hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

degerimi bilur belki annem benim beklerken boyle olmus diye anlatir arkadaslarina :)))) kiz senin erkek olsun benimde kiz....besik kertmesi yaparuk ....siz bir kac kez istemeye gelirsiniz biz yok dusunelim deriz biraz oglanin burnu surtsun dime ama :)

ama biz kız istiyooooooook geçen eşim öyle diyo ilk kez bebek için bişey duydum ağzından kızım olsun çok istiyom adını da eylül koycam dedi allahıım içim gitti şimdi aklıma geldi düşünsene ben şimdi hamileysem eylülde doğcak eeeee :) ay arkadaşım hiç aklıma gelmemişti bu yazarken geldi allahıııı inan şuan gözlerim doldu...tesadüfe bakarmısın...

canim gonlunuzdekini insaALLAH rabbim verir bekliycez gorcez....

amin canım hepimize inşallah kız erkek farketmez sağlıklı olsunda hem erkek olursa da dediğin gibi alırım kızını ama öyle 10 kere gelmem bakarım ilkinde verdin verdin vermedin kaçırır geçerim benden iyi dünürmü bulcan da nazlanıyon peeeh

canımcım çıkıyorum ben uykum geldi çok erkenden yatayım öptüm seni iyi geceler dünür bacı :)

Giremedim bugün geç cevaplıyorum kusura bakma. Ben de bugün Regl oldum( bugün neyi farkettim biliyor musun? Regli olunca üzüldüm sonra geçti demekki artık sıkıldım ve bıktım üzülmekten dedim kendi kendime. Senin de inşallah en kısa zamanda bir yavrun olsun arkadaşım. Bu sitede mesajlaştığım ilk kişisin ve İnan çoooook içten diliyorum bunu. Benim bir arkadaşım var neler yapıldı neler yıllarca,sorun eşindeydi. Çok çok düşük bir ihtimal çocuğunuzun olması tüp bile zor dediler, bunlar da neyse bir deneyelim dediler. Tüp bebek merkezinde tahliller filan yapıldı randevu günlerinden bir iki gün önce Dr sizinle görüşmek istiyo diye aradılar bir gittiler ki kız hamile:))) inanamadık. Büyük Allah'ımın bizim içinde beklediği bir gün var arkadaşım. Önemli olan sadece evlat değil, hayırlı, sağlıklı, özürsüz kusursuz evlat. Ben hep Allah yolunda olsun diye dua ediyorum. Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle:))

guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim dilerim Yuce Rabbimden isteyen herkese nasip etsin saglikli kusursuz ozursuz bir evlat .dedigin gibu vakti zamani var Rabbim biliyor zamanini ne zaman verirse basim ustune ama iste bizler yasadigimiz bu hayal kirikliligindan dolayi hep olumsuzluga itiyoruz kendimizi hele ben hasta ediyorum aglaya aglaya bir hal oluyorum mutlu olmayi beceremiyorum isyan etmedim hicbirgun etmemde Rabbimin buyuklugune sonsuuuz inaniyorum insaALLAH tez zamanda dindirecek gozyaslarimizi....

anlattigin arkadasin gibi bircok hikaye var bu topikte ne mucizeler yasaniyor... yaradan ol deyince neler olmazki yeterki biz isteyecek kapiyi bilelim Dua herseyin ilaci....Dualarimda butun arkadaslarim var simdi guzel bir arkadas daha yer alacak insaallah....

Kızlar günaydın,
Bugun bende otururken olan acayip karın bacak ve kasık ağrısı var. Ayağa kalkınca geçiyor oof kırmızılar henüz görünmedi inş.. gelmezler ooof çok stresteyim yaa biran önce öğrensem bebeğimin geldiğini

benim hayaller uçmaya başladı kızlaarr demin wcye gittim akıntımla beraber çok az kırmızı bişey geldi peçeteye erken adet olcam galiba beeeeen neden ya nedeeeen....

bilmiyorum canım benim çok korkuyorum bekliyorum bakalım bidaha gelecekmi diye devamı gelirse bitti bu iş hasta olucam demektir ama daha 5gün de var adetime hiç böyle olmazdı...

bacccıııımmmm ((((( ıyı düşün ıyı olsun seherın dedıgı gıbı yerleşme olabılır

inşallah arkadaşım umudum kalmadı ama

aaa oyle deme sakın bekle bakalım daha adetıne 5 gun var hıc bellı olmaz...
benımde adetım gelmeden sol kasıgımda batmalar oluyordu ya hala devam edıyor sebusum ya bazen sağ sol bazen sadece sağda .bacaklarıma ınıyor nedır bu anlamadım.

desene vücudumuz kafayı yedi iyice :) bilmemki canım bi doktorunu arayıp sorsana yani normal değil sonuçta şuana kadar geçmesi lazımdı....

desene vücudumuz kafayı yedi iyice :) bilmemki canım bi doktorunu arayıp sorsana yani normal değil sonuçta şuana kadar geçmesi lazımdı....

bencede gecmelıydı yada kist olsaydı adetım gecıkırdı yada hıc olmazdım suan bıle sol kasıgımda agrı var batıyor resmen bırseyler. doktora gıdemedım ya haftaya ancak gıdebılırım. bılıyormusun salak gıbı bazen dıyorum ya hamıleysem dıye okudum bır kac topıkde bırcok kadın yazmıs normal sakır sakır adet gormusler ıkıncı siklus donemınde ancak anlıyorlarmıs kafayı yedık yetmedı sımdı bedenımız bızmle oynuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…