kız hayırlısı merak ve heyecanla beklıyorum haberını ınstamam canım pazartesi yapçam test artık hafta sonunu da geçireyim de bi belki gelir diorum ama ah inş gelmez...
anlamaım canım nasıl yanı sen nasılsın bı gelısme var mı
saglık olsun canım gecen ay galıba ben oyleyım gıtmeım korku yuzunen uzulme obur ay olur bak test yaptım pozıtıf vucut temızlenıyo soyleıler gercek cıktı canım ınan ıste bak hayırlı haber vereceksın ınanmak cok onemlı pes etmek yokDrdan geldim kimyasal gebelik geçiriyormuşum.
İlaçlarımı kullanıp tekrar çalışmalara devam edeceğiz dr un izniyle canım.
Bu ay maalesef bebiş tutunmadı
saglık olsun canım gecen ay galıba ben oyleyım gıtmeım korku yuzunen uzulme obur ay olur bak test yaptım pozıtıf vucut temızlenıyo soyleıler gercek cıktı canım ınan ıste bak hayırlı haber vereceksın ınanmak cok onemlı pes etmek yok
Tamam canim hemen haber vercem yapinca:)kız hayırlısı merak ve heyecanla beklıyorum haberını ıns
oy kuzummm kıyamam ben sana onlar haklı bızım gıbı vuramıyo bellı etmıyolar ama ıns sen guclu ol olur mu canım ınan cok dua ederım kuzummm olur heray bız sızın gıbı oluruk haberı bıle yok ınan suan esımın kesınlessın oyle soylerım ınsCanım dua et benim için kabul olur duan.
Eşim hiç konuşmadan yattı uyudu çok sarsıldı
bak cok bekletme yap beklıyorum canım hayı hayırlı haber ıns ıns ınsTamam canim hemen haber vercem yapinca:)
oy kuzummm kıyamam ben sana onlar haklı bızım gıbı vuramıyo bellı etmıyolar ama ıns sen guclu ol olur mu canım ınan cok dua ederım kuzummm olur heray bız sızın gıbı oluruk haberı bıle yok ınan suan esımın kesınlessın oyle soylerım ıns
yanı sonuna kadar haklısın kuzum yanıBende adama küstüm ağrım çok yanımda olman gerekirken sen gittin uyudun diye
Ay ben predictor diye test aldim ama kapagini kapatmayi unuttum boyle negatif cikti ama yanlis mi yaptim bilio musunuz hicbak cok bekletme yap beklıyorum canım hayı hayırlı haber ıns ıns ıns
yok canım bılmıyorum tekrar bı test yp canım yaAy ben predictor diye test aldim ama kapagini kapatmayi unuttum boyle negatif cikti ama yanlis mi yaptim bilio musunuz hic
Geciktin mi sen canım? Belirtilerin var mi. Ben bu ay cok umitlendim cunku 14 gun gecikmistim, megerse kist varmis, 25. Gun hastalandim. Ben 3 senedir beklemedeyim. Bu ay nedenini arastirmaya basladik, hadi hayirlisi bakalim.kızlar ovu akıntısı nın surmesı hamılelık belırtısı ımıs akıntının bıtmemesı yanı benım hala var akıntımmm sızler nasılsınız
Maalesef negatif canim adetim de gelmedi of bya moralim bozukyok canım bılmıyorum tekrar bı test yp canım ya
Bence git kan ver canim belki gec dollenmedir bak adetin gelmemis sonuctaMaalesef negatif canim adetim de gelmedi of bya moralim bozuk
Evet csnim 3 gun gecti ilkgun aksam testte cikti dun yaptim negatif cikti test bozukmus tekrarladi. Pozitif suan ins bi sorun cikmax canim rabbim hemen versin dilegini daha once test falan yaptirdin mi niye olmuyo diye yoksa kolay bi sure degil 3 sene ins sorunsuz hemen olur bebisin canim beklemek cok yoruyo dimiGeciktin mi sen canım? Belirtilerin var mi. Ben bu ay cok umitlendim cunku 14 gun gecikmistim, megerse kist varmis, 25. Gun hastalandim. Ben 3 senedir beklemedeyim. Bu ay nedenini arastirmaya basladik, hadi hayirlisi bakalim.
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah. Daha once test yaptirmaya firsat olmadi ki canim surekli kist, hormon, rahimde yara falan derken bebek icin gidemedim. Hadi bunu tedavi edelim olur, hadi yarayi yaktirayim ondan sonra olur derken derken bu kadar zaman gecti. Gecen sene mayis ayinda bebegimi kalp atisi olmadigindan kaybettim o gunden beri bekliyorum isteEvet csnim 3 gun gecti ilkgun aksam testte cikti dun yaptim negatif cikti test bozukmus tekrarladi. Pozitif suan ins bi sorun cikmax canim rabbim hemen versin dilegini daha once test falan yaptirdin mi niye olmuyo diye yoksa kolay bi sure degil 3 sene ins sorunsuz hemen olur bebisin canim beklemek cok yoruyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?