hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Canim turkiyede Pahali bizim burda 3 kere denemeden sonra parali ama ilaclari kendin alacam. Cnm belki tup bebeğe gerek yok aşilanma da yapabilirsiniz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim turkiyede Pahali bizim burda 3 kere denemeden sonra parali ama ilaclari kendin alacam. Cnm belki tup bebeğe gerek yok aşilanma da yapabilirsiniz :)

Evet işte tam kendimzi hazırlayıp bir edaviye başlayamadıkki. Cuma gününe randevu aldım tahliller için bakalım ne olacak canım. Başlamak gerek artık eşimde çok üzülüyor bu sabah artık benimde doktora gitmem gerekiyor bu kadar süredir olmadığına göre bir sorun var dedi çok mutlu oldum randevu alalım dedi bana Tedaviye karşı değildi ama zamanı gelince olur olur zamanı var diyordu bende sanki hiç umursamıyormuş gibi hissediyordum bu sabah öyle diyince üzüldüğünü ve çok istediğini anladım

Bana yardimci olurmusunuz.ben vajinismusu yeni yendim.bundan once reglim bir yildir 35-45
gun arasi olurdu.bu ay 24.gun kahve leke daha sonra pembe leke geldi.simdide bugun 3. Gun pembe akintili geliyor.pedim kirlenmiyor.sizce bu ne olabilir?

Son düzenleme:

Ne güZel canım .. Benim eşim başta umursamıyordu oda aynen olursa olur filan diyordu . Ama eşim sıgara içiyordu şimdi günde 2-3 tane filan . Ama umutsuz gitme randevuya hep umutlu ol . Ev demisin ? Çalışmıyor musun? Memleket nere

Çalışıyorum canım evde olsam daha kolay olurdu iş yerinde zamanında izin almak zor oluyor. Ama patronlarım anlayışlı insanlar tedaviye başlayınca söylicem zaten. bebek için izin aldığımı. Memleket Sinop umutluyum ya heray zaten olcak hissi var.

Sen türkiyelisin ama isviçredemi yaşıyorsun

Bende konyalıyım ama dogma büyüme yurtdişi .. İsviçre degil cnm İsveç :) ne güzel iş yeri anlayişli

Kusura bakma canım ülkeleri karıştırdım. Peki sen çalışıyormusun evdemisin bu arada yaş kaç
istersen özelden yazabilirsin

Son düzenleme:
mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..

merhaba arkadasım; oncelıkle gecmıs olsun ınsaALLAH ıstedıgın gıbı gelısır hersey .Hamıle olmanı gonulden ısterım senı cok ıyı anlıyorum su gıbı akıp gıden zaman ,nedese bu tedavı surecıne yada bekleme surecıne gırınce duruyor gıbı. en zoruda su beklenen adet tarıhının aslında gelmemesını ısteyıp gebelık suprızıyle karsılasmak. ınsaALLAH hamılesındır canım mutlu ve guzel haberlerını beklıyorum.

seherciiiiimm nasılsın canım ? yoksun bayadır

kız hilal hiç sorma ya giremiyorum bu aradalar pek yoğun işler. Ama değişiklik olsa yani bebek falan ilk müjdeyi burdaki dostlarıma veririm inanın . Sizler cansınız hepimiz iyiki varız ben bu ay inş. başlayabilirsem soğan kürüne başlicam

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin . Bende bu aya soğan suyuna başlicam adetimin bitmesini bekliyorum.

ayy canım ya cok yorma kendını :) bende bır kac aydır sallıyordum sanırım artık toparlım kendımı nısan adetımle bırlıkte klomene baslıyacagım .yumurtlama takıbı yaptırcam. carsamba gunu ALLAH nasıp ederse 41 yasın ve 41 meryem suresıne baslıyorum ALLAHIN ıznıyle Dualarımla beraber bebısımde gelır ..... hepımız ıcın bol bol Dua edıcem canıııımmm opuyorum senı

Mrb kizlar nasilsiniz buara hic giremedim tüp bebek çalismalarina basladim pazartesiden buyana ignelerimi yapiyorum dr kontrollerimde iyi cok şükür yumurtalar büyüyo icimden bises olacak diyo bu sefer neolur dua edin banada,bu carsamba yumurtalar toplanacak Allah yardimcim olsun :))

Günaydin kizlar ben sayfayi sadece 218e kadar görebiliyorum neden acaba sizinle konusmam lazim tüp bebek transferim rahim inceligi yuzunden iptal oldu 3embiryo donduruldu geleck aya diyo doktor,oda kaliteli cozulurse cok üzgunüm şaştim kaldim (((

selam zenlısucum nasılsın? oncelıkle panık yapma canım ama neden rahımın kalınlasmamıs kı? bunun ıcın ılac ve fıtıl vermedıle mı kı? pekı normalde boyle bır sorunun var mıydı?

Mrb hilalcigim nasilsin ben dun bu msh yazdiktan sonra hastaneden aradi embiryolog acil gelmenz lazim transferyapcaz diye nasil ciktim evden gormelydin iki ayagim bi oapuca grdi cunki bir incesinden rahim inceligi yuzunden transfer etmiycez tutmaz demiskerdi bianda fikirleri degisti 1 kaliteli 2sikalitesz kalitesz olanlar ölur falan dedi sansa birakmak istememisler tam bi fiyaskoydu embiryolog farkli konusuyo doktor farkli konusuyo basima gelenler pismis tavugun basina gelmez detaya grmiyorum daha. Ama yinede hayirlisi buymus diyorum sen ne yaptin varmi bisey

Merhaba lar bende aranıza katilayim dedim 3 yıllık ewli olup bebeği olmayanlardanim ewliligimizin 2. Ayından beri istediğimiz halde olmadı 6 kere klomen kullandım olmadı allahım evlat özlemiyle yanıp tutuşan herkese nasip eder inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…