hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sorma sorma yine bunalimlardayim bu saat oldu uyuyamadi aslinda bir sorun yok ama ne bilem oyle iste. Ha goguslerimde aynen dedigin gibi agriyor sizliyo gece ustune yatamiyorum firladi firliycak vuhhh cok fena

Bir gun gecti canim ama ben herzaman kendisine 2-3 gun esneme payi birakiyorum :) hamilelik miiii bu konu bana coj zak biliyorsun calisma bile yapmiyorum :)))))) kendimide zorlamiyorum merak etme....

Bir gun gecti canim ama ben herzaman kendisine 2-3 gun esneme payi birakiyorum :) hamilelik miiii bu konu bana coj zak biliyorsun calisma bile yapmiyorum :)))))) kendimide zorlamiyorum merak etme....

:) sağlamcı arkadaşım benim ...esneme payı ha :)... e tabi yıkanınca çeken keten cinsi kumaş gibi pay bırakmak lazım

halilcim nasrettin hocanın fıkrasını bilirsin

nasrettin hoca'ya demişler:
-hoca, seni hanım çok gezip dolaşıyor!"
hoca cevap vermiş:
-öyle olsa bir gün de bize gelirdi!
.....

sebuscum çok gezse, bize de gelirdi değil mi hilalcim ?

gezenti işte :) ziv ziv geziyorrrrr sebuuuuuuus ....azcık otur evinde ama de mi ama .....sebus haberin yok kaynana gibi kaynar kazana atacağız seni şekerim ....

Vuuuuuuhhhh iydi bu yaaaa ......sebusum acidimi acaba kapaaaakk saka saka ..... kiz anatolya bu saat olmus halaaaa nettemisin sen ders caliisss accik kitabi acda oku olmuyor boyle ama vallahi seninde totona saplak geliyooo kocisine sikayet edicem

Vuuuuuuhhhh iydi bu yaaaa ......sebusum acidimi acaba kapaaaakk saka saka ..... kiz anatolya bu saat olmus halaaaa nettemisin sen ders caliisss accik kitabi acda oku olmuyor boyle ama vallahi seninde totona saplak geliyooo kocisine sikayet edicem

haklısın tatlım yaaaa .....bugün çabalayacağım nispeten erken kalktım da sayılır ,masaya oturacağım çalışmak için :) ..... totoma şaplak değil kürekle vursan anca kendime gelirim belki

aannaaaaaaaam sizi hain domdomlar sizi ülen iyi ki 2 gün girmedik abboooooooow arkamdan döktürmüşsünüz resmen ben de diyom neden kulaklarım bukadar çınlıyo :) ama tahminleriniz doğru kocişimle ilgileniyom kendisi biraz ilgi manyağı bi azman olduğundan h.sonu ona ait şimdi de alışverişten geldik araba yıkamaya gitti de acık fırsat buldum bakim bi dedim ne var ne yok eeeee siz neler yapıyonuz beni çekiştirmek dışında ha bu arada fıkra süperdi yarıldım resmen anatolyacım var mı gelen giden kırmızılardan ben de daha tık yok gerçi ben adam akıllı çalışmadım umudum yok kendim için ama senden umutluyum sanırım benim yarın gelecek aslında bgn 28.günüm onun üstüne de hiç çıkmadım şuana kadar bakalım artık daha gün bitmedi gerçi gece gelir belki olmadı yarın gelir hiç umudum yok hamişlik konusunda..... benden böyle işte

pardon pardo yine hesap hatası yapmışım eşşek kafalı sebuş bgn 26.gün müş salı gelecek benimki

vayyyy sizi hafta sonu burda görmek ne büyük şerefffff sebuscuuuum :) arkandan iş çevirmiyoruz ,açıkça dedim ben ,seni kaynana misali kaynar kazana atacağız diye daha ne diyelim değil mi ama :)))) dost acı söylermişşş napcen ....bende de tık yok şekerim ....ben bir kaç gün daha beklemeliyim ...evde test filan var ama yapmak istemiyorum ...accıık kafa yapıyormuş bu tatlı bekleyişşş kafam güzeeeeeel dokunmasınlar bana ....

sebuuuussss yivvvrrriiiimmm benimkide gelmedi henuz pek nazliyiz bu ay amaaannn cokda tiinnn yaniii ohh hayat asil bana guzel bacilar artik hic umursamiyorum kirmizilari

çok ta tınını sevsinler cicim :).....hakikaten üçümüzünde malum dönemi çok yakın birbirine ve de iyi oynatıyor parmağında biyolojik saatimiz bizleri haa.....cısss yapcam bak uslu dur bakemmm ,diyom içimden içime

günaydıııııııııın yavrileeeeer nasılsınız bugün ben tuhafım sabah kalktığımda bişey yoktu şimdi karnım ağrımaya başladı ama herzamanki gibi değil daha bi değişik neden yaaaaaaaaaa :2:

sebusum vucudunu dınlemeyı bırak sende benım gıbı bosu bosuna gergınlık yaratıyoruz kendımıze ne kadar kulak verırsek o bıze o kadar cok oyun oynuyor bosver agrırsa agrısın ya kımızıların gelecekdır yada baska bısey hanı bılıyorsun bızım ıcın gebelık suprız bır durum olacagı ıcın ben artık hıc bırseyı ona baglamıyorum bak bende sabahdan bu yana ınanılmaz gergındım sabah adamın resmen agzına ..... vıcdan azabı cekıyorum suan ablam arıyor sabahdan verı acmıyor .ınat karı ınsan bır kere arar ıkı arar bu durmadan arıyor o aradıkca benımkıler ıyıce dellenıyor hanı telefonu acsam agzıma gelenı sayıcam da Dua etsın sabır cekıyorum offfffffff nıye kımse benı anlamıyor ustume ustume gelıyor hıc anlamıyorum .
5 dakıka oncede benım kırmızılar tesrıf ettıler :)

canım benim inan ki dinlemiyorum kendimi hakkaten tuhaftı normalde adet ağrısını bilirsin bi başka ağrır benimse karnım şişti içim sallandı resmen... dediğin gibi gebelik süpriz bizim için beklemiyordumda açıkcası çalışmadık çünkü....amaaan öyle yada böyle benim de geldi kırmızılar bu ay bu tür ağrınında kırmızı alameti olduğunu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…