• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Bizde 9 aydır bebek istiyoruz. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım 1 yil kadar. Hâlâ bir sonuç yok bekliyoruz bakalım. Ama bu bir kaç gündür belirtiler var gibi. Göğüslerde gerginlik şişkinlik koyulaşma. . Kasiklarimda batma. Yatakta sağdan sola dönerken bile acıyor yumurtaliklarim sanki. Karinda sislik ,gaz Vs. .. acaba diyorum bu belirtiler psikolojik mi ? Gebelik belirtileri mj? Adetime 1 hafta var

Sizinde adetinize 1 hafta kala feci kasik ağrınız oldu mu??? Sanki hastalancakmis gibi...ama adet ağrısından biraz daha farklı sanki...

Selam canim ins vardir bu saydigin belirtilerin birazi bendede vardi ve testim pozitif ins bu hafta sonunda hayirli haberini bekliyoruz

Sizinde adetinize 1 hafta kala feci kasik ağrınız oldu mu??? Sanki hastalancakmis gibi...ama adet ağrısından biraz daha farklı sanki...
Benim sanci degilde basinc vardi canim tatli bi basinc acimiyodu gaz vardi simdi sadece akintim ve halsizlik istahsizlik devam ediyo ins iyi haber verirsin hepberaber geciririz bu sureci

Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah. Daha once test yaptirmaya firsat olmadi ki canim surekli kist, hormon, rahimde yara falan derken bebek icin gidemedim. Hadi bunu tedavi edelim olur, hadi yarayi yaktirayim ondan sonra olur derken derken bu kadar zaman gecti. Gecen sene mayis ayinda bebegimi kalp atisi olmadigindan kaybettim o gunden beri bekliyorum iste
Zor zamanlar gecirmissin gecmid olsun ins hayirli gelirizde hersey yolunda gecer

Kizlar bu arafa olacagi varsa oluyo yumurtlama zamanini iyi takip edin hani ben epeydit ugrsdiyorum bu aralar cok ustune dusmedim tahmini ovu gununu ve bi sonraki gunu degerlendirdik toplam 2 kere yani ve olacagi varmis oldu bunca zaman okadar bosa ugrasmisim birbirimie fua edelim ins ol desin oluversin rabbim

Benim sanci degilde basinc vardi canim tatli bi basinc acimiyodu gaz vardi simdi sadece akintim ve halsizlik istahsizlik devam ediyo ins iyi haber verirsin hepberaber geciririz bu sureci
Ayyy insallahhh kafayı yicem artık bu belirsizlik beni öldürüyor . Ovulasyon testi falan herseyi denedim bu ayda olmazsa doktora gidicez eşimle.

Evet canim cok zor ama ind sonunda mukafatini alirsin canim ya stres yapma gelsin inns bebislerrrr
Şimdi doktordan geliyorum yumurta takibi yaptırıyorum.perşembe günü 17mmdi. Şimdi net göremedi Dr. Önce 30mmolmuş gibi ama bir de detaylı ultrasonla baksınlar dedi. Baktılar bişey gözükmüyo çatlamış olabilir dedi. Karışık bi durum oldu.

Şimdi doktordan geliyorum yumurta takibi yaptırıyorum.perşembe günü 17mmdi. Şimdi net göremedi Dr. Önce 30mmolmuş gibi ama bir de detaylı ultrasonla baksınlar dedi. Baktılar bişey gözükmüyo çatlamış olabilir dedi. Karışık bi durum oldu.
Catlamissa degerlendir canim benim hayirlisi olsun

Back