hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

evet canım ben de okudum onları insanın içine kurt düşmüyo değil ay düşünsene arkadaşım bide öyle oluyomuşsun amaniiiiin bi mucize olurmu acaba....

doğru arkadaşım ha sen ha ben nerde bizde o şans gökten kasnak yağsa başımıza düşmez ama olsun hayali bile güzel demi ama :)

hemde cok güzel.... ama sen yınede hayal etmeye devam et canım senın daha gunun var kırmızılar gorunmeden umudunu yıtırmıcem bak ben desteğımı senden alıyorum sen boyle yaparsan ben daha kotu oluyorum....ayyy dur sanki memişlerimde bır acı oluyor ara ara belımde agrıyor

hadi canım önce sen sonra ben benim 6 gün var daha meraktayım çok :)

işalahhh canım ya ne güzelolur öyle hayali bile güzel o anı yaşamayı çok isterim uçarım mutluluktan yere göge sığmam herald, geçmek bilmiyor son günler eşimin teskeresine döndü bu iş bekle bekle, kaldı 3 gün banada bendede akıntı var ama regliden önce oluyo o bende ama güzel düşünmeye çalışıyorm mesela stres yok bu ay

kuduruk seni :) bekleyelim bakalım canım devamı gelmedi daha inşallah da gelmez evrene pozitif mesaj yolluyorum adet değiiiiil yerleşme diye he heee

kuduruk seni :) bekleyelim bakalım canım devamı gelmedi daha inşallah da gelmez evrene pozitif mesaj yolluyorum adet değiiiiil yerleşme diye he heee

tatlım adet kanı olsa birkaç saat içinde devamı gelir.yani benim öyle oluyo iniveriyor.
zaten yerleşme kanaması da adete yakın zamanda oluyomuş bildiğim kadarıyla bozma moralini hemen.
hayırlısı olsun.

tatlım adet kanı olsa birkaç saat içinde devamı gelir.yani benim öyle oluyo iniveriyor.
zaten yerleşme kanaması da adete yakın zamanda oluyomuş bildiğim kadarıyla bozma moralini hemen.
hayırlısı olsun.

ay kurabiyecim inşallah belkiyorum korkuyla inan wcye gitmeye korkuyom ha geldi ha gelecek diye gerçi benim de gelmeden önce bi ağrı oluyo kasıklarımda hani onun ağrısı bi başka oluyo ya daha bende öyle bişey yok normal bi ağrım var öööööf bilemiyorum şimdi nolcak diye çok merak ediyorum

beni sen kudurtuyorsun sebuscum. :) pozitif enerji yolla evrene. Belki duyar sesiniiiiii bebisde geliverir :)))

çıkıverdim balkona bi bağırdım bi bağırdım evrene yeter gariiii ver bebişimi diye pozitifse yolladık gitti ötesini bilemicem şekerim :) sana bişey söyliyimmi heyecandan mı stresten mi bilmem elim ayağım titriyo başım dönüyo bayılıvercem ya bu belirsizlik beni öldürüyo resmen ....

stres yapma dicem ama sen benden betersin yavvv ben oturup agliyorum sen iyice cildirdin bacim ya ane bagriyon balkonlarda :)))) ayyy sebus cok mwrak ediyom tipini senin :) hangi takimlisin baci (konuyla ne alaka bilemedim)

ııııııııııııy şebek gibi bişeyim canım :) cimbomluyum canım 1.60 boy 59 kilo omuz hizasında siyah saçlı kahverengi gözlü çok seksiiiiii uuuuuuuw bi kadınım :) oldumu hayal ettinmi beni şekerim :)

edemedim yaaaa accik daha anlar :))) kirmizi noktali kadin seni.... napiyon bugun kime gidiyon yada kim geliyor....

bgn kimseye gitmedim bana geldiler sabah halamın gelini kahvaltıya geldi öğleden sonra da başka bi arkadaşım bi kahve içmeye uğradı bgn çift mesai yaptım yani :) sen napıyon bacım :)

bende kacak var atv de onu izliyorum acaipde uykun var migdem bulaniyor ne oluyor bana yaaaa

ahaaaa neden acabaaa aslında ben de senle aynıyım biliyomusun yatsam uyucam yani bide dişimde daha beter oldu sol tarafım resmen ağrıdan kopuyo hem kulağıma hem de bademciğime vurdu delircem neyse sana özelden mesaj attım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…