canm test yapsana çıkar artıkaslında benım adet olmama yakın hıc bır belırtım olmaz yanı göğüsler yada kasık agrısı yada baska bırsey sessızce gelıyor geldıgı ıkı gun agrım oluyor bırde 1 hafta oncesında belım cok agrıyor benım. bu ay yumurtlamadan bu yana kasıklarımda agrı var sankı herhan adet olacakmısm gıbı bırde ara ara sag sol da batmalar sureklı wc ye gıdıyorum ama bu cok su ıctıgım ıcınde olabılır....ne bıleyım zehracım psıkolojık dıyorum yarın ola hayrola :) Rabbımın takdırı neyse o olacak
aslında benım adet olmama yakın hıc bır belırtım olmaz yanı göğüsler yada kasık agrısı yada baska bırsey sessızce gelıyor geldıgı ıkı gun agrım oluyor bırde 1 hafta oncesında belım cok agrıyor benım. Bu ay yumurtlamadan bu yana kasıklarımda agrı var sankı herhan adet olacakmısm gıbı bırde ara ara sag sol da batmalar sureklı wc ye gıdıyorum ama bu cok su ıctıgım ıcınde olabılır....ne bıleyım zehracım psıkolojık dıyorum yarın ola hayrola :) rabbımın takdırı neyse o olacak
ne bilim canım kasık ağrısı psikolojik olmaz pek ama ayyy inşallah hamilesindir :)
canm test yapsana çıkar artık
yarın sabah erkenden gıdıp kan verıcem ogleden sonrada cıkar zaten o zaman mutlaka haberınız olur .
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım :))
tabi canm rabbm istedikten sonra herşey olur .hacet namazına yat tatlım. ewet canm bakalım .15ğün sonraı bekliorum artık kalbinide duyalımda :) 5 haftalık canm ..:) hberlerini beklioruz:)))))sekerım ALLAHIN ıznı ıle yarın sabah verıcem kan ogleden sonrada cıkar zaten hayırlısı bakalım ....senın bebıs 1 cm olmus ha ne mutlu sana demek kese göründü ha kac haftalık pekı
tabi canm rabbm istedikten sonra herşey olur .hacet namazına yat tatlım. ewet canm bakalım .15ğün sonraı bekliorum artık kalbinide duyalımda :) 5 haftalık canm ..:) hberlerini beklioruz:)))))
Bende 4 olacak nerdeyse olur mu
Bende 3.5 yillik evliyim ilac tedavisiyle tutmadi ilk tup bebek denememizi yaptik yarn test sonucumu alicam hic bi belirti yok dua ediyorum sadece ve korkuyorumm
Bende 3.5 yillik evliyim ilac tedavisiyle tutmadi ilk tup bebek denememizi yaptik yarn test sonucumu alicam hic bi belirti yok dua ediyorum sadece ve korkuyorumm
amın canım ınsaallah ... Musadenle cıkıyorum zehracım yarın görüşmek uzere optum senı allaha emanet ol
oluuur oluuurrrr 3-5 ne fark eder Hosgeldın
inşallah tutuverir!hayırlı olsun !
hayırlısı olsun canıııııııııııım ınsaALLAH tutmusdur beklemek cok zor bılıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?