a be ben yokken arkamdan ne atıp tutarsınız be yavvv :) :) :) :)
sebuscum yazın temmuzdan sonra gelirsen seni de aramıza almak için uğraş gösteririz yani ne olacaak:
sen temmuzdan sonra bize dilekçeni yaz hilalcimle koşullarını değerlendirelim ,bakalım kriterlerin uygun mu aramıza katılmaya ......
nasıl sebuscum iyi gıcık verebildim mi... yavv ben ne fenayım böyle.....:) sevenlerin arasına girmek bana yakışmadı
evet evet sekerim aynen katiliyorum sana bir dilekceyle hallederiz dime ama :) belki o zamana kadar gobuslerimizde minnaklarimiz olur ne dersin :)
catlak bacim benim sen ne zaman istersen o zaman gel basimla beraber.... kiz incir istiyom ben kuvvet olsun hem bana hem kocamaaaa
catlak bacim benim sen ne zaman istersen o zaman gel basimla beraber.... kiz incir istiyom ben kuvvet olsun hem bana hem kocamaaaa
yaaaaaa sebuuuus
anacım bizim incir bahçemiz yok ki biz bile dışardan alıyoz ama istediğin kadar zeytin ve ürünlerinden yollayabilirim yağdır sabundur onlardan çok bak :)
o benim sebusum ama yaaaa:)
yaaaaaa sebuuuussabun zeytinyag dan mi yapiliyor yivriiiimmm :)
hayirrrrr birtek benim ol sebuuusss :))))).... niye dalga geciyon benle belki baska birseyden yapiyorsunzdur bacim
hayirrrrr birtek benim ol sebuuusss :))))).... niye dalga geciyon benle belki baska birseyden yapiyorsunzdur bacim
anaaam ne kudur gacisin aklin fikrin asna fisne yarebbiiim :)))))) oynuyok el mahkum adam bugunde evde kacamiyooom sebus yaa
aaaa nasil bulamiyon kiii anatolyacim hani mesaj yazdigimiz bolum varya onun alt kisminda ifadeler var gormen lazim aslinda....
aaaa nasil bulamiyon kiii anatolyacim hani mesaj yazdigimiz bolum varya onun alt kisminda ifadeler var gormen lazim aslinda....
olabilir sekercin benimde google search ozel olmus hicbirseyi bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?