Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin bitiminden beri 36 saatte bir ilişki oluyor valla bu ayı kaçırmak istemiyorummmAynen canim tutacak ins iyi dusun iyi olsun
Kiz cok yorma kendini yumurtlama gunlerini degerlendirmek yetiyo fazlssi dpermin dolleme kapatisini duduruyomus bana 2 defada nasip oldu dusun yaniAdetimin bitiminden beri 36 saatte bir ilişki oluyor valla bu ayı kaçırmak istemiyorummm
aynen devam et canim benfe yatsiyi kilip buay her aksam duami kurani okuyup yattim allah buyuk bide ovulasyon cizgisi koyu cikip sonraki gun siliklesiyo ya o gunu fegerlendir cift cizgiden 24\36 ,saat sonra catliyo ins tutmustur indBenimde ovulasyon testinin çift çıktığı günleri değerlendirmem Bu ay iyi oldu belki de ondan umutluyum inşallah allah yüzüme güler. .. O kadar cok istiyorum ki.. artık yaşım 29. Anne olmak istiyorum. Bu gece de yasin okuycam. Her gece dua ediyorum..
Yaaa işte onu denk getirebildik mi onu bilmiyorum. .. görev gibi yapmak ta hoş değil aslında. . İnsan isteyince ilişkiye girebiliyor. Doktor 2 günde bir diyor ..ama kısmet bakalım vardır herşeyde bir hayır. . Rabbim bilir en doğrusunu. . Zamanını. ..aynen devam et canim benfe yatsiyi kilip buay her aksam duami kurani okuyup yattim allah buyuk bide ovulasyon cizgisi koyu cikip sonraki gun siliklesiyo ya o gunu fegerlendir cift cizgiden 24\36 ,saat sonra catliyo ins tutmustur ind
Oyle canim orasi benim enson gittigim bi dr yumurtlams zamani onerdi ilidkisi cok oncesinin anlami yok dedi kuzum ondan dedim hersey bos ol deyince rabbim oluveriyoYaaa işte onu denk getirebildik mi onu bilmiyorum. .. görev gibi yapmak ta hoş değil aslında. . İnsan isteyince ilişkiye girebiliyor. Doktor 2 günde bir diyor ..ama kısmet bakalım vardır herşeyde bir hayır. . Rabbim bilir en doğrusunu. . Zamanını. ..
Öylede geçen ay günaşırı oldu ama tutmadı.o yüzden bu ay garantiye almak istiyorum.ama Allah'tan tabii ki nasip kaderKiz cok yorma kendini yumurtlama gunlerini degerlendirmek yetiyo fazlssi dpermin dolleme kapatisini duduruyomus bana 2 defada nasip oldu dusun yani
Ya cok zor bi bekleyis biliyorum canim rabbim verdikten sonra hicbisey engel degil ins verir canim yaÖylede geçen ay günaşırı oldu ama tutmadı.o yüzden bu ay garantiye almak istiyorum.ama Allah'tan tabii ki nasip kader
İnşallah.isteyen herkese verir inşallahYa cok zor bi bekleyis biliyorum canim rabbim verdikten sonra hicbisey engel degil ins verir canim ya
kacgun var bataİnşallah.isteyen herkese verir inşallah
10 gün var 17 sindeİns
kacgun var bata
Hadi bakalim az kalmis annesi hayirli haberlerini bekliyorum ins canim10 gün var 17 sinde
İnşallah canmHadi bakalim az kalmis annesi hayirli haberlerini bekliyorum ins canim
Cok tesekkurler canim benim:)Herzaman duamdasin
5 gun var adete. Bekliyorum canım işte ..:)) karnım davul gibi şişti. . Kasık ağrım. Devam ediyor. Ümitlenmek istemiorum ama bakalım. İlk buraya yazıcam pozitif çıkarsa ;[/QUOTEay hadi canim merakla bekliyorum ya ins tek tek pozitif resimleri yuklersiniz bende kan tahlili verdim yarin dr kontrulu