hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

aaa seninkilerde mu geldi ....ayni gun okduk desene gozun aydin mi desem acep :52: .anatolyadan da haber cikmadi bugun hic acaba pizitif cikti da bizim kiz sevincden bayildi kaldi mi :)) ayyy insaALLAH tutmusdur da guzel haberler aliriz.

o bgn test yapcakmıydı ki aaaay ondan bari bi sevindirici haber alsak demi ama bizden bi cacık olduğu yok :52: hakkaten gözün aydın diyebilirsin canım bu ay acayip sıkıntılı geçti biran önce olsam da kurtulsam dedim ateş basmaları terlemeler öküz gibi yemeler balon gibi memişler ooh oldum da rahatladım şimdi

o bgn test yapcakmıydı ki aaaay ondan bari bi sevindirici haber alsak demi ama bizden bi cacık olduğu yok :52: hakkaten gözün aydın diyebilirsin canım bu ay acayip sıkıntılı geçti biran önce olsam da kurtulsam dedim ateş basmaları terlemeler öküz gibi yemeler balon gibi memişler ooh oldum da rahatladım şimdi
bilmiyorumki normalde bugun test gunude yaptirdi mi hic bilmiyorum bekliycez bakalim. Benimde bir gazim var anlatamam sana resmen motor kacmis icime sanki agrimda var ...poffffff

merhaba cimcimelerim :) ...nasılsınız ?hım regli sendromları başlamış sizlerde desenize regli ile beraber...canınız sağolsun kızlar ya ...sanki ben farklı mıyım ,sanırım ben de her an katılabilirim aranıza ....3 gündür karın ağrım var ,bugün daha da yoğun yaşıyorum ....salı teste gidecektim ama ertelemeye karar verdim...yarına regli olacağımı hissediyorum ....boşuna kalkıp sabahın köründe hastaneye gitmeye ne gerek var nasıl olsa regli olacağım :( ...kızlar 3 gündür sabahtan akşama kadar nedir ya bu karın ağrısı ..gelecekse gelsin artık geciktikçe ümitlenmeye başlıyor boş yere insan....
nerdeeee ben hamile kalacam da ondan sonra sevinçten bayılacam hııı .....bir kere de hayat utandırrrr beni yaaaa ..bir kere de bir işim yolunda gitsin bee hayırlısıyla :(:( :( ... kızlar siz bana bakmayın olur mu?dediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın :) :D :D :D
isyanlardayııım ,unutullldum aldatıllldım ............ımmmmm accuk da saçmalamak hakkımız ama değil mi?kırdım kafayı bu akşam.....yarına toparlarıım kendimi :)

gunaydin sekerrim ....aaaa hemen olumsuz dusunme dur bakalim yaa daha adet olmadin hem kasik agrisi farklida yorumlanabilir bekle bekle ilk damlalari gorene kadar umut var demektir :)))) buarafa bizde ayni durumdayiz o yuzden ne dedigini yaparuuuuk nede yaptigini :52: kafa nereye biz oraya :52: :1: ayyy benimkde kasiklarim cok agriyor yaaa birde basim oyle bir agriyor ki anlatamam hatta ve hatta sirf uyku cekiyor canim . Ne yaptin buarada alisveris isini ??? Neyse ben simciik uyumaya calisiyorum karnim tuttu yine :(

mrb kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim nasıl gidiyo çalışmalar ,sonuç yok gibi bendede banada iki gün kaldıda bu ayda kırmızı kart yerim ben belli ediyo sizinleyim bende sebus tüpçü bulamadınmı?: )))

mrb kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim nasıl gidiyo çalışmalar ,sonuç yok gibi bendede banada iki gün kaldıda bu ayda kırmızı kart yerim ben belli ediyo sizinleyim bende sebus tüpçü bulamadınmı?: )))

buldum da gidemedim daha canım araya başka şeyler girdi sanırım yazı bulucak benim iş :)

buldum da gidemedim daha canım araya başka şeyler girdi sanırım yazı bulucak benim iş :)

senin de hilalinde meşguliyetleri var ,onun da yaza kaldı ya da sonbahara ama bence ikinizde sonnahara kalmadan hazır dikkat ,yoğunluk farklı yöndeyken hamile kalırsınız gibime geliyooor .....
hani sizleri de buraya yazacağız inşallah..... büyük dev başlıkkkkk :" tüpe gidecekken hamile kaldılar" diye :D :D :D ... çocukları beşik kertmesi yaparsınız artık cimcilemeler.. :D :D :D ...
ben de tüp bebekle yazın size yetişirim sanırım :)

