedım hatta baska bır topıkde tescıllı delıler lıstesı var ben orada ılk sıradayım yemın edıyorum artık ne yapacagımı şaşırdım :( 3,5 sene yaaaa benımle bır olanlar ıkıncıyı dogurdu ınsanlar dalga gecer sureklı sorular sorular ......

sebuscum ya suan moralım cok booozuk :( aslında bılıyordum boyle olacagını neyse ...ben ılk adetımı 11 yasında gordum ve o gunden ıkı ay oncesıne kadar sureklı 28-29-30 gunde bır adet oluyorum hıc degısmez yanı....ılk defa gecen sene 15 gun gecıktı o da 4.5 cm mm lık kıstım olmus d.k.h ıctım cok sukur gectı sonra yıne normalde dondum.
gece ay adetım yıne 15 gun gecıktı umutlandım bu sefer agrılar akıntılar dedım kesın var ıkı kan testı bır ıdrar testı maalesef negatıv... yumurtam buyumus ama catlamamıs 26mm olmus o yuzden adetım gorememısım..... sokturucu kullandım TARLUSAL 10 gun ıctım cok sukur sokuldu. 25 eylulde adet gordum .... normalde 24-25-26 bekledım gelen yok gıden yok..... kesın dedım yıne catlamadı velet . nıtekım bugune kadar gıtmedım doktora aldım gebelık testı maalesef yıne yok bırsey. yarın doktora gıdecegım nasıpse. Sımdı sana sormak ıstedım acaba yumurta olusup neden çatlamaz acaba bende ne eksık kafayı yıcem sımdıde bu cıkcak dıyorum basıma ....

sebuscum ya suan moralım cok booozuk :( aslında bılıyordum boyle olacagını neyse ...ben ılk adetımı 11 yasında gordum ve o gunden ıkı ay oncesıne kadar sureklı 28-29-30 gunde bır adet oluyorum hıc degısmez yanı....ılk defa gecen sene 15 gun gecıktı o da 4.5 cm mm lık kıstım olmus d.k.h ıctım cok sukur gectı sonra yıne normalde dondum.
gece ay adetım yıne 15 gun gecıktı umutlandım bu sefer agrılar akıntılar dedım kesın var ıkı kan testı bır ıdrar testı maalesef negatıv... yumurtam buyumus ama catlamamıs 26mm olmus o yuzden adetım gorememısım..... sokturucu kullandım TARLUSAL 10 gun ıctım cok sukur sokuldu. 25 eylulde adet gordum .... normalde 24-25-26 bekledım gelen yok gıden yok..... kesın dedım yıne catlamadı velet . nıtekım bugune kadar gıtmedım doktora aldım gebelık testı maalesef yıne yok bırsey. yarın doktora gıdecegım nasıpse. Sımdı sana sormak ıstedım acaba yumurta olusup neden çatlamaz acaba bende ne eksık kafayı yıcem sımdıde bu cıkcak dıyorum basıma ....

canım benim çok üzüldüm ben şimdi sıkma canını dicem ama biliyorum faydasız olur bilemiyorum ki neden oluyor hormonlarla bi ilgisi olabilir gibi yaşamadığım için bişey diyemicem canım ama üzülme eninde sonunda düzene girer...

canım benim çok üzüldüm ben şimdi sıkma canını dicem ama biliyorum faydasız olur bilemiyorum ki neden oluyor hormonlarla bi ilgisi olabilir gibi yaşamadığım için bişey diyemicem canım ama üzülme eninde sonunda düzene girer...

bakalım canımcım yarın Doktora gıdecegım o ne dıyecek .....

canım ümitsizliğe kapılma belki de psikolojiktir ne desem bilemedim ben de bugün ağrıdan kıvrandım resmen adet sancısı gibi iki büklümdüm işyerinde tüm gün yumurtam çatlıyomuş valla halimize üzüldüm cidden insanlar o kadar rahat hamile kalıp o kadar rahat yaşıyorlarki imrenmemek elde değil hayrlısı
yarın bi dr git bakalım inşallah bişey çıkmaz...

aramıza hoşgeldin canım bende 33 yaşındayım 3 yıldır evliyim bende 1 defa aşılama oldum olmadı dr değiştirdim cuma hsg çekileceğim ikinci defa sorun çıkmazsa büyük ihtimal aşılama yapacak dr hayırlısı hakkımızda...

