- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 163
aaaaa aşk olsun şekerim gir gir lafımı olur.... hilalimin de dediği gibi benim aktif olduğum zamanlar allah ne verdiyse yardırıyoz gariiiii ne demişler allah boş duranı sevmezmiş :) hilalim çalıştı çabaladı ununu eledi eleğini duvara astı (içime kocakarı kaçtı galiba hep atasözü çıkıyo) çekildi köşesine hayırlısıyla bekliyo :) ama ben inanıyom bu ay ondan güzel haberler alıcaz ardından benden ardından sizlerden ooooh koptu kervan yürüüüüü :))
sebusun yumurtalari harekete gecti calismalara basladi :)))))) bacim.... ben hala beklemedeyim sen nasilsin???
sebuuuussss hadi hadi yeme biziiii :))) noktasizmisda mis mis da sicak ortam bizi bile isitiiii baciiii
ayyy canim benim basiniz sag olsun ...uzuldum ALLAH herkesr hayirli olum nasip etsin.taksiratini affetsin ne diyebilirimki. Eee calismslar bitti mi kiiuz
ayyy canim benim basiniz sag olsun ...uzuldum ALLAH herkesr hayirli olum nasip etsin.taksiratini affetsin ne diyebilirimki. Eee calismslar bitti mi kiiuz
sağol canım dostlar sağolsun..... sen nasılsın bakim gelen giden yok demi yok de noluuuur ya bende de bi tuhaflık var göğüslerin ağrısı daha da arttı bide karnım ağrıyo ara ara sanki adet olucam gibi ama bat 26 ocak sabah bulantı ve baş dönmesiyle uyandım anlamadım gitti hani hamileyim dicem daha anca çalışıyoz sanırım benim gene dengem bozuldu hormonlarımda bişeyler var pöööf
sebusum hayırlı kandıller canım ...Rabbım bu gece edılen butun Duaları kabul etsın Gunahlarımızı af eylesın ınsaALLAH Göbeklerımızı saglıklı ozursuz kusursuz bebeklerle doldursun Annelıgı hepımıze nasıp etsın.
yok canım henuz gelen gıden hayırlısı bakalım nasıl olsa yarın hala gelmedıyse sabahten test yaptırcam ak gun kara gun bellı olacak. sol basıgımda bugun batma oluyor baskada bırseyım yok canım. sebus sen yoksa ustune gormus olmayasın bellı mı olur kız ya bırsey varsaaa
sana da hayırlı kandiller canım umarım dualarımız kabul olur.... üstüne görme az olurmuş ama ben herzamanki gibi oldum bilmiyorum noluyo da pek iyi şeyler olmuyo gibi ara ara yumurtalıklarıma sanki bıçak saplıyolarmış gibi oluyo doktora da gitmek istemiyom bıktım çünkü bi diyorum yarın çarşıda işlerim var al bi test yap sonra da vazgeçiyorum oooooof arada kaldım yani neyse boşver beni yarın mutlaka yaptır canım sonrada ilk işin bana yazmak olsun çatlıyorum meraktan bide hazırlık yapcaz bebiş örgülerine başlamak lazım yavaş yavaş teyze olmak kolay değil :)
gecen sene bir defa kimyasal gebelik gecirdim baskada yok zaten ....senin
hilllaaaaaaaalllllllcuuuuuuukkkkkkk haydi test yap sen de yaaawwww :) allah büyüktür :) bilemezsin asla bakmadan :)
bugun yapacaktım canım ama vazgectım bılıyorum yok o yuzden hıc ıcımden gelmıyor
Ümitsizliğe kapılma hilal yaa dualrımız seninle canım
Bu arada kızlar hepinize günaydın. hepimize hayırlı mutlu bir hafta olsun inş.
slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm
kapılma kapılma dıyorsunda canım 4 yıldır olmayan sey nıye sımdı hıc bır belırtı yokken olsun kı yanı cıdden coook buyuk bır mucıze olmalı bırde su hamıle kalanlar varya hep hıssederler ...onların hıssettıklerı nedır cok merak edıyorum benım ıcım bombos gıbı tuhaf yanı onlar muneccım serbetımı ıcmıs kı acaba
bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat
kapılma kapılma dıyorsunda canım 4 yıldır olmayan sey nıye sımdı hıc bır belırtı yokken olsun kı yanı cıdden coook buyuk bır mucıze olmalı bırde su hamıle kalanlar varya hep hıssederler ...onların hıssettıklerı nedır cok merak edıyorum benım ıcım bombos gıbı tuhaf yanı onlar muneccım serbetımı ıcmıs kı acaba
canım adet gününmü bugün.aynı bendesenin gibiyim hiçiçimden test yapmak gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?