hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlar merhaba ben yeniyim aranızda bende çocuk istiyorum ama 8 aydır olmuyor moralim ve ruhum bozuluyo

yavrucum ınsallah tez zamanda kavusursun saglıkla bebegıne.... ama senın 8 ayda moralın ruhun bozuluyorsa bızler 4-5 yıldır beklıyoruz atalım kendımızı köprüden daha dur be kardesım hele bır senen dolsun sonra bır doktora gıt baktır herseyıne sonra boz moralını daha yolun basındasın hemen herseye bozlulmak uzulmek yok ....

ayyyy inanamıyorum canım böyle insanlar kaldımı yaa yuh yani..ama veren de allah alan da.var diye sevinmesinler..inşallah seninde olur da bu sefer sen koyma evine onları

kötüyle kotu olmak ıstemem hıcbır zaman ALLAHA havale edıyorum bu gıbı ınsanları kı benım uzuntumle sevınebılıyorlar .bosverdım ALLAH benımd yuzume gulecek ınsALLAH ... hepımızın göbişlerini bebişlerle doldursun inşALLAH

canım benım ne yapabılırım kı bazı ınsanlar boyle . ben artık onları takmıyorum ama bu sekıl olunca ınan etrafımda kımsenın kalmadıgını goruyoum .yanlızım ALLAH bın kere eşimden razı olsun ınanılmaz destek oluyor bırseyler yapabılmek ıcın cıldırıyor. yerı gelıyor ınsanın Annesı bıle zaman zaman canını acıtabılıyor ıstemese bıle .cunkı bende durum bıraz farklı babam cok agır hasta 3 kardesız abım bekar Ablam bosandı cocugu yok. herkesın gozu bende hanı bır torun gelse mutlak ve muhtemel kafayı sıyıracaklar deıgım gıbı babamda kı baskı ölmeden torun gorseydım dıye gozumun ıcıne bakıyor hergun acaba bırsey mı oldu dıye yuregım pır pır bırde yurt dısındalar tedavısı orda oldugu ıcın sende 1 kere turkıyeye gelmek ıcın doktoru ızın verıyor. e bende dıyorumkı bırkerecık soyle mujdelı haber versem belkı ıyılesır hanı ıyılesmesıde mucıze ama belkı torununu gorse moralı duzelır. amaan ıste benım durumum bıraz karısık .belkıde benım bu kadar cok ıstememın sebeplerınden bırıde bu ...ALLAHIM tez zamanda versın bırtanecık bebık yaaaaaaaaaaaaa

üüüüüüüüüüüf canım benim bende dert bi tane değil diyosun yani....üzülme be arkadaşım gün olur herşey feraha kavuşur bizim de bebişlerimiz olur bi de fırlamanın teki oluyolarmış şımarıııııık,azgııııııın..... o zaman da nerden oldun sen dermiyiz acaba :) aman bi gelsinlerde varsın şımarık olsun....

anaaaaaaamm olsunlar kız :) şımarık olsunlar kuduruk olsunlar ben herseyey razıyım vallahıde bıllahıde... yeterkı gelsın artık suan ona cok ıhtıyacım var. bılsınkı onu pamuklara sarıl sarmalıycam sabahlara kadar aglasın söz hıc kucagımdan ındırmeden oylece onu avutacam :)

anaaaaaaamm olsunlar kız :) şımarık olsunlar kuduruk olsunlar ben herseyey razıyım vallahıde bıllahıde... yeterkı gelsın artık suan ona cok ıhtıyacım var. bılsınkı onu pamuklara sarıl sarmalıycam sabahlara kadar aglasın söz hıc kucagımdan ındırmeden oylece onu avutacam :)

Cok gecmis olsun cnm Allah buyuk ins biran once kavusursn melegine. Umutlu ol zaten umudunu yitirne hicbi zmn. Caresi olmayan hastalk vermesn rsbbim tez zmnda hamile hberini darz ins

Zaten bizm cocuklar bi olsa sımarıgın önde gideni olurlar bence. Kucaktan indiremeyz k zmn da amaaan olsunda cnm smark azgn olsn yterki olsnlar

Zaten bizm cocuklar bi olsa sımarıgın önde gideni olurlar bence. Kucaktan indiremeyz k zmn da amaaan olsunda cnm smark azgn olsn yterki olsnlar

