• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

arkadaslar merhaba benim yumurtlamam adetimden 10 gun sonra oluyor ve ortalama 29-30 gunde adet oluyorum sat tarihim 18 agustos adet olmama 10-11 gun kaldi benim sorum su yumrtlamadan sonra kasiklarimda sag ve sol tarafta ara ara agrim oluyor farkedilir sekilde ve en onemlisi goguslerim sis yanlari agriyor hala da gecmedi daha once basima boyle bisey gelmedi hic neden goguslerim hala sis ve kasik agrim var 14 aylik evliyim ve 3 aydir bebek deniyoruz 2 defa test yaptim ama negatif ne yazik kiiiiii daha once boyle bi durumu olan oldu mu? Allahimm en yakin zamanda hepimize bebislerimizi versinnn

Merhaba arkadaşlar. ...
7 senelik evligim..
Bizim 2. Ayimiz deneme de...
Hayırlısı olsun hakkimizda

Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda da hamilelik haberini alırız. Bende bekleyisteyim
Allah isteğen herkese nasip etsin, teşekkür ederim..

İnşallah sende en kisa zaman da hayırlı haber iletirsin bize...
Bu arada benim 7 yaşında kızım var 8 senelik evliyim... yazınca farkettim :) zaman ne hızlı akıp gecmis

arkadaslar merhaba benim yumurtlamam adetimden 10 gun sonra oluyor ve ortalama 29-30 gunde adet oluyorum sat tarihim 18 agustos adet olmama 10-11 gun kaldi benim sorum su yumrtlamadan sonra kasiklarimda sag ve sol tarafta ara ara agrim oluyor farkedilir sekilde ve en onemlisi goguslerim sis yanlari agriyor hala da gecmedi daha once basima boyle bisey gelmedi hic neden goguslerim hala sis ve kasik agrim var 14 aylik evliyim ve 3 aydir bebek deniyoruz 2 defa test yaptim ama negatif ne yazik kiiiiii daha once boyle bi durumu olan oldu mu? Allahimm en yakin zamanda hepimize bebislerimizi versinnn
İns hayir olsun canim benim birhafts kala adetime goguslerim sidti ve yanlari agriyodu ve gaz vardi ins hayirli belirtilerdir bunlar

Hamilelik belirtileri ne benziyor yine de bilemem... Bir kaç gün daha bekle bakalım. .

Benim ilk hamileligimde kasiklarim ve belim agirmisti

Kızlar adetine az kalanlar.. göğüslerimde ince ince mavi damarlar belirmeye başladı bi de halkası çok büyüdü rengi biraz koyulaştı .sizinde oldu mu böyle? Adetime 5 gun var.

melikezeybek sanirim hamilesin cunku ilk belirti genellikle goguslerde oluyor ama bu ne zamandir var? cunku adete 4 5gun kala belirtiler genellikle adet icin oluyor ooooffff o kadar ayni ki resmen kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu benimde test yapabilirsin canim

tunaibrahim tesekkur ederim canimm cevabin icin senin bel ve kasik agrin adete ne kadar kala baslamisti?

melikezeybek sanirim hamilesin cunku ilk belirti genellikle goguslerde oluyor ama bu ne zamandir var? cunku adete 4 5gun kala belirtiler genellikle adet icin oluyor ooooffff o kadar ayni ki resmen kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu benimde test yapabilirsin canim
4 5 gündür var hem ağrı hem göğüsler. . Adete de 5 gun kaldı. İnşallah oyleyimdir allah söylenti belki de. 9 aydır bekliyorum

Canim sende psikolojinin bozma. İnşallah Tez zamanda olur..

melikecim 2 gun daha bekle test yap artik onceden belli olabiliyor 9 aydir mi bekliyorsun ins tez zamanda gelir bebegin belli oldugunda bize de haber verir misinn inss guzel haberlerini alirizz

melikecim 2 gun daha bekle test yap artik onceden belli olabiliyor 9 aydir mi bekliyorsun ins tez zamanda gelir bebegin belli oldugunda bize de haber verir misinn inss guzel haberlerini alirizz
Önce burdan paylaşıcam.:))))
Allahimm inşallah bu sefer bana yaşatır bu duyguyu .. Çok istiyorum. ..hepimiz yaşayalım inşallah. .. eğer çıkarsa pozitif ilk burdan paylasicam

Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok yakin, bu yüzden ayırd edebilmek zor... ben geçen ay bu yüzden hamile sanmıştım kendimi :)
Bundan sonra çift çizgiyi görmeden, heveslenmeyi dusunmuyorum

Back