hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebusun yumurtalari harekete gecti calismalara basladi :)))))) bacim.... ben hala beklemedeyim sen nasilsin???

sağolun kızlar bende beklemediyim 15 o cak bat

sebuuuussss hadi hadi yeme biziiii :))) noktasizmisda mis mis da sicak ortam bizi bile isitiiii baciiii

allah iyiliğini versin hilalim :) canım benim herşey iyi hoşdu taki annemle konuşana kadar... babamın kuzeni kendini vurmuş silahla intihar etmiş çarşamba vurmuş dün bulunmuş anne baba vefat etmişti, psikolojik sorunları vardı 61 yaşında hiç evlenmemişti tüm aile fertleriyle küstü hani babamla konuşmuyodu hiç ben bile 29 senedir karşıdan tanırdım aynı yerdeyiz fakat hiç muhabbetim yoktu ama çok üzüldüm hep gözümün önüne geliyo..... yarın da annemlere gidecektik nasıl denk geldi anlatamam oooooof of....

ayyy canim benim basiniz sag olsun ...uzuldum ALLAH herkesr hayirli olum nasip etsin.taksiratini affetsin ne diyebilirimki. Eee calismslar bitti mi kiiuz

sağol canım dostlar sağolsun..... sen nasılsın bakim gelen giden yok demi yok de noluuuur ya bende de bi tuhaflık var göğüslerin ağrısı daha da arttı bide karnım ağrıyo ara ara sanki adet olucam gibi ama bat 26 ocak sabah bulantı ve baş dönmesiyle uyandım anlamadım gitti hani hamileyim dicem daha anca çalışıyoz sanırım benim gene dengem bozuldu hormonlarımda bişeyler var pöööf

sebusum hayırlı kandıller canım ...Rabbım bu gece edılen butun Duaları kabul etsın Gunahlarımızı af eylesın ınsaALLAH Göbeklerımızı saglıklı ozursuz kusursuz bebeklerle doldursun Annelıgı hepımıze nasıp etsın.
yok canım henuz gelen gıden hayırlısı bakalım nasıl olsa yarın hala gelmedıyse sabahten test yaptırcam ak gun kara gun bellı olacak. sol basıgımda bugun batma oluyor baskada bırseyım yok canım. sebus sen yoksa ustune gormus olmayasın bellı mı olur kız ya bırsey varsaaa

sana da hayırlı kandiller canım umarım dualarımız kabul olur.... üstüne görme az olurmuş ama ben herzamanki gibi oldum bilmiyorum noluyo da pek iyi şeyler olmuyo gibi ara ara yumurtalıklarıma sanki bıçak saplıyolarmış gibi oluyo doktora da gitmek istemiyom bıktım çünkü bi diyorum yarın çarşıda işlerim var al bi test yap sonra da vazgeçiyorum oooooof arada kaldım yani neyse boşver beni yarın mutlaka yaptır canım sonrada ilk işin bana yazmak olsun çatlıyorum meraktan bide hazırlık yapcaz bebiş örgülerine başlamak lazım yavaş yavaş teyze olmak kolay değil :)

gaz vermeeeeeeeeeeeeeek yooooooooooooğğğğğğğğğğğğğğğ ............ cok tırsıyom sebuus

hilllaaaaaaaalllllllcuuuuuuukkkkkkk haydi test yap sen de yaaawwww :) allah büyüktür :) bilemezsin asla bakmadan :)

bugun yapacaktım canım ama vazgectım bılıyorum yok o yuzden hıc ıcımden gelmıyor

Ümitsizliğe kapılma hilal yaa dualrımız seninle canım

Bu arada kızlar hepinize günaydın. hepimize hayırlı mutlu bir hafta olsun inş.

Ümitsizliğe kapılma hilal yaa dualrımız seninle canım

Bu arada kızlar hepinize günaydın. hepimize hayırlı mutlu bir hafta olsun inş.

kapılma kapılma dıyorsunda canım 4 yıldır olmayan sey nıye sımdı hıc bır belırtı yokken olsun kı yanı cıdden coook buyuk bır mucıze olmalı bırde su hamıle kalanlar varya hep hıssederler ...onların hıssettıklerı nedır cok merak edıyorum benım ıcım bombos gıbı tuhaf yanı onlar muneccım serbetımı ıcmıs kı acaba

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm

incir havuc yap bence cok cok faydali..bide kuran dua salavat

bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat

bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat

nasıl yaptın o kuru anlatırmısın ne zaman baslıyorun kac gun ıcıyorsun vsvsvsvs.......... :) masallah sıze dıyelım kac aylıksın sımdı?

canım adet gününmü bugün.aynı bendesenin gibiyim hiçiçimden test yapmak gelmiyor.

arkadaşlar bende bugün kan tahlili yaptırdım doktorumun aramasını bekliyorum çokda heveslenmek istemiyorum bilemiyrm çok degişik hissediyrm kendimi

şu incir havuş küründen biraz bahsetseniz. bizde yaparız . Allahım inş. mücizelerimiiz geliir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…