Cok gecmis olsun cnm Allah buyuk ins biran once kavusursn melegine. Umutlu ol zaten umudunu yitirne hicbi zmn. Caresi olmayan hastalk vermesn rsbbim tez zmnda hamile hberini darz ins

Umut fakırın ekmeğımış derler ya bızdekı o durum. inşALLAH gelıcek meleklerımız ama ne zaman? cok bekletmesın rabbım artık gondersın bızle bebıslerımızı...

yakınlarım diyo zaten senin çocuğa dokunulmaz artık şımarık olsa bile biz kendi çocuklarımıza kızarız kıyamayız seninkine diye bukadar nazlanarak geldiğine göre normal olmucağı kesin :)

Umut fakırın ekmeğımış derler ya bızdekı o durum. inşALLAH gelıcek meleklerımız ama ne zaman? cok bekletmesın rabbım artık gondersın bızle bebıslerımızı...

Evet canm Allah bizi bi sınavdan geciriyo iste . Ins biran once meleklerimize kavusurz gerci bnm pek bi umudum kalmadi da tup bebeklede öldügü icn sanki grne hamile kalıp ölcek gibimr geliyo Allah kimseye yasatmasin bu aciyi cok zor

yakınlarım diyo zaten senin çocuğa dokunulmaz artık şımarık olsa bile biz kendi çocuklarımıza kızarız kıyamayız seninkine diye bukadar nazlanarak geldiğine göre normal olmucağı kesin :)

Aynen canm benmde ole hamile kaldm yatakan kaldirmadlar dogsn soyl yapcz boyle yapcz faln ama kismrt olmsdi iste. Cok nazlandlar gelmek icn ama artk nazı bıraksnlar yani

Aynen canm benmde ole hamile kaldm yatakan kaldirmadlar dogsn soyl yapcz boyle yapcz faln ama kismrt olmsdi iste. Cok nazlandlar gelmek icn ama artk nazı bıraksnlar yani

evet canım ama umutsuzluğa düşme nolur olucak ben biliyorum hissediyorum ama herşeyin bi vakti var şu anda olmuyosa hayırlı değil demekki beklemek biliyorum çok zor ama umut etmek de güzel şey.....eeeeeeeh karamsar olmayalım bakim herşey güzel olacak kafaya takmak ta yok ok :)

Ve doktordan geliyorum kızlar , rahim tüpleri açık , rahim temiz , hormonlar normal bir tek pco var yumurtalıklarda o da adet düzensizliği yaratıyor doktor eşinin sperm sayısını görmem lazım dedi. Eğer onda da bir şey çıkmazsa bir diğer ay yumurta takibine başlayacak . Bugün içim ferahladı anne olabileceğim için :) Rabbim inşallah eşimi de sağlıklı kılar da en yakın sürede alırız bebeğimizi kucağımıza.. Dua edin arkadaşlarım

ayyy cok sevındım canım benıııııııım :) ınsan rahatlıyor dıme ıyı haberler alınca. hadı bakalım bol bol calısın ama tabıkıde eşının sperm sonuclarıda cok onemlı. bundada bırsey cıkmazsa beklemeten baska caren kalmıcak

ayran içtik ayrı mı düştük

evet güzelim umarım onda da bir şey çıkmaz, üç sene oldu her ay acaba hamilemiyim demekten yoruldum. Ben de yıllardır pco var ama çözüümü de çok şükür varmış, doktor bugün senin sıkıntın yok dedi, eşimde de yoksa ve Rabbim nasip ederse yumurta takibi ile bebek sahibi olabileceğiz. Bakalım sonuç umarım müsbet olur , Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmaz. Tabii hepimizin kucağına da birer evlat nasip eder canımmm.

Sen de mutlaka kontrollerini yaptır , ihmale gelmez bende oldu yaş 28 .

Hakkımızda hayırlısı herkese kendimle beraber duacıyım canımm.

ayran içtik ayrı mı düştük

anaaaaaaaam benim arkadaşım küsmüşmü banaaaa kıyamam beeeeen :) napon bakim şeker? benim hastalık bitti çörekotu tarçın bal kürüne başladım vicks buharına oturucam kendimi bakıma aldım malum çalışmalar başlıcak :) şimdilik benden bukadar sen neler yapıyon :)

ooooh sefam olsun herşey temiz misss eee hadi bakalım olumsuzlukları kenara itip bol bol çalışın gariii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…