hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlar bugün geceden beri yumurtalıklarımda ağrı var belimde başladı şimdi ara ara miğdem de bulanıyo ama hamilelik belirtileri için daha erken diye düşünüyorum geçen hafta perşembe yumurtladım çünkü neden olabilir bu batıyor resmen ha bide durmadan acıkıyorum bikaçgündür sabahları açlıktan miğde bulantısıyla uyanıyorum resmen neyse yaaa hayır diyelim hayır olsun demi :)

canımcım çok sevindim ya hadi okadar olsun seni bekliyodum ben de mrk ettim çok gördünmü bak karamsarlığa kapılacak ne varmış hissediyorum ben iyi olacak herşey ikimiz de bomba gibi olacaz temizliği bıraktım canım eşim de kızdı zaten paparayı yedik anlıycan :) zaten bu gün de bi tuafım keyfim yok hiç hastayım resmen

hakkımızda herseyın hayırlısı canım bakalım ne olcek ne bıtcek... kız yoksam sen hamılemısın belkı tutmusdur :) adet tarıhın ne zaman ? ay hadı ınsallah ...... dedım bak ben herkese ugurlu gelıyorum dıye bak gor sanada ugurlu gelıcem

saymıcam dedim ama sen sorunca dayanamadım canım 10 gün var daha...belirtiler için bence çok erken ama senin uğuruna nedense inanıyorum ben :)

saymıcam dedim ama sen sorunca dayanamadım canım 10 gün var daha...belirtiler için bence çok erken ama senin uğuruna nedense inanıyorum ben :)

bende ınanıyorum herkese ugur getırdıgıme bır kendıme ugursuzum galıba ıyı dusunelım ıyı sonuclar alalım .... inşALLAH bu ay senı sevındırırm yıl cıkmadan da kendımı :))))) bugunden ıtıbaren unut emi adet tarıhını aklını baska seylere ver .

terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki de o hesap ama olacak uğur dağıta dağıta nereye kadar demi dediğin gibi bi son dakka golu istiyorum senden sene bitmeden (sanki kendim bu ay halletmişim gibi)

terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki de o hesap ama olacak uğur dağıta dağıta nereye kadar demi dediğin gibi bi son dakka golu istiyorum senden sene bitmeden (sanki kendim bu ay halletmişim gibi)

hay sen çok yaşa emi sebuş Doktor bırde ultrason resmını cıkartıp dalga gecer gıbı elıme tutuşturdu normalde hıc yapmaz bunu bende sasırdım nıye verdı dıye sankı hamıleymısım de bebegın resmıne al evde kocanla doya doya bak der gıbı
neyse Adamım gelınce bende ona vereyım al sana kahvaltılık yumurta
yazık gorunce anlamazda hemen hamılemısın der :) o benden daha umutlu daha heycanlı daha heveslı garıb kocam benım bılseydı boyle olacagını alırmıydı benı acep

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm

eslleeeemm esslleeemm nerelerdesin topik başkanım benıııım :) öpücük öpücük öpücük .......

Son düzenleme:

hadi inşallah sevindir bizi...

kız ben senin yerinde olsam o ultrasonun üstüne bi cin ali çizerdim al derdim kocama şimdilik cinle idare et yüz görümlüğü bu :)

fakirin ekmeği umutmuş napalım bizde garip guraba fakir fukara dileniyoruz işte çocuk çocuuuuuk diye hep birlikte sevinelim inşallah canım :)

AMİİİN canım benım inşALLAH. dedim ya sana Doktorcum dün usg resmını verdı elıme dıye bende eve gelınce onu masanın ustune bırakmıstım hatta kapı calınca alıcaktım ordan sımdı bendım adamın kalbıne ıner dıye :) ama unutmuşuuum .... mutfaktayken bır cıglık sesı duydum HİLAAAAAAAAAALLLL bu ne anaam hamılemısın dedı. yok be dedım yumurtamın resmını verdı doktor.
Adamcagızımın yuzundekı ıfadeyı anlatamam cok uzuldu coook. onu oyle gorunce bende cok uzuldum ama elımden bırsey gelmez. gercı o hala cok umutlu olacagından ya ALLAHIM duy sesımızı dıyorum bırtanecık olsunda baska olmasın onada razıyım ....

kendin dahil hepimize uğur getir inşalah hilal...

