- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 34
allah sabr versin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah yıllık evliyim kürleri çok dediler ama hiç denemedim
evet orayı atlamışım :) 1 yıllık hiç korunmadım 41 yasin-i şerif okunduğunu duydum birde onuda önerenler oldu onu deniyeceğim bende
Merhaba lar bende aranıza katilayim dedim 3 yıllık ewli olup bebeği olmayanlardanim ewliligimizin 2. Ayından beri istediğimiz halde olmadı 6 kere klomen kullandım olmadı allahım evlat özlemiyle yanıp tutuşan herkese nasip eder inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet orayı atlamışım :) 1 yıllık hiç korunmadım 41 yasin-i şerif okunduğunu duydum birde onuda önerenler oldu onu deniyeceğim bende
Hilal*m inş. allah gönlümüze göre verir canım Bu aralar çok istemeye başladım ben bir çocuk konusu duyim hele hamile görim ağlayasım geliyor boğazımda düğüm oluşuyor tıkanıyorum bazen konuşamıyorum bile.
bende neler neler yaptım olmadı2 senedir e son ay artık çok daraldım yaptıklarımdan en son haceti duydum bilmiodum o ğece kıldım yattım ama çok içtenlikle yürekten kılman ve dua etmen lazım o gece doktorumu rüyamda gördüm ve o ayı hamile kaldım rabbim çok büyükkızlar bende bu hacet namazına niyetlenmiştim ama ondan öncesinde bir cuma günü öğle namazından sonra açtım Yasin okudum sevabını gönderdim ve arkasından "benim için hayırlı ise bebeğim olsun değilse olmasın Allah'ım sana havale ediyorum bu işi ve sana güveniyorum" diye dua ettim..olmazsa da üzülmiycem sınavım diye düşünücem dedim..2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim...Güzelce duanızı edin ve Allah'a havale edin...peşini takip etmeyin..
canlarım hacet namazına yatın nolur çok önemli birnamaz bu dilek ve dua için http://www.hacetnamazi.com/:31::34:
hacetnamazı.com yaz google canımedsofıcım link açılmıyor yaaa
hacetnamazı.com yaz google canım
hacetnamazı.com yaz google canım
bnde istiorum cnm bebiş ama 1 yıldr ugrasıozbug ece bnde nıyetleneyım bakalım nasıl olcak
olur tabi tatlım ne demek :)kuşum google dekıler cok farklı her sıte farklı anlatmıs sen bana anlatsan yada okudun sıtenın ısmını yazsan hadı bebısım ltufeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?