- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
iyiyim canım bildiğin gibi
,Kızlar ben geçen hafta soğan kürüne başlamıştım ya bugun tam 1 hafta oldu düzenli içtim. Dün akşam eve gittim hiç birşeyim yoktu yemek hazırlarken birden başım döndü. gidip uzaniyım dedim uzandım. Midem bulandı kustum. Gecede mide bulantısı ile uyandım kustum. Sabahtan beride halen başım dönüyor midem bulanıyor. Soğan kürü yan etki yapmış olabilir mi acep
Ya haklısın hilal ama napim bir umut işte etrafımda dudum bire bir şahit oldklarımda var belki soğandadır keramet hebakalım üşütmüşde olabilirim die düşünüyorum . birde başlamadan bende çok düşündüm ama soğanı severim çiğde hep yerim , soğanın bir zararı olduğunu duymadım . suyununda bir zararı olmaz umarım. faydası olur.
hay masaALLAH zeyneypcım ne guzel darısı bızlerın basına ucude kız mı? erkek mı?Ewt canim ücüz cok sukur bnm wsim gecen sene eylul ayinda varikosel ameliyati oldu hic canli sperm yoktu ameliyat ilac tedawi derken tawsn yapti degerler doktorlar normal yolla olur dediler esim bu degeri bulamsyz diye asilama yaptrdi 13 yumurram vardi cogul gebelk olur dedi doktr bir tanesi asilamadn once olms hic habermz yoktu ikisde asilamayla tuttu rabbim celili cumleye bu duyguyu tattrsn insallah
hay masaALLAH zeyneypcım ne guzel darısı bızlerın basına ucude kız mı? erkek mı?
zeynepcim tebrikler..allah kucagına almayı da nasip etsin.darısı başımıza
Daha 7 haftamn icindym belli dgl yarn kalp atislarni duycm insallah darisi size insallah
heeeeeeee bende sandım dogurdun da kucagına aldın bıle ...hadı ınsaALLAH saglıkla kucagına alırsın üçünüde :)
heeeeeeee bende sandım dogurdun da kucagına aldın bıle ...hadı ınsaALLAH saglıkla kucagına alırsın üçünüde
Amin allah razi olsn cnm
haklısın sekercım bende soganı cok severım sogan ekmek yıyen cınslerdenım suyunu ıcerım dıye dusunuyorum ama bu aynı sey degıl. bunu kaynatıp suyunu ıcıyorsun sabah aksam 15 gun durmadan cıddı hormon bozukluluguna yol acıyor herkesın bunyesı bır degıl. hele hele kıstın mıyomun enfeksıyonun yoksa bence yalandan ıcme derım. benım kuzenım ıctı kan degerlerı oldukca dustu bulantı bas donmesı en sonunda acıllık oldu sonra ugras dur degerlerını normale cevırmek ıcın. yınede sen bılırsın
Kist falan yok şükürki hilalcim bakalım bu ay içicem bir daha içmem bu ayda olmazsa gene doktora gidicem artık yeter ya itice bir araştırılması lazım
en son 3 martta adet oldun bugun ayin 15 nisan ooooi sen hemen bir test yap canm yaaa .adetlerin duzenlimidir hep hesapladimda bugun 44.gunun yani test yap kesin cikar. InsaALLAH hamilesindir canim
yavrucum keske arastırsalar ya . Devlet ve SSK hastanelerı arastırmıyorkı yanı en azından bızım burdakılar. ılla ozele gıdeceksın o da hep para ....pffffff her yerden elımız kolumuz baglı (ben kendı adıma konusuyorum) sen ıstanbuldamıydın?
en son 3 martta adet oldun bugun ayin 15 nisan ooooi sen hemen bir test yap canm yaaa .adetlerin duzenlimidir hep hesapladimda bugun 44.gunun yani test yap kesin cikar. InsaALLAH hamilesindir canim
kan verdım canım ogleden sonar cıkacak saglık ocagında yaptırdım.doktorda normal degıl bu kadar gecmesı dedı ınsallah vardır ınsallah
sonuç çıktımı canım hadi haber bekliyoruz
gozunuz aydin sehercim ALLAH analu babali buyutsun darisi en kisa zamanda senin ve isteyen butuuun arkadaslarimin basina canim....uzulme elbet birgun senide boyle konusacaklar :) optum arkadasim seniEvet İstanbuldayım canım devlet hastaneleride iyi tabi bizim burda ama ben muayne için özeli tercih ediyorum tahliller için devleti düşünüyorum ama benim sorunumda çalıştığım için devlete randevu alıp gitmek izin almak zor oluyor bakalım ne yapacağım. BUgun eltim doğum yaptı bütün gözler onda herkes onur konuşuyor seviniyorlar. Ooooff çok yalnız hisediyorum kendimi eşim bile deli gibi seviniyor. Bende sevindim ama içimde keşke benimde olsa keşke diyen bir burgu varr offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?