• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Evet az kaldı . Çok bir belirti yok bende de. Akşamları gaz oluyor. Birde hafif bel ve kasık ağrısı. Nedense umudum yok. Rabbim bilir. Hakkımızda hayırlısı
Gunaydin canim nasilsin benim gogus sgrim basladi normalde yarin bst hayirlisi olsun ya

Gunaydin canim nasilsin benim gogus sgrim basladi normalde yarin bst hayirlisi olsun ya
günaydın, iyiyim sağol sen nasılın? bende bişey yok.. beklemekte istemiyorum. gidip tahlil yaptırmak kafamdan silmek istiyorum ama eşim izin vermez. ne biliyim ümitsiz ve mutsuzum :(

Sanci ve akintim var hayirkisi
Günaydın canım, benim dün akşam kahverengi leke geldi az bişey. Snra bir daha bişey gelmedi. Sabahta wcye gitmiştim. Peçeteye geldi birazcık yine kahverengi ama ağrım var gelecek devamı herhalde. İnşaallah sen iyi haberler verirsin .

saglik olsun canim herseyin hayirlisi akinti ve sizi bide bel agrim var gerisi yok daha nasip ins canim guzel olacak hersey

saglik olsun canim herseyin hayirlisi akinti ve sizi bide bel agrim var gerisi yok daha nasip ins canim guzel olacak hersey
Öyle tabi sağlık olsun. İnşaAllah vakiti geldiğinde olacak sabredip bekleyeceğiz. İNşaAllah güzel haberi bekliyorum senden :KK54:

bu ara kızlar bazı hamıleler ılk bebek olustugun a ruya korkuyolarmıs sebebsız bu erken belırtı sayıyolar boyle olan var mı

Back