etkileniyorum sebusum yaa her gun insan ruyasında ya bebek yada hamilelikle ilgili bişey gorur mu? ben goruyorum.
kafamı bi türlü boşaltamadım
hayırlıısıı yaa. merak etmeyin ben sizi kolaçan ediyorum benden kaçışınız yookkkk
ben de eskisi gibi girmem artık zaten hilal de gitti o da ara ara girecekmiş dediğin gibi insan ister istemez etkileniyo....
ben de pek giremem sanırım ....aynen dediğin gibi tatlım ya , hilal de yokmuş zati.... naçar bıraktı bizi gacı ....
ben de eskisi gibi girmem artık zaten hilal de gitti o da ara ara girecekmiş dediğin gibi insan ister istemez etkileniyo....
geri döndüüüüüüüüümmmmm :) Hoşbuldum hoşşşKomşunun ınternet sıfresını aldım apartmanda 3 kısı ortak kullanıcaz artık gırebılırıııımmmm.........sebusum gözun aydın kızzzzzzzz
Kurabiyecim geri geldıııım
hoşşgeldiiinnnnnnnnn
geri döndüüüüüüüüümmmmm :) Hoşbuldum hoşşşKomşunun ınternet sıfresını aldım apartmanda 3 kısı ortak kullanıcaz artık gırebılırıııımmmm.........sebusum gözun aydın kızzzzzzzz
Kurabiyecim geri geldıııım
ahaaaa ay çok sevindim inan ki benim de sensiz giresim gelmiyodu hiç :) hoşgeldin tekrar :)
bunu nasil tespit ettircez peki
bunu nasil tespit ettircez peki
onu anladim rahim egriyse bunu nasil anliycaz
hayirli olsun canim ALLAH saglikla kucagina almayi nasip eTsin darisi bizlerin basina :)))
onu anladim rahim egriyse bunu nasil anliycaz
arkadas yaaa bilmece gibi konusma ya :) kime baktiralim mesela bu gibi durumu kimler anlar
hayirli olsun canim ALLAH saglikla kucagina almayi nasip eTsin darisi bizlerin basina :)))
elbette canm Rabbim herzaman hayirlisini versin insaALLAHhayirli olsun canim ALLAH saglikla kucagina almayi nasip eTsin darisi bizlerin basina :)))
Tesekkur ederim cnm sizlere umut olmak icin yazdim insallah hersey gonlunuzce olur her zaman hayirlisini isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?