- Emoji Skoru
- 179
- Puanlar
- 173
aslında normal şeyler istiyosun canım ama isteyen biz olunca çok şeymiş gibi geliyo :) prolaktin değil onun ağrısı daha başka oluyo artı vücudum falan heryerim şişiyo ozaman ama yumurtlama dönemi hiç aklıma gelmemişti belki de ondan oldu gerçi daha önce olmamıştı hiç amaaaaaan takıp bide onu düşünemicem şimdi boşver geçer nasılsa :) ama hilalcim hiç farketmiyosun bu saat oldu ben hala evdeyim :)
e basimla beraber herzaman beklerim canim kankim.... esime hep senden bahsediyorum kankam diyee o da bu ne bicim kankalik diyo gorusmuyonuz bulusmuyonuz diyor bende dedimki ......siki dur :)))) biz birbirimizi gormeden sevdik ogluuum dedim. Ahaha adam gulme krizine girdi yavvv....aynen canim beraber yuruduk biz bu yollarda beraber islandik yagan yagmurdaaaa
sebusun yumurtalari harekete gecti calismalara basladi :)))))) bacim.... ben hala beklemedeyim sen nasilsin???
e basimla beraber herzaman beklerim canim kankim.... esime hep senden bahsediyorum kankam diyee o da bu ne bicim kankalik diyo gorusmuyonuz bulusmuyonuz diyor bende dedimki ......siki dur :)))) biz birbirimizi gormeden sevdik ogluuum dedim. Ahaha adam gulme krizine girdi yavvv....aynen canim beraber yuruduk biz bu yollarda beraber islandik yagan yagmurdaaaa
ahhhh canlarım bende arada giriyorum işte sizin topike bakıyom gelişme varmı kızlar sebuş ve hiloşşşşş kankalar
slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm
owww yeahhh gizemli sevgilim beniiiimmm... insallah tupe gerek kalmaz canim dedigin gibi olur ard arda patlama yasariz insaaaalllaaah benim adamda sen yine geciktin diyor hayirdir insallah dedi bende dur bakalim dedim.hem baci tup yaparsan bende kalirsin hooollleyyyy
gozun aydin canim sonucun nasil?
owww yeahhh gizemli sevgilim beniiiimmm... insallah tupe gerek kalmaz canim dedigin gibi olur ard arda patlama yasariz insaaaalllaaah benim adamda sen yine geciktin diyor hayirdir insallah dedi bende dur bakalim dedim.hem baci tup yaparsan bende kalirsin hooollleyyyy
insaALLAH sebusum insallah
gozun aydin canim sonucun nasil?
sevindim canim insallah hemen gebe kalirsin cok bekletmesib rabbim seni
sevindim canim insallah hemen gebe kalirsin cok bekletmesib rabbim seni
cok sukur ki bir sorun yok butun tahlillerim temiz rahim filmi cekildim o da temiz esiminde test sonuclari cok iyi .sebepsiz diyorlar gitmedigim doktor kalmadi hep ayni sey iki defa asilama oldum tutmadi vakti zamani var takdir yaradanin diyorum bekliyorum.
sebuuuussss hadi hadi yeme biziiii :))) noktasizmisda mis mis da sicak ortam bizi bile isitiiii baciiii
cok sukur ki bir sorun yok butun tahlillerim temiz rahim filmi cekildim o da temiz esiminde test sonuclari cok iyi .sebepsiz diyorlar gitmedigim doktor kalmadi hep ayni sey iki defa asilama oldum tutmadi vakti zamani var takdir yaradanin diyorum bekliyorum.
gecen sene bir defa kimyasal gebelik gecirdim baskada yok zaten ....senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?