Selam arkadaslar eskiden cok takılıyordum buralarda ara vermiştım bende 3 seneye yakın uğraşıyorum bebek ıcın :)) aranızda olmak ıstedım yine

evet anatolyacim haklisin bebisim sebusunda benimde yaza kadar yogun gunlerimiz olacak ....diliyorum rabbimden ozamana kadar kendiliginde meleklerimiz bizlere supriiizz yapar :) anaammm sebus kiz istiyor bende erkek vallahi yapariz besik kertmesi ne guzel canim dunurum beniiimmmm ..... ama en onemlisi saglikla dunyaya merhaba demeleri :)

arkadaşlar herkese slm.ben de 3. yılıma girdim evleneli ve çocuk isteyişimiz. cuma günü çatlatma iğnemi vuruldum.ya meraktan çatlicam:/adet tarihine kadar nasıl beklicem.acaba en erken ne zaman belli olur ya:///

evet anatolyacim haklisin bebisim sebusunda benimde yaza kadar yogun gunlerimiz olacak ....diliyorum rabbimden ozamana kadar kendiliginde meleklerimiz bizlere supriiizz yapar :) anaammm sebus kiz istiyor bende erkek vallahi yapariz besik kertmesi ne guzel canim dunurum beniiimmmm ..... ama en onemlisi saglikla dunyaya merhaba demeleri :)

aynen canım katılıyorum Mevlam gönlünüze göre versin sağlık sıhhatle....;D

merhaba gurbetkız ...hoşgeldin ....umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalırız.....bebiş geleceği zamanı bekliyordur inşallah......

arkadaşlar herkese slm.ben de 3. yılıma girdim evleneli ve çocuk isteyişimiz. cuma günü çatlatma iğnemi vuruldum.ya meraktan çatlicam:/adet tarihine kadar nasıl beklicem.acaba en erken ne zaman belli olur ya:///[/QUOTE

şimdiden hayırlı uğurlu olsun potipoto.....genellikle reglide anlamlı bir gecikme olmasını tercih ediyor doktorlar......sizin de henüz çok erken 5 gün olmuş daha ...üstelik çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun demiştir doktorunuz dolayısıyla bebiş henüz 2-3 günlük filandır olsa olsa ....kanda beta hcg değerlerinin nispeten anlamlı bir değere ulaşması için en az 14-15 gün geçmiş olması iyi olacaktır....ama dediğim gibi doktorlar özellikle gecikme olup olmadığına göre beta hcg istiyorlar......heyecanınızı anlıyorum ...özellikle bu hormon iğneleri insanın ruh halini bir başka yapıyor... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.....

merhaba gurbetkız ...hoşgeldin ....umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalırız.....bebiş geleceği zamanı bekliyordur inşallah......

Hoşbulduk canım :))

taaammm 4 yildir bekliyorum iki asilama bir dusuk .....:(

Benden aşılanmaya başlıyorum inşallah bu gün doktora gittım .. İnşallah en yakın zamanda bebeşlerımızı kucağımıza alırız :))) cnm düşük yapmanın nedenı var mı aşilanma neden tutmadı

canim benim asilama hikayelerim.cook uzun bosver. Ama sebepsiz infertilute diyor doktorlar dusugumunde sebebi belli degil biliyon ilk dusukte arastirma pek yapmiyorlar hayirlisi buymus diyorum.

Tabiki hayirlisi allahtan , Ama sunu biliyorsunki hamile kalabiliyon Allahta inshallah en yakin zamanda bunu sana tatdirir.. :) bakalim bende asilanmaya basliyacam :)) puregon diye birsey

Back