- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 37
Hadi canım insallahhh birbirimize Moral olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım insallahhh birbirimize Moral olur...
İns canim buaylar hayirli gelsin indHadi canım insallahhh birbirimize Moral olur...
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda da hamilelik haberini alırız. Bende bekleyisteyimMerhaba arkadaşlar. ...
7 senelik evligim..
Bizim 2. Ayimiz deneme de...
Hayırlısı olsun hakkimizda
Allah isteğen herkese nasip etsin, teşekkür ederim..Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda da hamilelik haberini alırız. Bende bekleyisteyim
Hosgelsin ind gelir bebisin canim cok bekletmeden ve hayirlaMerhaba arkadaşlar. ...
7 senelik evligim..
Bizim 2. Ayimiz deneme de...
Hayırlısı olsun hakkimizda
İns hayir olsun canim benim birhafts kala adetime goguslerim sidti ve yanlari agriyodu ve gaz vardi ins hayirli belirtilerdir bunlararkadaslar merhaba benim yumurtlamam adetimden 10 gun sonra oluyor ve ortalama 29-30 gunde adet oluyorum sat tarihim 18 agustos adet olmama 10-11 gun kaldi benim sorum su yumrtlamadan sonra kasiklarimda sag ve sol tarafta ara ara agrim oluyor farkedilir sekilde ve en onemlisi goguslerim sis yanlari agriyor hala da gecmedi daha once basima boyle bisey gelmedi hic neden goguslerim hala sis ve kasik agrim var 14 aylik evliyim ve 3 aydir bebek deniyoruz 2 defa test yaptim ama negatif ne yazik kiiiiii daha once boyle bi durumu olan oldu mu? Allahimm en yakin zamanda hepimize bebislerimizi versinnn
Teşekkür ederim, inşallah :)Hosgelsin ind gelir bebisin canim cok bekletmeden ve hayirla
arkadaslar merhaba benim yumurtlamam adetimden 10 gun sonra oluyor ve ortalama 29-30 gunde adet oluyorum sat tarihim 18 agustos adet olmama 10-11 gun kaldi benim sorum su yumrtlamadan sonra kasiklarimda sag ve sol tarafta ara ara agrim oluyor farkedilir sekilde ve en onemlisi goguslerim sis yanlari agriyor hala da gecmedi daha once basima boyle bisey gelmedi hic neden goguslerim hala sis ve kasik agrim var 14 aylik evliyim ve 3 aydir bebek deniyoruz 2 defa test yaptim ama negatif ne yazik kiiiiii daha once boyle bi durumu olan oldu mu? Allahimm en yakin zamanda hepimize bebislerimizi versinnn
Hatırladığım kadari ile 1 hafta önce yoğun bir bel ağrısı ve devamında kasiklarim agirmisti..tunaibrahim tesekkur ederim canimm cevabin icin senin bel ve kasik agrin adete ne kadar kala baslamisti?
4 5 gündür var hem ağrı hem göğüsler. . Adete de 5 gun kaldı. İnşallah oyleyimdir allah söylenti belki de. 9 aydır bekliyorummelikezeybek sanirim hamilesin cunku ilk belirti genellikle goguslerde oluyor ama bu ne zamandir var? cunku adete 4 5gun kala belirtiler genellikle adet icin oluyor ooooffff o kadar ayni ki resmen kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu benimde test yapabilirsin canim
Canim sende psikolojinin bozma. İnşallah Tez zamanda olur..melikezeybek sanirim hamilesin cunku ilk belirti genellikle goguslerde oluyor ama bu ne zamandir var? cunku adete 4 5gun kala belirtiler genellikle adet icin oluyor ooooffff o kadar ayni ki resmen kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu benimde test yapabilirsin canim
Önce burdan paylaşıcam.:))))melikecim 2 gun daha bekle test yap artik onceden belli olabiliyor 9 aydir mi bekliyorsun ins tez zamanda gelir bebegin belli oldugunda bize de haber verir misinn inss guzel haberlerini alirizz
Allahimm inşallah bu sefer bana yaşatır bu duyguyu .. Çok istiyorum. ..hepimiz yaşayalım inşallah. .. eğer çıkarsa pozitif ilk burdan paylasicammelikecim 2 gun daha bekle test yap artik onceden belli olabiliyor 9 aydir mi bekliyorsun ins tez zamanda gelir bebegin belli oldugunda bize de haber verir misinn inss guzel haberlerini alirizz