bencede gecmelıydı yada kist olsaydı adetım gecıkırdı yada hıc olmazdım suan bıle sol kasıgımda agrı var batıyor resmen bırseyler. doktora gıdemedım ya haftaya ancak gıdebılırım. bılıyormusun salak gıbı bazen dıyorum ya hamıleysem dıye okudum bır kac topıkde bırcok kadın yazmıs normal sakır sakır adet gormusler ıkıncı siklus donemınde ancak anlıyorlarmıs kafayı yedık yetmedı sımdı bedenımız bızmle oynuyor...
evet canım ben de okudum onları insanın içine kurt düşmüyo değil ay düşünsene arkadaşım bide öyle oluyomuşsun amaniiiiin bi mucize olurmu acaba....
yok be sebusum nerdeee bende o şans.
doğru arkadaşım ha sen ha ben nerde bizde o şans gökten kasnak yağsa başımıza düşmez ama olsun hayali bile güzel demi ama :)
hadi canım önce sen sonra ben benim 6 gün var daha meraktayım çok :)
hemde cok güzel.... ama sen yınede hayal etmeye devam et canım senın daha gunun var kırmızılar gorunmeden umudunu yıtırmıcem bak ben desteğımı senden alıyorum sen boyle yaparsan ben daha kotu oluyorum....ayyy dur sanki memişlerimde bır acı oluyor ara ara belımde agrıyor
kuduruk seni :) bekleyelim bakalım canım devamı gelmedi daha inşallah da gelmez evrene pozitif mesaj yolluyorum adet değiiiiil yerleşme diye he heee
beni sen kudurtuyorsun sebuscum. :) pozitif enerji yolla evrene. Belki duyar sesiniiiiii bebisde geliverir :)))
tatlım adet kanı olsa birkaç saat içinde devamı gelir.yani benim öyle oluyo iniveriyor.
zaten yerleşme kanaması da adete yakın zamanda oluyomuş bildiğim kadarıyla bozma moralini hemen.
hayırlısı olsun.
beni sen kudurtuyorsun sebuscum. :) pozitif enerji yolla evrene. Belki duyar sesiniiiiii bebisde geliverir :)))
stres yapma dicem ama sen benden betersin yavvv ben oturup agliyorum sen iyice cildirdin bacim ya ane bagriyon balkonlarda :)))) ayyy sebus cok mwrak ediyom tipini senin :) hangi takimlisin baci (konuyla ne alaka bilemedim)
stres yapma dicem ama sen benden betersin yavvv ben oturup agliyorum sen iyice cildirdin bacim ya ane bagriyon balkonlarda :)))) ayyy sebus cok mwrak ediyom tipini senin :) hangi takimlisin baci (konuyla ne alaka bilemedim)
edemedim yaaaa accik daha anlar :))) kirmizi noktali kadin seni.... napiyon bugun kime gidiyon yada kim geliyor....
edemedim yaaaa accik daha anlar :))) kirmizi noktali kadin seni.... napiyon bugun kime gidiyon yada kim geliyor....
bende kacak var atv de onu izliyorum acaipde uykun var migdem bulaniyor ne oluyor bana yaaaa
bende kacak var atv de onu izliyorum acaipde uykun var migdem bulaniyor ne oluyor bana yaaaa
anaaaam ne komik filmm.
anaaaam ne komik filmm.
olsun bipli yerlerini biz dolduruyoruz :))))))
olsun bipli yerlerini biz dolduruyoruz :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?