AMİN canım benım cümlemize ugur getıreyım :) ama saka maka cıdden ben bu topıge gırdıgımde ıkı arkadasla tanıstım ıkısıde tanıstıgımız ay hamıle kaldı bırı suan 12 haftalık galıba dıgerıde 2-3 aylık tam bılemıyorum tabıkı.... emınımın Sebus arkadasımda bu ay hamıle kalıcak...eger oyle olursa özel adıma bır topık acıcam "benımle bır kere konus gelsın bebiş" nasıl ama ? inşALLAH senınde hemencıcık olur .kendım ıcınde yıl sonuna kadar zaman biçtim.

canım alemsin valla :) sloganın çok güzelmiş ya ben de kalırsam hakkaten sen bu işi ticarete dök bence :) ama kocan için üzüldüm gerçekten ama napcan bizle evliler hayal kırıklığına alışmış olmaları lazım

gönül tıcaretı yapıcam cınım :) para almam.
kocişlerde haklı ama ya bızım yasadıgımız hayal kırıklılığı?ne umutlar beslıyoruz üstelık onlar bır sperm vermekten cekınıyor bın turlu takla atıyorlar oysa bız afedersın önümüzü aça aça bır hal olduk sankı cok bayılıyoruz
benım arkadasım bır kere bıle vajınal muayene olmadan doguma gırdı o da sezeryan oldu Doktoru bır kere bıle gormedıler şeyını

anaaam bız ne yapalum dıme :)

kız bizimki ortalık malı gibi oldu gelen gördü giden gördü eeee haliyle bende de bi rahatlama ooooooh indir anam kaldır anam alıştım artık önceden krize giryodum resmen şimdi hiiiç bi rahatlık bi rahatlık sorma :) şaka bi yana hakikaten ben de sıkıldım dediğin gibi hiç göstermeyenlere imrenir oldum...

aynen canım katılıyorum sana :) ılk zamanlar bende cekınıyordum ozellıkle erkek doktor oldugunda sımdı hııııc farketmez kadın/ erkek indir kaldır dedıgın gıbı . zaten ben onları sadece bır Hekım olarak goruyorum onlarda zaten göre göre emınım bıkmıslardır hatta USG cekerken falan bakmıyorlar bıle :) bakmayın uleeen dıyorum onlarda dınlıyor benı sağ olsun Doktorcuklarım. sen ne yapıyorsun işlenmiyorsun dime döverim bak seni iş güç yapmak yok :) bu arada sen kaç yasındasın ?

yok canım ev işlerine ara verdim zaten annem geldi dün bugün onu doktora götürdüm kontrol için şeytan git sebuş kan ver git sebuş durma dedi durdu ama ben duymazlıktan geldim bekle lan dedim :) akşam rüyamda bi defa hamileyim ultrasonda doktor gösteriyor gördüm sonra uyuyup uyandım bebeğimi gördüm ne hikmet bilmiyorum canım... doktor konusunda haklısın bakmıyolar bile adam ekrana bakıyo ben adama benimkine bakıyomu diye sanki baksa bişey yapabilcem :) ha bide 28 yaşındayım sen kaçtın?

anaaam hamılesın sen vallahı bak gorcen :)))))))))))))))) sakın ama sakın erkenden gebelık testı yapma en azından adet gununu bekle o gun yaparsın nasıl olsa kanda cıkıyor...
O şeytanada başlarım şımdı haaa karışmasın oyle herseye haddını bılsın yoksa karısamam.
bende 1 ay sonra 30 olucam ve hala bebıs yok ayy yıne aklıma geldı bak sınır oldum kendıme
neyse cıkıyorum ben sebuscum eşim gelır bırazdan sofrayı hazırlayayım .optum senı hayırlı aksamlar olsun ,yarın görüşürüz inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…