İnşallah canım hepimiz o sevinci yaşayalım şimdi tüp bebek araştırması yaptım gerçekten fiyatlar uçuk. Galiba biraz daha beklemeliyiz. Doktora gidicem ilk testleri yaptırmam gerekiyor biryerden başlamak gerek.
Canim turkiyede Pahali bizim burda 3 kere denemeden sonra parali ama ilaclari kendin alacam. Cnm belki tup bebeğe gerek yok aşilanma da yapabilirsiniz :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet işte tam kendimzi hazırlayıp bir edaviye başlayamadıkki. Cuma gününe randevu aldım tahliller için bakalım ne olacak canım. Başlamak gerek artık eşimde çok üzülüyor bu sabah artık benimde doktora gitmem gerekiyor bu kadar süredir olmadığına göre bir sorun var dedi çok mutlu oldum randevu alalım dedi banaTedaviye karşı değildi ama zamanı gelince olur olur zamanı var diyordu bende sanki hiç umursamıyormuş gibi hissediyordum bu sabah öyle diyince üzüldüğünü ve çok istediğini anladım
Ne güZel canım .. Benim eşim başta umursamıyordu oda aynen olursa olur filan diyordu . Ama eşim sıgara içiyordu şimdi günde 2-3 tane filan . Ama umutsuz gitme randevuya hep umutlu ol . Ev demisin ? Çalışmıyor musun? Memleket nere
Ne güZel canım .. Benim eşim başta umursamıyordu oda aynen olursa olur filan diyordu . Ama eşim sıgara içiyordu şimdi günde 2-3 tane filan . Ama umutsuz gitme randevuya hep umutlu ol . Ev demisin ? Çalışmıyor musun? Memleket nere
Sen türkiyelisin ama isviçredemi yaşıyorsun
Bende konyalıyım ama dogma büyüme yurtdişi .. İsviçre degil cnm İsveç :) ne güzel iş yeri anlayişli
seherciiiiimm nasılsın canım ? yoksun bayadırKusura bakma canım ülkeleri karıştırdım. Peki sen çalışıyormusun evdemisin bu arada yaş kaç
istersen özelden yazabilirsin
seherciiiiimm nasılsın canım ? yoksun bayadır
mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin . Bende bu aya soğan suyuna başlicam adetimin bitmesini bekliyorum.
Günaydin kizlar ben sayfayi sadece 218e kadar görebiliyorum neden acaba sizinle konusmam lazim tüp bebek transferim rahim inceligi yuzunden iptal oldu 3embiryo donduruldu geleck aya diyo doktor,oda kaliteli cozulurse cok üzgunüm şaştim kaldim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?