- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
kızlar merhaba ben yeniyim aranızda bende çocuk istiyorum ama 8 aydır olmuyor moralim ve ruhum bozuluyo
ayyyy inanamıyorum canım böyle insanlar kaldımı yaa yuh yani..ama veren de allah alan da.var diye sevinmesinler..inşallah seninde olur da bu sefer sen koyma evine onları
hiloşuuuum nekadar geri kafalı insanlarla uğraşıyosun üzüldüm ya böyle insan olurmu...benim de arkadaşlarım akrabalarım hep doğurdu eltim mesela adını benim koymamı istedi günümüz var mesela 6 kişiyiz hepsinin bebeği var hemde 1 er ay arayla doğurdular biraraya geldiğimizde kucağıma atarlar almak istemezsem bile atıp geçerler bak çocuklarına diye :) nekadar örümcek kafalıymış seninkiler ama boşver şekerim allaha havale et en güzel mükafatı o verir sana da onlara da.....
canım benım ne yapabılırım kı bazı ınsanlar boyle . ben artık onları takmıyorum ama bu sekıl olunca ınan etrafımda kımsenın kalmadıgını goruyoum .yanlızımALLAH bın kere eşimden razı olsun ınanılmaz destek oluyor bırseyler yapabılmek ıcın cıldırıyor. yerı gelıyor ınsanın Annesı bıle zaman zaman canını acıtabılıyor ıstemese bıle .cunkı bende durum bıraz farklı babam cok agır hasta 3 kardesız abım bekar Ablam bosandı cocugu yok. herkesın gozu bende hanı bır torun gelse mutlak ve muhtemel kafayı sıyıracaklar deıgım gıbı babamda kı baskı ölmeden torun gorseydım dıye gozumun ıcıne bakıyor hergun acaba bırsey mı oldu dıye yuregım pır pır bırde yurt dısındalar tedavısı orda oldugu ıcın sende 1 kere turkıyeye gelmek ıcın doktoru ızın verıyor. e bende dıyorumkı bırkerecık soyle mujdelı haber versem belkı ıyılesır hanı ıyılesmesıde mucıze ama belkı torununu gorse moralı duzelır. amaan ıste benım durumum bıraz karısık .belkıde benım bu kadar cok ıstememın sebeplerınden bırıde bu ...ALLAHIM tez zamanda versın bırtanecık bebık yaaaaaaaaaaaaa
üüüüüüüüüüüf canım benim bende dert bi tane değil diyosun yani....üzülme be arkadaşım gün olur herşey feraha kavuşur bizim de bebişlerimiz olur bi de fırlamanın teki oluyolarmış şımarıııııık,azgııııııın..... o zaman da nerden oldun sen dermiyiz acaba :) aman bi gelsinlerde varsın şımarık olsun....
üüüüüüüüüüüf canım benim bende dert bi tane değil diyosun yani....üzülme be arkadaşım gün olur herşey feraha kavuşur bizim de bebişlerimiz olur bi de fırlamanın teki oluyolarmış şımarıııııık,azgııııııın..... o zaman da nerden oldun sen dermiyiz acaba :) aman bi gelsinlerde varsın şımarık olsun....
ben 2 bucuk senelik evliyim.5 ay once korunmayı bırakmıstık. bikac ay olmayınca dr a gittim.cikolata kisti çıktı.ameliyat oldum.hsg cekildi.sol tup kapalı.bide rahimde perde var. bu hafta da perde alıncak. eşimde bişey yok şukur ama bende ne ararsan
buna da şükür ne diyeyim. bu kadar olumsuzluklara rağmen yine de umutluyum.
Zaten bizm cocuklar bi olsa sımarıgın önde gideni olurlar bence. Kucaktan indiremeyz k zmn da amaaan olsunda cnm smark azgn olsn yterki olsnlar
Cok gecmis olsun cnm Allah buyuk ins biran once kavusursn melegine. Umutlu ol zaten umudunu yitirne hicbi zmn. Caresi olmayan hastalk vermesn rsbbim tez zmnda hamile hberini darz ins
Zaten bizm cocuklar bi olsa sımarıgın önde gideni olurlar bence. Kucaktan indiremeyz k zmn da amaaan olsunda cnm smark azgn olsn yterki olsnlar
Umut fakırın ekmeğımış derler ya bızdekı o durum. inşALLAH gelıcek meleklerımız ama ne zaman? cok bekletmesın rabbım artık gondersın bızle bebıslerımızı...
yakınlarım diyo zaten senin çocuğa dokunulmaz artık şımarık olsa bile biz kendi çocuklarımıza kızarız kıyamayız seninkine diye bukadar nazlanarak geldiğine göre normal olmucağı kesin :)
Aynen canm benmde ole hamile kaldm yatakan kaldirmadlar dogsn soyl yapcz boyle yapcz faln ama kismrt olmsdi iste. Cok nazlandlar gelmek icn ama artk nazı bıraksnlar yani
Ve doktordan geliyorum kızlar , rahim tüpleri açık , rahim temiz , hormonlar normal bir tek pco var yumurtalıklarda o da adet düzensizliği yaratıyor doktor eşinin sperm sayısını görmem lazım dedi. Eğer onda da bir şey çıkmazsa bir diğer ay yumurta takibine başlayacak . Bugün içim ferahladı anne olabileceğim için :) Rabbim inşallah eşimi de sağlıklı kılar da en yakın sürede alırız bebeğimizi kucağımıza.. Dua edin arkadaşlarım
evet canım ama umutsuzluğa düşme nolur olucak ben biliyorum hissediyorum ama herşeyin bi vakti var şu anda olmuyosa hayırlı değil demekki beklemek biliyorum çok zor ama umut etmek de güzel şey.....eeeeeeeh karamsar olmayalım bakim herşey güzel olacak kafaya takmak ta yok ok :)
yakınlarım diyo zaten senin çocuğa dokunulmaz artık şımarık olsa bile biz kendi çocuklarımıza kızarız kıyamayız seninkine diye bukadar nazlanarak geldiğine göre normal olmucağı kesin :)
ayyy cok sevındım canım benıııııııım :) ınsan rahatlıyor dıme ıyı haberler alınca. hadı bakalım bol bol calısın ama tabıkıde eşının sperm sonuclarıda cok onemlı. bundada bırsey cıkmazsa beklemeten baska caren kalmıcak
ayran içtik ayrı mı düştük
evet güzelim umarım onda da bir şey çıkmaz, üç sene oldu her ay acaba hamilemiyim demekten yoruldum. Ben de yıllardır pco var ama çözüümü de çok şükür varmış, doktor bugün senin sıkıntın yok dedi, eşimde de yoksa ve Rabbim nasip ederse yumurta takibi ile bebek sahibi olabileceğiz. Bakalım sonuç umarım müsbet olur , Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmaz. Tabii hepimizin kucağına da birer evlat nasip eder canımmm.
Sen de mutlaka kontrollerini yaptır , ihmale gelmez bende oldu yaş 28 .
Hakkımızda hayırlısı herkese kendimle beraber duacıyım canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?