Düşüklüğü iyi zaten problem yok. Ama Yüksek çıkarsa adet düzensizliği ve Yumurtlamayı önlüyo. Çocuk sahibi olmayı da engelliyi malesef. Netten araştırırsan daha net bilgiler elde edersin

Düşüklüğü iyi zaten problem yok. Ama Yüksek çıkarsa adet düzensizliği ve Yumurtlamayı önlüyo. Çocuk sahibi olmayı da engelliyi malesef. Netten araştırırsan daha net bilgiler elde edersin

evet canım oyleymıs zaten bugun Doktora gıdecegım sorularımın cevaplarını inşALLAH alıcam :)

canım ümitsizliğe kapılma belki de psikolojiktir ne desem bilemedim ben de bugün ağrıdan kıvrandım resmen adet sancısı gibi iki büklümdüm işyerinde tüm gün yumurtam çatlıyomuş valla halimize üzüldüm cidden insanlar o kadar rahat hamile kalıp o kadar rahat yaşıyorlarki imrenmemek elde değil hayrlısı
yarın bi dr git bakalım inşallah bişey çıkmaz...

nasıl kapılmayayım arkadasım ya mıllet çatır çatır doğuruyor hamıle kalıyor ben/bız nıye kalamıyoruz. isyan etmek istemıyorum ama ıcımden bagıra bagıra ağlamak ıstıyorum ıcıme ata ata hasta olucam tanıdık bır Psikıyatrı Prof. var yanında calıstım 4 yıl . onunla konustum dun artık etrafımdakılere dert anlatamıyorum ...olur olur takma kafana dedıklerı an bogasım gelıyor. Adamın dedıklerı aynen şu :gızlı depresyondasın bu gıdısle senı yatırmak zorunda kalırız :( cok yıpratmısım ve yıpratmaya devam edıyormusum bu sekılde toparlanman mumkun degıl dedı. zaten bunları bende bılıyorum ama hamıle olamadıgım surece hıcbırsey duzelmıcek. Apartma daha gecen sene gelın gelen 3 kız var aralarında bır ıkı ay var ıkısı doğum yaptı bırı ha bugun ha yarın yapacak. sabahları gecelerı bebek aglamasıyla uyanıyorum . bırı dibimde oturuyor . nasıl moralım bozuluyor anlatamam .... bugun 11.de doktora gıdecegım bakalım ne cıkacak yıne başıma :((( :43::43:

hilalcim nasıl da anlıyorum seni aynı şeyleri yaşıyoruz aslında durumumuz çok zor bunu çekmeyen bilemez ama napalım elimizden gelen bişey yok kendi kendimizi tedavi edicez artık mesela ben bugün karın ağrısından uyuyamadım yumurtalıklarım feci ağrıdı gündüz de temizlik yapmıştım hah hamileyim de zarar verdimmi diye uyuyamadım sonra bi topladım kendimi saç
malama diye hani artık kendimi frenlemem lazım psikolojim gitti gidiyor senin de dur demen lazım kendini toplaman gerek şunu untma sana bişey olursa başkaları 1 gün üzülür sen ise birömür üzülürsün kendine gel nolur... doktor sonucunu da hemen bildir emi canımcım

hilalcim nasıl da anlıyorum seni aynı şeyleri yaşıyoruz aslında durumumuz çok zor bunu çekmeyen bilemez ama napalım elimizden gelen bişey yok kendi kendimizi tedavi edicez artık mesela ben bugün karın ağrısından uyuyamadım yumurtalıklarım feci ağrıdı gündüz de temizlik yapmıştım hah hamileyim de zarar verdimmi diye uyuyamadım sonra bi topladım kendimi saç
malama diye hani artık kendimi frenlemem lazım psikolojim gitti gidiyor senin de dur demen lazım kendini toplaman gerek şunu untma sana bişey olursa başkaları 1 gün üzülür sen ise birömür üzülürsün kendine gel nolur... doktor sonucunu da hemen bildir emi canımcım

Merhaba sebusum :) nasılsın? geldım Doktordan Usg cekdı nur topu gıbı yumurtam varmıs 29 mm olmus catlayamamıs becerıksız :50: neyse ılac verdı sokturucu onu kullanıcam sonra 3.gun gıdıcem tahlıllerımı yenıleyeceklermıs klomen ve progesteron baslıycaz benı bır sonrakı aya bomba gıbı hazırlayacakmıs . sağ olsun Doktorum cok neşelı cok tatlı bırı detaylı herseyı anlatıyor sakın ve eli çok hafif :1:
Neyse benı bıraz rahatlattı hatta ben artık umudum yok dedıgımde bıle cok kızdı. Asla umudunu kaybetmememı soyledı inşALLAH halledıcez dedi el birliğiyle o şekılde gönderdı benı ama sormayı unuttum yumurta neden catlamaz dıye bırdahakı sefere soracagım. işte boyle bakalım onumuzdekı gunler neler beklıyor olacak benı...
Buarada sende artık temızlık falan yapma agır kaldırma onemlı gunler suan ALLAH korusun bırsey olmasın bırde Dıkkat et kendıne

Back