hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

canm test yapsana çıkar artık

ne bilim canım kasık ağrısı psikolojik olmaz pek ama ayyy inşallah hamilesindir :)

canm test yapsana çıkar artık

sekerım ALLAHIN ıznı ıle yarın sabah verıcem kan ogleden sonrada cıkar zaten hayırlısı bakalım ....senın bebıs 1 cm olmus ha ne mutlu sana demek kese göründü ha kac haftalık pekı

sekerım ALLAHIN ıznı ıle yarın sabah verıcem kan ogleden sonrada cıkar zaten hayırlısı bakalım ....senın bebıs 1 cm olmus ha ne mutlu sana demek kese göründü ha kac haftalık pekı
tabi canm rabbm istedikten sonra herşey olur .hacet namazına yat tatlım. ewet canm bakalım .15ğün sonraı bekliorum artık kalbinide duyalımda :) 5 haftalık canm ..:) hberlerini beklioruz:)))))

tabi canm rabbm istedikten sonra herşey olur .hacet namazına yat tatlım. ewet canm bakalım .15ğün sonraı bekliorum artık kalbinide duyalımda :) 5 haftalık canm ..:) hberlerini beklioruz:)))))

sen hacet namazına nasıl yattın neler yapmalıyız bana anlatsana hemencıcık

Bende 4 olacak nerdeyse olur mu

Bende 3.5 yillik evliyim ilac tedavisiyle tutmadi ilk tup bebek denememizi yaptik yarn test sonucumu alicam hic bi belirti yok dua ediyorum sadece ve korkuyorumm

Bende 3.5 yillik evliyim ilac tedavisiyle tutmadi ilk tup bebek denememizi yaptik yarn test sonucumu alicam hic bi belirti yok dua ediyorum sadece ve korkuyorumm

hayırlısı olsun canıııııııııııım ınsaALLAH tutmusdur beklemek cok zor bılıyorum.....

selam kızlar! tüp bebek aşaması öncesinde mutlaka aşılama yapmış olmak mı gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim?
tüp bebek hazırlık dönemi çok sancılı mı ağrılı mı arkadaşlar? hani yumurta toplama filan sanırım ağrılı.....

3.5 yıllık evliyim klomen tedavisi, 1 aşılama ve 1 tüp bebek oldum hiç biri işe yaramadı

anam anam kızlar atak yapmışsınız valla iyiki yoktum aşkolsun size bensiz kaynatmışsınız...yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ben deniz buranın demir başı 4 yıllık hamiş kalamayan olarak hadi artık diyorum güzel haberlerinizi verin benden beklemeyin ama ilk önce haberi de darılmayın ama hilaliiiim sen ver yarn mutlaka yaptır kuzum biliyorum sen bi ol arkası çorap söküğü gibi gelecek.... ya benimde bulantım var sağ yumoşum da sürekli batma ve acayip göğüs ağrım var geçer diyim geçmiyoooo noliii böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…