aaa seninkilerde mu geldi ....ayni gun okduk desene gozun aydin mi desem acep.anatolyadan da haber cikmadi bugun hic acaba pizitif cikti da bizim kiz sevincden bayildi kaldi mi :)) ayyy insaALLAH tutmusdur da guzel haberler aliriz.
bilmiyorumki normalde bugun test gunude yaptirdi mi hic bilmiyorum bekliycez bakalim. Benimde bir gazim var anlatamam sana resmen motor kacmis icime sanki agrimda var ...poffffffo bgn test yapcakmıydı ki aaaay ondan bari bi sevindirici haber alsak demi ama bizden bi cacık olduğu yokhakkaten gözün aydın diyebilirsin canım bu ay acayip sıkıntılı geçti biran önce olsam da kurtulsam dedim ateş basmaları terlemeler öküz gibi yemeler balon gibi memişler ooh oldum da rahatladım şimdi
gunaydin sekerrim ....aaaa hemen olumsuz dusunme dur bakalim yaa daha adet olmadin hem kasik agrisi farklida yorumlanabilir bekle bekle ilk damlalari gorene kadar umut var demektir :)))) buarafa bizde ayni durumdayiz o yuzden ne dedigini yaparuuuuk nede yaptigini
mrb kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim nasıl gidiyo çalışmalar ,sonuç yok gibi bendede banada iki gün kaldıda bu ayda kırmızı kart yerim ben belli ediyo sizinleyim bende sebus tüpçü bulamadınmı?: )))
buldum da gidemedim daha canım araya başka şeyler girdi sanırım yazı bulucak benim iş :)
evet anatolyacim haklisin bebisim sebusunda benimde yaza kadar yogun gunlerimiz olacak ....diliyorum rabbimden ozamana kadar kendiliginde meleklerimiz bizlere supriiizz yapar :) anaammm sebus kiz istiyor bende erkek vallahi yapariz besik kertmesi ne guzel canim dunurum beniiimmmm ..... ama en onemlisi saglikla dunyaya merhaba demeleri :)
hosgeldin arkadadim tanismiyoruz ama olsun yinede merhaba
evet anatolyacim haklisin bebisim sebusunda benimde yaza kadar yogun gunlerimiz olacak ....diliyorum rabbimden ozamana kadar kendiliginde meleklerimiz bizlere supriiizz yapar :) anaammm sebus kiz istiyor bende erkek vallahi yapariz besik kertmesi ne guzel canim dunurum beniiimmmm ..... ama en onemlisi saglikla dunyaya merhaba demeleri :)
hosgeldin arkadadim tanismiyoruz ama olsun yinede merhabanede olsa kader arkadaslariyiz dime ama :)
taaammm 4 yildir bekliyorum iki asilama bir dusuk .....hosgeldin arkadadim tanismiyoruz ama olsun yinede merhabanede olsa kader arkadaslariyiz dime ama :)
Hosbulduk Canim ..... Aynen cnm sen ne zamandir bebek bekliyorsun..??
arkadaşlar herkese slm.ben de 3. yılıma girdim evleneli ve çocuk isteyişimiz. cuma günü çatlatma iğnemi vuruldum.ya meraktan çatlicam:/adet tarihine kadar nasıl beklicem.acaba en erken ne zaman belli olur ya:///[/QUOTE
şimdiden hayırlı uğurlu olsun potipoto.....genellikle reglide anlamlı bir gecikme olmasını tercih ediyor doktorlar......sizin de henüz çok erken 5 gün olmuş daha ...üstelik çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun demiştir doktorunuz dolayısıyla bebiş henüz 2-3 günlük filandır olsa olsa ....kanda beta hcg değerlerinin nispeten anlamlı bir değere ulaşması için en az 14-15 gün geçmiş olması iyi olacaktır....ama dediğim gibi doktorlar özellikle gecikme olup olmadığına göre beta hcg istiyorlar......heyecanınızı anlıyorum ...özellikle bu hormon iğneleri insanın ruh halini bir başka yapıyor... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.....
merhaba gurbetkız ...hoşgeldin ....umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlere hamile kalırız.....bebiş geleceği zamanı bekliyordur inşallah......
taaammm 4 yildir bekliyorum iki asilama bir dusuk .....
canim benim asilama hikayelerim.cook uzun bosver. Ama sebepsiz infertilute diyor doktorlar dusugumunde sebebi belli degil biliyon ilk dusukte arastirma pek yapmiyorlar hayirlisi buymus diyorum.
canim benim asilama hikayelerim.cook uzun bosver. Ama sebepsiz infertilute diyor doktorlar dusugumunde sebebi belli degil biliyon ilk dusukte arastirma pek yapmiyorlar hayirlisi buymus diyorum.
hayirlisi olsun potipot insaALLAH tutmusdur canim beklemek zordur elbet ama elden birsey gelmez .Allah gonlune gore versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?