Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yumurtlama gunlerinuli takip ederek ve iIbrahim Saraçoğlunun yumurta yapma ve catlatma kurlerini yaparak hamile kaldım arkadaşlar birde en önemlisi stres yapmamak....:)
Merhaba cnm hoşgeldin ... soğan krünü biraz anlatırmısın? çok duyuyorum bu ara... Allaah anneli babalı büyütsün bu arada :)
Merhaba arkadaslar bende subatta 2 aylik bebegimi dusuk yaptim:KK43: simdi tekrar hamilelik dusunuyorum dualarinizi eksik etmeyin insallah rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli bagislar insallah...
Amin canım...adına çok üzüldüm.. vardır rabbin bildiği... dualarımız tüm anne olmak isteyenler ile....
gunaydin kizlar guzel bir gun ve guzel haberler alirsiniz insallah..benim dun adet son gundu bekliyorum bakalim ne olcako_O bu hafta sonu kadar beklicem test de yapmicam negativ cikti zaman sinur oluyom :KK47::KK47:hayirlisi artik
bizm senle bat aynı, dur bekleyelim biraz bakalım nolcak..
O ordulu gelin cicida cicida ikinizin bat'ı çok yakındı,sanırım şu an da en heyecanlılar sizsiniz,bizde sizin adınıza heyecanlanıyoruz:rolleyes:Güzel haberlerle yazın inş.buraya... @hiraminelim bizim daha çok var bekleyelim bakalım :KK66:
eveeeettt
tttt bende düşünceliyim.. bu arda bi duygusalım ki sorma.. reklamlara ağlıyorum auhsasu ya adet olayım ya hamile yeter yahu :KK43::anneadayı::mad:
Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
sonuç ne oldu seni takipteyim ??o_O

Bat sıfırrrrr :) ama şöyle bişey var size sorayım bakalım fikriniz önemli bnm için.
Şubat 1
Mart 5
Nisan 3 te oldum. Ve bu benim hayatımdaki ilk dengesiz adet takvimimdir. Arkadaşımın jinekologuna sordurduk. Doktor dedi ki "çocuk denemeye başlayınca, spermi içeriye nufus etmesi ile denge biraz şaşabilir yada adt sancılı geçebilir, bu bi şekilde annenin, yumurtalığını hazırlama şeklidir."
Şimdi bu 1-5-3 düzensizliğinde şubattaki gün sayısı azlığıda söz konusu. Ve sonuç olarak otomatik takvim 1ırlı Mayısta olacaksın diyor. Ve olmadım. Ama bu gün sekmesi kafamı karıştırdı.
Ne gögüsüm hassass- ne ağrım var. yaşayalım görelim bakalımo_O

Bende ikinci bebeğimi istiyorum artık ama çok sabirsizim adeT gunm gelmeden bi yığın test yaptım sonuç hep aynı negatif kan tahlilim 0.52 çıktı bir ümit 5 mayısta hersy belli olucak inşallah geniş vardır :110::emir_bebek:

Canım sabahta paylaş bizimle ve asla pes etme inşallah vardır geç döllenme olmustur
yaptim o de negativ ya poffffff yaaaaa bilmiyom golge gibi icinde sanki var de acaba o testin cizgisi icinden var zaten bugun 4 cu gun gecikiyor..belirtiler olmasa decem yok ya olmadi rahat rahat kafam olurdu..ama boyle dusun dusun kafayi siyirdik ya :KK12::KK45::KK45::KK53:

Bat sıfırrrrr :) ama şöyle bişey var size sorayım bakalım fikriniz önemli bnm için.
Şubat 1
Mart 5
Nisan 3 te oldum. Ve bu benim hayatımdaki ilk dengesiz adet takvimimdir. Arkadaşımın jinekologuna sordurduk. Doktor dedi ki "çocuk denemeye başlayınca, spermi içeriye nufus etmesi ile denge biraz şaşabilir yada adt sancılı geçebilir, bu bi şekilde annenin, yumurtalığını hazırlama şeklidir."
Şimdi bu 1-5-3 düzensizliğinde şubattaki gün sayısı azlığıda söz konusu. Ve sonuç olarak otomatik takvim 1ırlı Mayısta olacaksın diyor. Ve olmadım. Ama bu gün sekmesi kafamı karıştırdı.
Ne gögüsüm hassass- ne ağrım var. yaşayalım görelim bakalımo_O
hadi bekleyelim baska caremiz yok kiz zate bekle bekle kafayi siyirdik zate :confused::-)

aa ben neden burayı yeni keşfettimki? kızlar selam, ben 4 aydır deniyorum folik asit kullanıyorum hemde şu inofolic olandan yani yumurta büyütmeye yardımcı olan. aralık ayında doktora gittim polikistik over dedi, üstelik adetlerim düzenli, kilo ve kıllanma sorunum yok dedim yumurtlamadan adet oluyosundur dedi! yıkıldım. ama yılmadım. mart ayında doktoru değiştirdim, adetin 2. günü hormon testi yaptırdım herşey çok normal asla polikistik değilsin yanlış teşhis koymuşlar dedi. 13, gün gel dedi gittim yumurta 18 mm dedi E2 test yaptı 2 gün içinde çatlayacak iyi değerlendir dedi. değerlendirdim. ama malesef olmadı. olsun en azından tam olarak yumurtamın oluştuğu ve çatlayacağı tarihi biliyorum şuan. geçen ay 8 inde adet olmam gerekirken 4 ünde oldum. şu an takvimim 4 mayısı gösteriyor ama benim adet belirtilerim başladı gibi. hayırlısı Allah'tan. bugün Cuma Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

aa ben neden burayı yeni keşfettimki? kızlar selam, ben 4 aydır deniyorum folik asit kullanıyorum hemde şu inofolic olandan yani yumurta büyütmeye yardımcı olan. aralık ayında doktora gittim polikistik over dedi, üstelik adetlerim düzenli, kilo ve kıllanma sorunum yok dedim yumurtlamadan adet oluyosundur dedi! yıkıldım. ama yılmadım. mart ayında doktoru değiştirdim, adetin 2. günü hormon testi yaptırdım herşey çok normal asla polikistik değilsin yanlış teşhis koymuşlar dedi. 13, gün gel dedi gittim yumurta 18 mm dedi E2 test yaptı 2 gün içinde çatlayacak iyi değerlendir dedi. değerlendirdim. ama malesef olmadı. olsun en azından tam olarak yumurtamın oluştuğu ve çatlayacağı tarihi biliyorum şuan. geçen ay 8 inde adet olmam gerekirken 4 ünde oldum. şu an takvimim 4 mayısı gösteriyor ama benim adet belirtilerim başladı gibi. hayırlısı Allah'tan. bugün Cuma Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
aminnn cm

Eklentiler

• 20150501_080837.jpg
    20150501_080837.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 20150501_080945.jpg
    20150501_080945.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 82
X