hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

evet genelde puregon veriliyormus ben ilkinde menapur ikincisinde gonal -f kullandim hersey nasip kismet. Arkadasim. Rabbin isteyen butun kadinlara nasip etsin anneligi. Bakalim bizler ne zaman Anne olacagiz ...

evet genelde puregon veriliyormus ben ilkinde menapur ikincisinde gonal -f kullandim hersey nasip kismet. Arkadasim. Rabbin isteyen butun kadinlara nasip etsin anneligi. Bakalim bizler ne zaman Anne olacagiz ...

Umudunu yıtırme cnm asla şükret her zaman ben de 3yıl olacak ama umudumu kaybetmıyorum:))

hayir canim herseyim cok.sukur normal esiminde sperm sonuclari temiz coook sukur ben biran once Anne olmak istedim o yuzden asilama yaptirdim . Sende var mi bir problem ???

Sukur bizdede bi sorun Yok . Inshallah olacak Cnm takma .. Calisiyor musun? Sen asilanma Oldun bilirsin kusura bakma sen diye ifade ediyorum sizli biz yabancı gibi geliyor bana . Bu aşılanma suresındr çalısmama engel olmaz demi ??

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sevindim canim... vallahi ben bir kac aydir bosa calisiyorum illa o gunlere denk getirmiyorum.cok dusunmek istemiyorum artik yoksa ciddi kafayi yicem biraz dinlenmek istiyorum .ama asilamada surecinde farkli mesela ignleri vururken usg gununden bir gun once iliskiye girme dedi doktorum yumoslar gorunmezmis birde asilamaya 5 gun kala cinsel perhize girsin esin malum o gun sperm veriyor ya esin
O yuzden. Baska sorularn varsa seve seve cevaplarim ama yarin cunki benim kocis yat gari diyor da ....opuyorum iyi geceler.buarada sen de tabiki hic sorun degil aklina takilanlar olursa ozeldende mesaj atabilirsin )))

Canim kusura bakma benım türkcem o kadar iyi değil .. Yazdıklarını anladım ama ugs gunu ne oluyor ? Daha detaylı anlatırsan , ve cinsel perhiz. .. Tamm yarın cevabını 4 gözle bekliyorum :)) kendıne ıyı bak ., memnun oldum seni tanıdığıma :))

USG --- ultrasonografi yani ultrason Alnanyadamisin acaba?? Eger oyleyse ultraschall diyebilirim :) dogru tahmin etmisimdir insallah. Cinsel perhiz de Asilamanin yapilacagi gunden bir kac gun once cinsellik yasak demek :))) bende memnun oldum canin

USG --- ultrasonografi yani ultrason Alnanyadamisin acaba?? Eger oyleyse ultraschall diyebilirim :) dogru tahmin etmisimdir insallah. Cinsel perhiz de Asilamanin yapilacagi gunden bir kac gun once cinsellik yasak demek :))) bende memnun oldum canin

Ben isvecde yasiyorum anladim cnm . Ama igne vuruldugum surec icinde iliskiye gire bilirim demi ? Sordum su zaman giremezsin diye Birsey demedi

evet girebilirsin sorun yok orda dedigim gibi doktorunda sana soyler zaten su gunden itibaren girme diye....-

kızlar merhaba ! artık hareketli adamcıklarım geldi benim......teeyyyy teeey teeey .....
sebuscum kk nın adminlerine mesaj at sen de tatlım bir kaç gün sonra sorunu çözüyorlar.......
kızlar brüksel lahanası çok faydalıymış ,denemeye değer bence ! üstüne de halis mulis zeytin yağı ohhh ooh...

http://www.hamilemiyimki.com/bebek-isteyen-anne-adaylari-bruksel-lahanasi-yeyin

öpüyorum sizleri

canım benim ben çoktan kavuştum onlara ayarlardan halletmiştim daha önce buaradaaaaa topiğimizin üstünden nihayet uğursuzluk kalktı ooooh beeee sonunda bi hamiş verdik darısı bizim başımıza ama hiç ısrar etmeyin kimin göbişinde bebiş var söylemicem takiii o isteyip söyleyene kadar

Kızlar günaydın uzun zamandır düzenli topiğe bakamıyorum. ama duyduğuma göre bir hamişimiz varmış Benim psikoloji bugün çok kötü çünki kırmızılarım geldi

Kızlar günaydın uzun zamandır düzenli topiğe bakamıyorum. ama duyduğuma göre bir hamişimiz varmış Benim psikoloji bugün çok kötü çünki kırmızılarım geldi

Selam biz tanişmadık galiba ama üzülme inşallah bir dakine tutar seni . Ne zamandır bebek bekliyorsun ?

Selam biz tanişmadık galiba ama üzülme inşallah bir dakine tutar seni . Ne zamandır bebek bekliyorsun ?

Tannıştık işte
Canım 1,5 senedir hiç korunmamamıza rağmen bebek olmuyor maddi sıkıntılar ve her seferinde o ay olacakmış hissi ile tam bir tedaviye başlamadık. Yani istyorum ama çaba sarf etmiyorum o konuda kendime kızıyorum açıkcası. Ama para para para işte köpeğin önüne atsa yemez bizde bulamayız.
Bu ay kırmızılarımı görünce gene üzüldüm ama napalım nafile tutunmuyor bebiş bize. Peki sen ne zamandır istiyorsun bir sorun varmı? ( Daha biz bizde ne sorun var neden olmuyyor onu bile bilmiyoruz.

Canım şükür bizde sorun yok ama 3 seneye yakın olacak bebek istiyeli . Bakalım bızde tüp bebeğe başliyoruz , ben yurt dişinda yaşiyorum . ..inşallah bizde alacaz o müjdeli haberi bir gün ..

Umudunu asla yitirme bi git muane ol bence önce ..

Umudunu asla yitirme bi git muane ol bence önce ..

İnşallah canım hepimiz o sevinci yaşayalım şimdi tüp bebek araştırması yaptım gerçekten fiyatlar uçuk. Galiba biraz daha beklemeliyiz. Doktora gidicem ilk testleri yaptırmam gerekiyor biryerden başlamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…