hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Günaydın kızlar nasılsınız? Merak edenler için halen kırmızılar gelmedi ama acayip kasık ve bel ağrım vaR. Bakalım halen test yapmadım. ooof korkuyorum test yapmaya

Günaydın kızlar nasılsınız? Merak edenler için halen kırmızılar gelmedi ama acayip kasık ve bel ağrım vaR. Bakalım halen test yapmadım. ooof korkuyorum test yapmaya

Merhaba ben de 2 yıldır evliyam ama bir türlü hamile kalamıyorum benimde dün olmam lazımdı ama olmadım bügünde çok beyaz akıntım var:50:

günaydın canım neden yapmıyosun ki günün nasılsa geçti varsa bişey çıkar artık hani ben de korkuyorum yapmaya ama benim daha bat.a var çıkmaz diye hoş bgn sabah gene pembiş bişeyler görüldü o yüzden regl olcam artık hamilelik falan yok bende ama sen neden bukadar sallandırıyosun allah korusun bebiş yoksa belki başka bişi vardır hani bukadar gelmemesi normalmi....

Merhaba ben de 2 yıldır evliyam ama bir türlü hamile kalamıyorum benimde dün olmam lazımdı ama olmadım bügünde çok beyaz akıntım var:50:

hoşgeldin canım daha önce de gecikmelerin oluyomuydu peki inşallah hiç gelmez de hayırlı haberlerini alırız senden :)

yok canım benimki bu ay da fos geliyo benim aşağılık kırmızılar :(

sebusum daha bata var senın dıme cuma gunumuydu? pekı daha once adet oldugunda yıne boyle bır kac gun once olurmuydu pembe akıntı. kız belkı yerleşmedır hemen umudunu kesme arkadasım yaaa...

sehercım sebusumun dedıgı gıbı bıran once gıt test yaptır bebıs yoksa bıle ALLAH korusun baska bırseyden gecıkıyorsa ? ama gonul bebek olsun göbüşünde ne olur ıhmal etme zaten gecıktın ıkı gun yeterlı bır sure . hadı yap bır test bızıde merakta bırakma .

sehercım sebusumun dedıgı gıbı bıran once gıt test yaptır bebıs yoksa bıle ALLAH korusun baska bırseyden gecıkıyorsa ? ama gonul bebek olsun göbüşünde ne olur ıhmal etme zaten gecıktın ıkı gun yeterlı bır sure . hadı yap bır test bızıde merakta bırakma .

Yapsana test biz senin yerine merak ediyoruz inş güzel haberler verirsin bize

Yapsana test biz senin yerine merak ediyoruz inşallah güze haberler verirsin bize

bu ıkısı boyle teysıcım bana etmedıklerını bırakmadılar test test test dıye beynımı yedıler ben dırensemde en sonunda ne olacaksa olsun dedım gıttım kan verdım hanımefendılerın canı can benımkısı patlıcan sankı :47::47: kalk kız gıt test yap :)

Yapsana test biz senin yerine merak ediyoruz inşallah güze haberler verirsin bize

Kızlar şimdi işteyim eğer akşam eve gidene kadar gene olmazsam giderken bir test alıp evde yapıcam yarın haber veririm size. Ya günüm geçti ama ağrılarım var heran olcak gibi hissediyorum şimdi test yapıcam negatif çıkıcak üzülücem ooof

bu ıkısı boyle teysıcım bana etmedıklerını bırakmadılar test test test dıye beynımı yedıler ben dırensemde en sonunda ne olacaksa olsun dedım gıttım kan verdım hanımefendılerın canı can benımkısı patlıcan sankı :47::47: kalk kız gıt test yap :)

:52::52::52::52::52::52: ilahi hilalcim yaaa iş yerinde yapamam ya :1: ama söz sizin hatrınız için akşama kadar olmazsam yapıcam eve gidince

Kızlar şimdi işteyim eğer akşam eve gidene kadar gene olmazsam giderken bir test alıp evde yapıcam yarın haber veririm size. Ya günüm geçti ama ağrılarım var heran olcak gibi hissediyorum şimdi test yapıcam negatif çıkıcak üzülücem ooof

sehercim olanla ölene çağre yok bılıyorsun sen test yapmayınca kırmızılar gelmeyecek mı sankı ??? bıran once yap kurtul bızıde burda merakta bırakma .hem olumlu düşün ki olumlu olsun.

sehercim olanla ölene çağre yok bılıyorsun sen test yapmayınca kırmızılar gelmeyecek mı sankı ??? bıran once yap kurtul bızıde burda merakta bırakma .hem olumlu düşün ki olumlu olsun.

doğru söylüyorsun ama ne bilim tamam yapıcam diyorum hoooop bir ağrılar daha ,öyle güzel olumlu şeyler düşünüyorum ki hayeller hemen başladı bile :44:
eşimle hastaneye gidicez ultrasonra doktor bakıcak biz ekranda olcak gözümüz oooff neler neler....
tamam tamam yapıcam test ama akşam yapıcam

Back