- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Canım seninle aynı sorunu paylaşmıyorum ama. Öneride bulunmak istiyorum. Prolaktin hormonuna baktır bi canım. Yumurtlamayı ve hamileliği engelleyen önemli bi sorun. Adet düzensizliği De yapar üstelik. Senin gibi tanıdıklar bu dediklerim sonucu kaldılar. Öptüm :)
Arkadaşım bende sana bırsey sorayım o zaman :) prolaktın düşük ve yuksek ise ne oluyor bunu da bana deyıver sana zahmet
kıız sebussss x tuttuysa eğer kız yolda gelıyoooor demek :))))))))))))))))))
ah canım benim ağzın dilin bal olsun keşke tutsa allahım benim istediğimde bu zaten :) valla bilmem artık ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisini rabbime havale ettim bakalım beklemedeyim artık işin en zor kısmı da bu zaten ama bi karar verdim adet günümü unuttum ve hesaplamıcam üüüüüüüüüüüf çok zor ya çok zooooooor.....
selamlar bende 3.5 yıllık evliyim 33 yaşındayım doktorlar hiç bi sorun olmadığını söylüyor 1 kez aşılama yaptırdım sonuç olumsuz oldu bir ay dinlen dedi doktor bu ay mensin ikinci günü tekrar gideceğim yine aşılama yapacaklar hayırlısı artık
hoşgeldın aramıza arkadasom :) inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine :) gereklı yum tahlıllerın yapıldı mı? rahım fılmı (bu cok onemlı ) 3.gün, 21.gun ..... sperm testı
cok sağol bebişim cevabın ıcın... hadı bakalım bu ay da ınadına unut ınadına unut :) ben artık hesaplamıyorum bıle sallaaaaa .....
prolaktıne baktılar dur hatta bır bakayım testlerıme yazayım sana 8.92 bır sene once tam bu ay yapmısım :)
hoşbulduk, hepsi ama hepsi yapıldı canım bütün tahliller rahim filmleri spermiyogram ne eşimde nede bende sorun var
sebuscum ya suan moralım cok booozukaslında bılıyordum boyle olacagını neyse ...ben ılk adetımı 11 yasında gordum ve o gunden ıkı ay oncesıne kadar sureklı 28-29-30 gunde bır adet oluyorum hıc degısmez yanı....ılk defa gecen sene 15 gun gecıktı o da 4.5 cm mm lık kıstım olmus d.k.h ıctım cok sukur gectı sonra yıne normalde dondum.
gece ay adetım yıne 15 gun gecıktı umutlandım bu sefer agrılar akıntılar dedım kesın var ıkı kan testı bır ıdrar testı maalesef negatıv... yumurtam buyumus ama catlamamıs 26mm olmus o yuzden adetım gorememısım..... sokturucu kullandım TARLUSAL 10 gun ıctım cok sukur sokuldu. 25 eylulde adet gordum .... normalde 24-25-26 bekledım gelen yok gıden yok..... kesın dedım yıne catlamadı velet . nıtekım bugune kadar gıtmedım doktora aldım gebelık testı maalesef yıne yok bırsey. yarın doktora gıdecegım nasıpse. Sımdı sana sormak ıstedım acaba yumurta olusup neden çatlamaz acaba bende ne eksık kafayı yıcem sımdıde bu cıkcak dıyorum basıma ....
canım benim çok üzüldüm ben şimdi sıkma canını dicem ama biliyorum faydasız olur bilemiyorum ki neden oluyor hormonlarla bi ilgisi olabilir gibi yaşamadığım için bişey diyemicem canım ama üzülme eninde sonunda düzene girer...
sebuscum ya suan moralım cok booozukaslında bılıyordum boyle olacagını neyse ...ben ılk adetımı 11 yasında gordum ve o gunden ıkı ay oncesıne kadar sureklı 28-29-30 gunde bır adet oluyorum hıc degısmez yanı....ılk defa gecen sene 15 gun gecıktı o da 4.5 cm mm lık kıstım olmus d.k.h ıctım cok sukur gectı sonra yıne normalde dondum.
gece ay adetım yıne 15 gun gecıktı umutlandım bu sefer agrılar akıntılar dedım kesın var ıkı kan testı bır ıdrar testı maalesef negatıv... yumurtam buyumus ama catlamamıs 26mm olmus o yuzden adetım gorememısım..... sokturucu kullandım TARLUSAL 10 gun ıctım cok sukur sokuldu. 25 eylulde adet gordum .... normalde 24-25-26 bekledım gelen yok gıden yok..... kesın dedım yıne catlamadı velet . nıtekım bugune kadar gıtmedım doktora aldım gebelık testı maalesef yıne yok bırsey. yarın doktora gıdecegım nasıpse. Sımdı sana sormak ıstedım acaba yumurta olusup neden çatlamaz acaba bende ne eksık kafayı yıcem sımdıde bu cıkcak dıyorum basıma ....
selamlar bende 3.5 yıllık evliyim 33 yaşındayım doktorlar hiç bi sorun olmadığını söylüyor 1 kez aşılama yaptırdım sonuç olumsuz oldu bir ay dinlen dedi doktor bu ay mensin ikinci günü tekrar gideceğim yine aşılama yapacaklar hayırlısı artık
Düşüklüğü iyi zaten problem yok. Ama Yüksek çıkarsa adet düzensizliği ve Yumurtlamayı önlüyo. Çocuk sahibi olmayı da engelliyi malesef. Netten araştırırsan daha net bilgiler elde edersinArkadaşım bende sana bırsey sorayım o zaman :) prolaktın düşük ve yuksek ise ne oluyor bunu da bana deyıver sana zahmet
Düşüklüğü iyi zaten problem yok. Ama Yüksek çıkarsa adet düzensizliği ve Yumurtlamayı önlüyo. Çocuk sahibi olmayı da engelliyi malesef. Netten araştırırsan daha net bilgiler elde edersin
canım ümitsizliğe kapılma belki de psikolojiktir ne desem bilemedim ben de bugün ağrıdan kıvrandım resmen adet sancısı gibi iki büklümdüm işyerinde tüm gün yumurtam çatlıyomuş valla halimize üzüldüm cidden insanlar o kadar rahat hamile kalıp o kadar rahat yaşıyorlarki imrenmemek elde değil hayrlısı
yarın bi dr git bakalım inşallah bişey çıkmaz...
hilalcim nasıl da anlıyorum seni aynı şeyleri yaşıyoruz aslında durumumuz çok zor bunu çekmeyen bilemez ama napalım elimizden gelen bişey yok kendi kendimizi tedavi edicez artık mesela ben bugün karın ağrısından uyuyamadım yumurtalıklarım feci ağrıdı gündüz de temizlik yapmıştım hah hamileyim de zarar verdimmi diye uyuyamadım sonra bi topladım kendimi saç
malama diye hani artık kendimi frenlemem lazım psikolojim gitti gidiyor senin de dur demen lazım kendini toplaman gerek şunu untma sana bişey olursa başkaları 1 gün üzülür sen ise birömür üzülürsün kendine gel nolur... doktor sonucunu da hemen bildir emi canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?