- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
degerimi bilur belki annem benim beklerken boyle olmus diye anlatir arkadaslarina :)))) kiz senin erkek olsun benimde kiz....besik kertmesi yaparuk ....siz bir kac kez istemeye gelirsiniz biz yok dusunelim deriz biraz oglanin burnu surtsun dime ama :)
degerimi bilur belki annem benim beklerken boyle olmus diye anlatir arkadaslarina :)))) kiz senin erkek olsun benimde kiz....besik kertmesi yaparuk ....siz bir kac kez istemeye gelirsiniz biz yok dusunelim deriz biraz oglanin burnu surtsun dime ama :)
canim gonlunuzdekini insaALLAH rabbim verir bekliycez gorcez....
canim gonlunuzdekini insaALLAH rabbim verir bekliycez gorcez....
aynen saglikli olsunda kiz erkek ne fark eder. ....kiz evi naz evi sebus hanim ben anlamam en azindan iki defa gelin yavvvv
iyi geceler dunurum bende cikiyorum optum seniiiii
aynen canim dusundukce kendini dinledikce daha cok batiyor bitiyor tukeniyorsun. Doktorlar tahlillerin hepsini yapti rahim filmi sperm testleri hepsi temiz cok sukur sebepsiz dediler cok stres yapiyormusum takma bu kadar dediler iki asilama oldu tutmadi bu ay klomene basladik oda fos cikti bu ayda ben salliyor :))) bos gecsinde hem bedenim hemde ruhum dinlensin
guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim dilerim Yuce Rabbimden isteyen herkese nasip etsin saglikli kusursuz ozursuz bir evlat .dedigin gibu vakti zamani var Rabbim biliyor zamanini ne zaman verirse basim ustune ama iste bizler yasadigimiz bu hayal kirikliligindan dolayi hep olumsuzluga itiyoruz kendimizi hele ben hasta ediyorum aglaya aglaya bir hal oluyorum mutlu olmayi beceremiyorum isyan etmedim hicbirgun etmemde Rabbimin buyuklugune sonsuuuz inaniyorum insaALLAH tez zamanda dindirecek gozyaslarimizi....
anlattigin arkadasin gibi bircok hikaye var bu topikte ne mucizeler yasaniyor... yaradan ol deyince neler olmazki yeterki biz isteyecek kapiyi bilelim Dua herseyin ilaci....Dualarimda butun arkadaslarim var simdi guzel bir arkadas daha yer alacak insaallah....
benim hayaller uçmaya başladı kızlaarr demin wcye gittim akıntımla beraber çok az kırmızı bişey geldi peçeteye erken adet olcam galiba beeeeen neden ya nedeeeen....
Sebus yerleşme kanaması olmasın o peçetedeki
bilmiyorum canım benim çok korkuyorum bekliyorum bakalım bidaha gelecekmi diye devamı gelirse bitti bu iş hasta olucam demektirama daha 5gün de var adetime hiç böyle olmazdı...
bacccıııımmmm((((( ıyı düşün ıyı olsun seherın dedıgı gıbı yerleşme olabılır
inşallah arkadaşım umudum kalmadı ama
aaa oyle deme sakın bekle bakalım daha adetıne 5 gun var hıc bellı olmaz...
benımde adetım gelmeden sol kasıgımda batmalar oluyordu ya hala devam edıyor sebusum ya bazen sağ sol bazen sadece sağda .bacaklarıma ınıyor nedır bu anlamadım.
desene vücudumuz kafayı yedi iyice :) bilmemki canım bi doktorunu arayıp sorsana yani normal değil sonuçta şuana kadar geçmesi lazımdı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?