hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

yok yok farkettım de beklıyorum senden "kızlar ben cıkıyorum carsıya pazara eltıme bacıma anama demenı" hahahaha saka saka bugun sıra bende bende cıkıcam dısarı aksama mantarlı tavuk gösü sarması yapıcam :) amma uzun dedım dıme onun malzemelerını alıcam aksama mısafırım gelıcek belkı ....cok lazımmıs gıbı hıc havamda degılım bacım ...sende bugun otur poponun ustune .cıkma dısarı benı bekle .... kız gecenlerde araba aldık plaka 09 :)

bgn hava pusarık biraz ondan gezme havamda değilim yoksa şimdiye çoktan uçmuştum hatta komşu aradı hadi gel diye bi bahane buldum gidesim yok biyere :) hakkaten hilal adı uzun e yapması da biraz uğraştırıcı ama sonucu harika eeee demekki akşama sendeyiiim :)) şekerim kurtuluşun yok benden arabandan bile hatırlarsın beni aha şarkı buldum bak bana herşey seni hatırlatıyoooor dırı dırı dırıı beraber yürüdük biz bu yollarda ..........

e basimla beraber herzaman beklerim canim kankim.... esime hep senden bahsediyorum kankam diyee o da bu ne bicim kankalik diyo gorusmuyonuz bulusmuyonuz diyor bende dedimki ......siki dur :)))) biz birbirimizi gormeden sevdik ogluuum dedim. Ahaha adam gulme krizine girdi yavvv....aynen canim beraber yuruduk biz bu yollarda beraber islandik yagan yagmurdaaaa

ahhhh canlarım bende arada giriyorum işte sizin topike bakıyom gelişme varmı kızlar sebuş ve hiloşşşşş kankalar

tabi canım ilişkimize gizem katıyoz fenamı :)) gün olur bakarsın buluşuveririz be arkadaşım hele ben başlarsam tüp olayına muhtemelen izmirde olur ozaman bak gari olaya bıkarsın benden :)

ahhhh canlarım bende arada giriyorum işte sizin topike bakıyom gelişme varmı kızlar sebuş ve hiloşşşşş kankalar

aaaaa aşk olsun şekerim gir gir lafımı olur.... hilalimin de dediği gibi benim aktif olduğum zamanlar allah ne verdiyse yardırıyoz gariiiii ne demişler allah boş duranı sevmezmiş :) hilalim çalıştı çabaladı ununu eledi eleğini duvara astı (içime kocakarı kaçtı galiba hep atasözü çıkıyo) çekildi köşesine hayırlısıyla bekliyo :) ama ben inanıyom bu ay ondan güzel haberler alıcaz ardından benden ardından sizlerden ooooh koptu kervan yürüüüüü :))

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm

beeen rahim filmi çekindim bu ay

owww yeahhh gizemli sevgilim beniiiimmm... insallah tupe gerek kalmaz canim dedigin gibi olur ard arda patlama yasariz insaaaalllaaah benim adamda sen yine geciktin diyor hayirdir insallah dedi bende dur bakalim dedim.hem baci tup yaparsan bende kalirsin hooollleyyyy

sık dişini arkadaşım gelmesin kırmızılar allahım hadi inşallah bebiş geliyodur.... p.tesi yaptır artık bi kan tahlili ölcem burda meraktan inan kalbim pıt pıt heyecan yapıyom kendimmiş gibi teyze olmak istiyom ben hep dualarım seninle :)

insaALLAH sebusum insallah
...gelmesin diye anmiyorum bile ama cok korkuyorum ya yine yumurtam catlamadiysa o yuzden gecikiyorsa ((( cok tirziyorum psikolojik midir bilmiyorum ama acaip migdem bulaniyor egilip kalkinca basim donuyor halsizim.... kafayi yidiiiim

cok sukur ki bir sorun yok butun tahlillerim temiz rahim filmi cekildim o da temiz esiminde test sonuclari cok iyi .sebepsiz diyorlar gitmedigim doktor kalmadi hep ayni sey iki defa asilama oldum tutmadi vakti zamani var takdir yaradanin diyorum bekliyorum.

üleeeeeeeeyn bensiz yazışıyonuz ha aşk olsun size :) gerçi bizde eşimle ormantik takılıyoz malum çalışmalardayızya bende ortam yaptım asabi pehlivanıma film izliyoz bi mola verdik ben fırsattan istifade bi kolaçan edeyim dedim ortalığı aman ha yanlış anlamayın normal film izliyoz noktalırdan değil :)

düşük falan olmadı demi.hayırlısı tatlım hiçolmayacak gibi düşünmeyelimde rabbim versin bize bebişlerimizi :))inşallah bu ay vakti gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…