hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Drdan geldim kimyasal gebelik geçiriyormuşum.
İlaçlarımı kullanıp tekrar çalışmalara devam edeceğiz dr un izniyle canım.
Bu ay maalesef bebiş tutunmadı
saglık olsun canım gecen ay galıba ben oyleyım gıtmeım korku yuzunen uzulme obur ay olur bak test yaptım pozıtıf vucut temızlenıyo soyleıler gercek cıktı canım ınan ıste bak hayırlı haber vereceksın ınanmak cok onemlı pes etmek yok

Canım dua et benim için kabul olur duan.
Eşim hiç konuşmadan yattı uyudu çok sarsıldı

Canım dua et benim için kabul olur duan.
Eşim hiç konuşmadan yattı uyudu çok sarsıldı
oy kuzummm kıyamam ben sana onlar haklı bızım gıbı vuramıyo bellı etmıyolar ama ıns sen guclu ol olur mu canım ınan cok dua ederım kuzummm olur heray bız sızın gıbı oluruk haberı bıle yok ınan suan esımın kesınlessın oyle soylerım ıns

Bende adama küstüm ağrım çok yanımda olman gerekirken sen gittin uyudun diye

kızlar ovu akıntısı nın surmesı hamılelık belırtısı ımıs akıntının bıtmemesı yanı benım hala var akıntımmm sızler nasılsınız

kızlar ovu akıntısı nın surmesı hamılelık belırtısı ımıs akıntının bıtmemesı yanı benım hala var akıntımmm sızler nasılsınız
Geciktin mi sen canım? Belirtilerin var mi. Ben bu ay cok umitlendim cunku 14 gun gecikmistim, megerse kist varmis, 25. Gun hastalandim. Ben 3 senedir beklemedeyim. Bu ay nedenini arastirmaya basladik, hadi hayirlisi bakalim.

Geciktin mi sen canım? Belirtilerin var mi. Ben bu ay cok umitlendim cunku 14 gun gecikmistim, megerse kist varmis, 25. Gun hastalandim. Ben 3 senedir beklemedeyim. Bu ay nedenini arastirmaya basladik, hadi hayirlisi bakalim.
Evet csnim 3 gun gecti ilkgun aksam testte cikti dun yaptim negatif cikti test bozukmus tekrarladi. Pozitif suan ins bi sorun cikmax canim rabbim hemen versin dilegini daha once test falan yaptirdin mi niye olmuyo diye yoksa kolay bi sure degil 3 sene ins sorunsuz hemen olur bebisin canim beklemek cok yoruyo dimi

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Bizde 9 aydır bebek istiyoruz. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım 1 yil kadar. Hâlâ bir sonuç yok bekliyoruz bakalım. Ama bu bir kaç gündür belirtiler var gibi. Göğüslerde gerginlik şişkinlik koyulaşma. . Kasiklarimda batma. Yatakta sağdan sola dönerken bile acıyor yumurtaliklarim sanki. Karinda sislik ,gaz Vs. .. acaba diyorum bu belirtiler psikolojik mi ? Gebelik belirtileri mj? Adetime 1 hafta var

Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah. Daha once test yaptirmaya firsat olmadi ki canim surekli kist, hormon, rahimde yara falan derken bebek icin gidemedim. Hadi bunu tedavi edelim olur, hadi yarayi yaktirayim ondan sonra olur derken derken bu kadar zaman gecti. Gecen sene mayis ayinda bebegimi kalp atisi olmadigindan kaybettim o gunden beri bekliyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…