Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canım aynı şeyleri hissediyorum benimki 3 mayıs his bi his yok hatta ben dün test yaptım negatif ee normalde şuan benim adet belirtim çok olması lazım enazından çok gergin olmam lazım oda yok çok garip
bnm de agrım var deesemvar gıbı yokgıbı yok desemm bır turlu boyle manyadım bu ay ınsallah gonlune gore olu hersey bebısımız gelsın artık anneler gunu hedıyemı yavrum gelısıyle kutlar ınsallah :KK66:

Ay sorma o doktorların ruhsuzluğunu(!)oğluma hamile kalmışım bhcg 137 çıkmıs doktora dedim bebek var mı?Evet gebelik var ama bebek var diyemeyiz tutunabilirde tutunamayabilirde yani çok erken bişiy söylemek için dedi.Doktordan bi çıktım manyak gibiyim Allahım ben şimdi evdekilere ne söyliycem dedim hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ki...Nitekim oğluşum 6 yaşında şu anda.Gerizekalı doktor bütün heyecanımı söndürmüştü valla o üzüntüyle düşük bile yapabilirdim yani...:cry:
rabbım oglunada sanda saglık versınn canım ınsallah tez zamanda bır evlat sahıbı daha olursunn

sen doktora bakma ya gebelik varmis iste..deli deli konusmus :KK62:ins rabimin izinle hamileligin guzel gecer
canımm bn hamıs degılım kı o dıger arkadas bn sadece dr dedımkı degerlerım kac dedım bundan ıkı ay once o manyakta hamıle degılsın ısde degerı neyapacan hadı ısıne bak dedı o yanı aklıma gelınce bıle sınırlenıyorum bn

canımm bn hamıs degılım kı o dıger arkadas bn sadece dr dedımkı degerlerım kac dedım bundan ıkı ay once o manyakta hamıle degılsın ısde degerı neyapacan hadı ısıne bak dedı o yanı aklıma gelınce bıle sınırlenıyorum bn
he tm cm karistirmisim:KK45:ins seninde guzel haberler alcaz cm:anneadayı::nazar:

bnm de agrım var deesemvar gıbı yokgıbı yok desemm bır turlu boyle manyadım bu ay ınsallah gonlune gore olu hersey bebısımız gelsın artık anneler gunu hedıyemı yavrum gelısıyle kutlar ınsallah :KK66:
Canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kucaklarımız dolar inşallah adetimiz gelmez ve inşallah mutluluktan uçarız :KK36:

Benim bata son 11 gün ,en uzak tarih benim galiba şuan da...@cicida sizde son durum ne oldu yarınmıydı sizin bat?

X