- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
sorma sorma yine bunalimlardayim bu saat oldu uyuyamadi aslinda bir sorun yok ama ne bilemhaydaaaaa noldu gene bunalım takılıyosun senben de istiyom ama yapcak bişey yok canım benim.... aaaay bu ay herkesin memişleri balon olmuş desene kız benimkiler de öyle çamaşıra sığmıyolar ağzıma gircekler resmen pompayla şişirmişsin gibi pazar gelse de kurtulsam gece yatarken de nasıl yatacağımı şaşırıyom acayip ağrıyolar bide bi pis boğaz oldum sorma kendimden utanıyom bgn az kaldı miğde spazmı geçiriyodum turşu üstüne çikolata üstüne aburcubur derken ölüyodum rezilim resmen tutamıyom kendimi gözüm dönüyo bi kendime geliyom mutfağa boş tabakla dönmüşüm anlıycan pazarı iple çekiyom yoksa dombili olcam bu gidişle
hala olamadım derken günü geçti mi yoksa tam günleri mi?ben de henüz olamadım ....manyak bir iştah artışı yaşıyorum ...gözüm aç :)......yine de bir tarafa çekmemeye büyük bir özen gösteriyorum ama sabahtan beri karnım da ağrıyor her an regli olacakmışım gibi ......hımmm anladım ,senin emrah hallerin regli semptomlarından ya da hamilelik başlangıcında hormonlarının adaptasyon oyunları .... yaa fazla yüklenme kendine tatlım ya....
Bir gun gecti canim ama ben herzaman kendisine 2-3 gun esneme payi birakiyorum :) hamilelik miiiibu konu bana coj zak biliyorsun calisma bile yapmiyorum :)))))) kendimide zorlamiyorum merak etme....
sebuuuusss nerdesiinnn giiiii vallahi popona basicam tokadi ne gelmiyon artik topikimizeeee
sebuuuusss nerdesiinnn giiiii vallahi popona basicam tokadi ne gelmiyon artik topikimizeeee
Eminim sebus da suan kesinlikle evet evet kocisiyle alakadardirhaftasonu ya eşine zaman ayırıyor kızım bizim gibi mi :) sebus
Eminim sebus da suan kesinlikle evet evet kocisiyle alakadardirkimbilir kime gezmeye gitmistir :)))))
halilcim nasrettin hocanın fıkrasını bilirsin
nasrettin hoca'ya demişler:
-hoca, seni hanım çok gezip dolaşıyor!"
hoca cevap vermiş:
-öyle olsa bir gün de bize gelirdi!
.....
sebuscum çok gezse, bize de gelirdi değil mi hilalcim ?
gezenti işte :) ziv ziv geziyorrrrr sebuuuuuuus ....azcık otur evinde ama de mi ama.....sebus haberin yok kaynana gibi kaynar kazana atacağız seni şekerim ....
Vuuuuuuhhhh iydi bu yaaaa ......sebusum acidimi acaba kapaaaakksaka saka ..... kiz anatolya bu saat olmus halaaaa nettemisin sen ders caliisss accik kitabi acda oku olmuyor boyle ama vallahi seninde totona saplak geliyooo kocisine sikayet edicem
aannaaaaaaaam sizi hain domdomlar sizi ülen iyi ki 2 gün girmedik abboooooooow arkamdan döktürmüşsünüz resmen ben de diyom neden kulaklarım bukadar çınlıyo :) ama tahminleriniz doğru kocişimle ilgileniyom kendisi biraz ilgi manyağı bi azman olduğundan h.sonu ona ait şimdi de alışverişten geldik araba yıkamaya gitti de acık fırsat buldum bakim bi dedim ne var ne yok eeeee siz neler yapıyonuz beni çekiştirmek dışındaha bu arada fıkra süperdi yarıldım resmen anatolyacım var mı gelen giden kırmızılardan ben de daha tık yok gerçi ben adam akıllı çalışmadım umudum yok kendim için ama senden umutluyum sanırım benim yarın gelecek aslında bgn 28.günüm onun üstüne de hiç çıkmadım şuana kadar bakalım artık daha gün bitmedi gerçi gece gelir belki olmadı yarın gelir hiç umudum yok hamişlik konusunda..... benden böyle işte
sebuuuussss yivvvrrriiiimmm
sebuuuussss yivvvrrriiiimmmbenimkide gelmedi henuz pek nazliyiz bu ay amaaannn cokda tiinnn yaniii ohh hayat asil bana guzel bacilar artik hic umursamiyorum kirmizilari
vallahi ben tin fis cis hepsini denedim ama baktim onun umru degil ben saldim cayira mevlam kayira pufffff :)
günaydıııııııııın yavrileeeeer nasılsınız bugün ben tuhafım sabah kalktığımda bişey yoktu şimdi karnım ağrımaya başladı ama herzamanki gibi değil daha bi değişik neden yaaaaaaaaaa :2:
aaa seninkilerde mu geldi ....ayni gun okduk desene gozun aydin mi desem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?