canım bu haftayı beklicem artık cumartesi kan testi yaptrcam daha gelmezse buugn de gelmedi adetim...Bence git kan ver canim belki gec dollenmedir bak adetin gelmemis sonucta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu haftayı beklicem artık cumartesi kan testi yaptrcam daha gelmezse buugn de gelmedi adetim...Bence git kan ver canim belki gec dollenmedir bak adetin gelmemis sonucta
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Bizde 9 aydır bebek istiyoruz. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım 1 yil kadar. Hâlâ bir sonuç yok bekliyoruz bakalım. Ama bu bir kaç gündür belirtiler var gibi. Göğüslerde gerginlik şişkinlik koyulaşma. . Kasiklarimda batma. Yatakta sağdan sola dönerken bile acıyor yumurtaliklarim sanki. Karinda sislik ,gaz Vs. .. acaba diyorum bu belirtiler psikolojik mi ? Gebelik belirtileri mj? Adetime 1 hafta var
Canim nasilsin bi test yapsan ins hayirli haberlerini bekliyorumcanım bu haftayı beklicem artık cumartesi kan testi yaptrcam daha gelmezse buugn de gelmedi adetim...
Benim sanci degilde basinc vardi canim tatli bi basinc acimiyodu gaz vardi simdi sadece akintim ve halsizlik istahsizlik devam ediyo ins iyi haber verirsin hepberaber geciririz bu sureciSizinde adetinize 1 hafta kala feci kasik ağrınız oldu mu??? Sanki hastalancakmis gibi...ama adet ağrısından biraz daha farklı sanki...
Zor zamanlar gecirmissin gecmid olsun ins hayirli gelirizde hersey yolunda gecerRabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah. Daha once test yaptirmaya firsat olmadi ki canim surekli kist, hormon, rahimde yara falan derken bebek icin gidemedim. Hadi bunu tedavi edelim olur, hadi yarayi yaktirayim ondan sonra olur derken derken bu kadar zaman gecti. Gecen sene mayis ayinda bebegimi kalp atisi olmadigindan kaybettim o gunden beri bekliyorum iste
Evet canim cok zor ama ind sonunda mukafatini alirsin canim ya stres yapma gelsin inns bebislerrrrBenim batım 17 Eylül.hiç gecikmez adetim.ama daha çok var beklemek zor.
Daha erken kotu dusunme bence senerdir hic problem olmasada bekleyenler var canim bat ne zaman senin ins csbuk sevindirsin rabbimBizde 7 aydır deniyoruz ama bi sonuç alamadım henüz acaba bi problem mi var
ah canım inşallah hayırlı haberler olur of dua eder misin bana?allah sana da kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallahCanim nasilsin bi test yapsan ins hayirli haberlerini bekliyorum
Ayyy insallahhh kafayı yicem artık bu belirsizlik beni öldürüyor . Ovulasyon testi falan herseyi denedim bu ayda olmazsa doktora gidicez eşimle.Benim sanci degilde basinc vardi canim tatli bi basinc acimiyodu gaz vardi simdi sadece akintim ve halsizlik istahsizlik devam ediyo ins iyi haber verirsin hepberaber geciririz bu sureci
Şimdi doktordan geliyorum yumurta takibi yaptırıyorum.perşembe günü 17mmdi. Şimdi net göremedi Dr. Önce 30mmolmuş gibi ama bir de detaylı ultrasonla baksınlar dedi. Baktılar bişey gözükmüyo çatlamış olabilir dedi. Karışık bi durum oldu.Evet canim cok zor ama ind sonunda mukafatini alirsin canim ya stres yapma gelsin inns bebislerrrr
Herzaman duamdasinah canım inşallah hayırlı haberler olur of dua eder misin bana?allah sana da kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallah
İns gerek kalmaz gelir bebisin canimAyyy insallahhh kafayı yicem artık bu belirsizlik beni öldürüyor . Ovulasyon testi falan herseyi denedim bu ayda olmazsa doktora gidicez eşimle.
Catlamissa degerlendir canim benim hayirlisi olsunŞimdi doktordan geliyorum yumurta takibi yaptırıyorum.perşembe günü 17mmdi. Şimdi net göremedi Dr. Önce 30mmolmuş gibi ama bir de detaylı ultrasonla baksınlar dedi. Baktılar bişey gözükmüyo çatlamış olabilir dedi. Karışık bi durum oldu.
Sağol canimm hepimizin insallahh allah nasip ederse hepimizin bebisi olsun... az önce uyumusum yarım saat ,bebek gördüm kucağımda. .kafayı bozdum iyice.. allah isteyen herkese versinİns gerek kalmaz gelir bebisin canim
Hayirolsun belki sessiz sessiz geliyo annesi ya ins gelmistir buay da pozitif testi goruruzSağol canimm hepimizin insallahh allah nasip ederse hepimizin bebisi olsun... az önce uyumusum yarım saat ,bebek gördüm kucağımda. .kafayı bozdum iyice.. allah isteyen herkese versin
Ay bak sen hayırlı olsun diyince kendimi hamile gibi hissettim canm daha erken ama olacak inşallah.Catlamissa degerlendir canim benim hayirlisi olsun
Aynen canim tutacak ins iyi dusun iyi olsunAy bak sen hayırlı olsun diyince kendimi hamile gibi hissettim canm daha erken ama olacak inşallah.