- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
Merhaba arkadaşlar aranıza beni de alırmısınız :) .tamamen Rabbimin bir mucizesini yaşıyorum doktorların söylediğine göre normal yolla gebe kalmamız imkânsızdı ve bunun üzerine 1 tüp bebek denemesi yaşadık fakat malesef olmadı...yıkıldım resmen tekrar bir daha aynı stresli yolculuğu yaşamak çok zordu ama bir evlat için her zorluğa katlanılırdı elbette ve o yüzden Şubat 16 Şubat ta tüp bebek doktoruna gidip tekrar tedaviye baslayacaktım doktor özellikle adet bitiminde gelmedi söyledi ve o yüzden 16 Şubat randevu aldım fakat 14 Şubat ta adetim 2 gün gecikti ve olmaz ama imkansız ama yinede ben bir test yapim dedim işte insan istiyor ya doktorlar ne kadar imkansız desede o adet 1 saat bile gecikse acaba mı diye umutlaniyoruz işte ve idrar testi yaptım 2 çizgi gördüm :)) Allahım dedim bu mucize Rabbimin mucizesi kim ne kadar imkansız derse desin Rabbim ne derse o oluyor :)) 6+1 hamileyim çok şükür keseyi gördük yolk kesesini de gördük şimdi sıra o minik kalp atışını duymakta 3 Mart da randevu var inşallah lütfen dua edin kalp atışını da duyayim...Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim kucagimiza almamızı da nasip etsin
Rabbim ol demıs ve olmus cnm.saglıkla gelsın ıns evladın.ne sorunu vardıda tüp oldu ?pko falan mı wardı ?