hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlar bişi sorcam hamile kaldığında akıntı oluyomu yani şöyle normalde akıntım olur fakat adetime yakınken kesilirdi ama bu ay yumurtlamadan sonra hiç olmadı ve bat.a 6 gün var dünden beri acayip akıntım oluyo bikaç yerde hani belirtidir denmiş ben bunu bilmiyodum mesela... siz ne diyosunuz olabilirmi ki....

kızlar bişi sorcam hamile kaldığında akıntı oluyomu yani şöyle normalde akıntım olur fakat adetime yakınken kesilirdi ama bu ay yumurtlamadan sonra hiç olmadı ve bat.a 6 gün var dünden beri acayip akıntım oluyo bikaç yerde hani belirtidir denmiş ben bunu bilmiyodum mesela... siz ne diyosunuz olabilirmi ki....

onu bilmiyorum da 5 gün sonra kan ver bence

sebus test yap teeeessst :)))

bana ne bana ne yapmıcam işteeeeeeee :) canım aslında geberiyom meraktan ama günüm daha var diye aaay nebilim işte bekliyom 26sını pööööööf dünden beride yoğunlaşınca akıntı acabamı diyoooom :) korkuyomda yoksa bişey diye açıkcası ondan sallanıyom yapmamak için :(

bak sana acik secik ifade edeyim bacim hamilesin sen :)

aaaay çok açık oldu utandım bak :) canım bişeyi 40 kez dersen olurmuş ya inşallah öyleyimdir... bilmiyorum arkadaşım korkuyorum çok bu ay da olmazsa diye bazen ben de pozitif hissediyom bazen de cııık yok bişey diyom ama test yapamıcam şimdi cesaretim yok hem bişey yoksa bile şimdiden üzülemicem :(

icimden geliyor boyle davranmak hani bile isteye olmuyor ki icimden oyle bir aglamak geliyorki ...durduramiyorum .kafayi yicem yedim yemek uzereyim ayyyy atcam kensimi balkondan yada arabanin onune ....hangisi acaba daha az acitir canimi suankinden :((((( sair oldum nerdeyse yaaaa bir anne olamadim yuh bana

icimden geliyor boyle davranmak hani bile isteye olmuyor ki icimden oyle bir aglamak geliyorki ...durduramiyorum .kafayi yicem yedim yemek uzereyim ayyyy atcam kensimi balkondan yada arabanin onune ....hangisi acaba daha az acitir canimi suankinden :((((( sair oldum nerdeyse yaaaa bir anne olamadim yuh bana

canım lütfen kendine gelirmisin deli deli şeyler düşünüp de korkutma beni hem sen sürekli böyle kafayı takarsan olacağı varsa da olmazki topla kendini lütfeeeeeeeen

Back