Evet bas donmelerim cok kotu oldu gittim once hcg Yaptılar ona gore serum takalim dediler... yaptilar 1.2 cikti meleğim bu ayda benimle değilmiş
ne diyelim arkadasim hayirlisi buymud uzulme demiycem seni coook iyi anliyorum canim.peki niyeymis bu bas donmelerin
bence bunlar gebelige dair buyuuuk isaret sebusuummm gor bak hamilesin sen
aferim sebusum aferim kendine eziyet etmeye devam et ....bisey demiyorum sana....
cok gecmis olsun bak gordunmu stresin bizlere zarari.... meniere ne??? Menejit mi yoksa?
Ben geçmişte meniere gecirmustim yaşadığim is stresinden menierim tekrarliyormus((
cok gecmis olsun bak gordunmu stresin bizlere zarari.... meniere ne??? Menejit mi yoksa?
aferim sebusum aferim kendine eziyet etmeye devam et ....bisey demiyorum sana....
bende 1 senedr ugrasyrm kizlar bu ay adeyimin 15 . gunu catltma ignesi oldum oldum ve 19. gunu kahverngi az bi kanamam oldu nedendr sizce
senden bulaşmış olabilirmi kuzuuum :) hep sen bunalım takılacak değilsin ya bu ay da ben takılayım dedim :) valla bişey deyimmi acayip ruh değişiklikleri yaşıyorum ha biraz önce ağlıyodum şimdi kalkıp oynayasım var deli kadın dellendi yine :)
hahaha ayniii ben oldun sebus...bu ay sana musade ye bitir kendini nasil olsa sonunda sevineceksin bitanem....
cok gecmis olsun tekrardan canim....cok gecmis olsun bak gordunmu stresin bizlere zarari.... meniere ne??? Menejit mi yoksa?
Meniere sendromu birtanem. .. orta kulakts bulunan denge sivisinda yasanan azalma yada artma seklinde aciklamisti doktor((
hani yerleşme kanaması dicem ama okadar erken belli olurmu bilemedim yumurtalıkların ogün çatlamış olabilirmi acaba.... ama inşallah boş geçmemişsindir o günleri....
Sebus insallah inşallah hamilesindir mubarek cuma günlerinin yuzu suyu hürmetine
hahaha ayniii ben oldun sebus...bu ay sana musade ye bitir kendini nasil olsa sonunda sevineceksin bitanem....
anaaam kucuk sebusum beeenin sen kac yasindaydinki bacimmm
anaaam kucuk sebusum beeenin sen kac yasindaydinki bacimmm
tamam canim iyi geceler optum seni yarin goruselim yineee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?