• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Ya kizlar bastan olumlu dusunelim ki olumlu olsun hersey iyilik iyilik getirir cunku ind hersey guzel olacak2016 bixlere hayirli gelecek

Benimde ovulasyon testinin çift çıktığı günleri değerlendirmem Bu ay iyi oldu belki de ondan umutluyum inşallah allah yüzüme güler. .. O kadar cok istiyorum ki.. artık yaşım 29. Anne olmak istiyorum. Bu gece de yasin okuycam. Her gece dua ediyorum..

Benimde ovulasyon testinin çift çıktığı günleri değerlendirmem Bu ay iyi oldu belki de ondan umutluyum inşallah allah yüzüme güler. .. O kadar cok istiyorum ki.. artık yaşım 29. Anne olmak istiyorum. Bu gece de yasin okuycam. Her gece dua ediyorum..
aynen devam et canim benfe yatsiyi kilip buay her aksam duami kurani okuyup yattim allah buyuk bide ovulasyon cizgisi koyu cikip sonraki gun siliklesiyo ya o gunu fegerlendir cift cizgiden 24\36 ,saat sonra catliyo ins tutmustur ind

aynen devam et canim benfe yatsiyi kilip buay her aksam duami kurani okuyup yattim allah buyuk bide ovulasyon cizgisi koyu cikip sonraki gun siliklesiyo ya o gunu fegerlendir cift cizgiden 24\36 ,saat sonra catliyo ins tutmustur ind
Yaaa işte onu denk getirebildik mi onu bilmiyorum. .. görev gibi yapmak ta hoş değil aslında. . İnsan isteyince ilişkiye girebiliyor. Doktor 2 günde bir diyor ..ama kısmet bakalım vardır herşeyde bir hayır. . Rabbim bilir en doğrusunu. . Zamanını. ..

Yaaa işte onu denk getirebildik mi onu bilmiyorum. .. görev gibi yapmak ta hoş değil aslında. . İnsan isteyince ilişkiye girebiliyor. Doktor 2 günde bir diyor ..ama kısmet bakalım vardır herşeyde bir hayır. . Rabbim bilir en doğrusunu. . Zamanını. ..
Oyle canim orasi benim enson gittigim bi dr yumurtlams zamani onerdi ilidkisi cok oncesinin anlami yok dedi kuzum ondan dedim hersey bos ol deyince rabbim oluveriyo

Kiz cok yorma kendini yumurtlama gunlerini degerlendirmek yetiyo fazlssi dpermin dolleme kapatisini duduruyomus bana 2 defada nasip oldu dusun yani
Öylede geçen ay günaşırı oldu ama tutmadı.o yüzden bu ay garantiye almak istiyorum.ama Allah'tan tabii ki nasip kader

İnd hersey hayirls ve gonlumuzce olsun belim cok agriyo bugun ben kacar iyi geceler canlarrrrrr:anneadayı:hamis haberleri bekliyorum

5 gun var adete. Bekliyorum canım işte ..:)) karnım davul gibi şişti. . Kasık ağrım. Devam ediyor. Ümitlenmek istemiorum ama bakalım. İlk buraya yazıcam pozitif çıkarsa ;

Sy
5 gun var adete. Bekliyorum canım işte ..:)) karnım davul gibi şişti. . Kasık ağrım. Devam ediyor. Ümitlenmek istemiorum ama bakalım. İlk buraya yazıcam pozitif çıkarsa ;[/QUOTEay hadi canim merakla bekliyorum ya ins tek tek pozitif resimleri yuklersiniz bende kan tahlili verdim yarin dr kontrulu

Back