Gunaydin canim nasilsin benim gogus sgrim basladi normalde yarin bst hayirlisi olsun yaEvet az kaldı . Çok bir belirti yok bende de. Akşamları gaz oluyor. Birde hafif bel ve kasık ağrısı. Nedense umudum yok. Rabbim bilir. Hakkımızda hayırlısı
günaydın, iyiyim sağol sen nasılın? bende bişey yok.. beklemekte istemiyorum. gidip tahlil yaptırmak kafamdan silmek istiyorum ama eşim izin vermez. ne biliyim ümitsiz ve mutsuzumGunaydin canim nasilsin benim gogus sgrim basladi normalde yarin bst hayirlisi olsun ya
benimde yarın belimde ağrı var sadece :) bekleip göreceğiz Allahın izniyleHayirlisi olsun bende beklemedeyim dahs canim bisey yok suan bat yarin
Günaydın canım, benim dün akşam kahverengi leke geldi az bişey. Snra bir daha bişey gelmedi. Sabahta wcye gitmiştim. Peçeteye geldi birazcık yine kahverengi ama ağrım var gelecek devamı herhalde. İnşaallah sen iyi haberler verirsin .Sanci ve akintim var hayirkisi
Öyle tabi sağlık olsun. İnşaAllah vakiti geldiğinde olacak sabredip bekleyeceğiz. İNşaAllah güzel haberi bekliyorum sendensaglik olsun canim herseyin hayirlisi akinti ve sizi bide bel agrim var gerisi yok daha nasip ins canim guzel olacak hersey
ah benimde gecikti paartesiye kadar bekliyorum of ne heyecanlı ve stresli bir durummuş bunlar...Öyle tabi sağlık olsun. İnşaAllah vakiti geldiğinde olacak sabredip bekleyeceğiz. İNşaAllah güzel haberi bekliyorum senden
hosgelın canım hayırlısı ıyı haber ver ınsah benimde gecikti paartesiye kadar bekliyorum of ne heyecanlı ve stresli bir durummuş bunlar...
onemlı olan baslık olmuyo canım bıraz heyecanı sevıncı paylasmakBu tarz başlıklar var zaten.
nasılsın canım var mı bı gelısmeeeeÖyle tabi sağlık olsun. İnşaAllah vakiti geldiğinde olacak sabredip bekleyeceğiz. İNşaAllah güzel haberi bekliyorum senden
Ah insallah canim uyuyamiorun hic dusunmekten...hosgelın canım hayırlısı ıyı haber ver ıns
ıns ıyı haber verırsın canım ben cok merak ettım suan sabah yap ve haber ver ıyı haberlerı olur muAh insallah canim uyuyamiorun hic dusunmekten...
onemlı olan baslık olmuyo canım bıraz heyecanı sevıncı paylasmak
tamam canım pazartesi yapçam test artık hafta sonunu da geçireyim de bi belki gelir diorum ama ah inş gelmez...ıns ıyı haber verırsın canım ben cok merak ettım suan sabah yap ve haber ver ıyı haberlerı olur mu
anlamaım canım nasıl yanı sen nasılsın bı gelısme var mıMadem beni de Yarına yaz da paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?