- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
evet canım çok şükür :)Canım sen de Eylül annesi olacak Allah' ın izniyle :) yuppiii birlikte devam yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çok şükür :)Canım sen de Eylül annesi olacak Allah' ın izniyle :) yuppiii birlikte devam yani :)
evet canım çok şükür :)
inşallah yolundadır canım :)hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebeğin :) keseyi gördünüz mü canım? Benim cumartesi randevum var. bakalım çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.
inşallah yolundadır canım :)
evet keseyi gördük çok minnak daha :) pazartesi kontrolümüz var kalp atışı için :)
coook gecmis olsun canim yaa coook uzuldum ben incir havuc kuru yapyorum yumurtaliklari gelistryo catlatyo bu ay ilk kez yapyorum hayrlisi olsun hakkinda en azindan oluyomus cocugun onu bilyosun ya rabbim salih evlatlar nasip etsin kucagini bos birakmasin insallahhh uzulme rabbim boyle imtihan edyo senide bende iki tane bebegim karnimda beyin gelisimi tamamlanmiyo bozukluklar cikiyo tedavini ol uzulme bol bol dua et canim cook uzuldum yaaKizlar merhaba hepinize kizlar ben 1 yillik evliyim 8 ay once hamile kalmistim 2 aylikken kurtaj oldum bos gebelik gecirdim sonrada hamile kalamadim doktora gittik tedaviye basladik gecen ay sat 9 aralikti klomen ve catlatma ignesi ignesi uygulandi.sonuc bu ay ayin 4 de hamile oldugumu ogrendik hem kanda hem idrarda 10 gun sonra gel dedi gittik tekrar hcg testi yapildi 1.2 ye dusmus tamamen ve doktor bebegin tutunamamis dedi kanaman birkac gune baslar kurtaja gerek yok vucud kendi atar dedi.suan kanamam basladi zaten cumartesi gunu sabah gel klomen ve igneyle tedaviye devam dedi..suan cok kotuyuz kizlar yaaa..((( bana bi akil verin hamile kaliyorum ama kisa sureligine neden boyle oluyo anlamiyorum ben ya...
Saol cnm ya gercekten cok saol ama uzulme buda imtihanimiz demekki tedaviye ve dualara devam etcem nekadar umidim kirilsada rabbim buyuktur onu biliyorum ona siginiyorum inanin kendimi ifade etcek kelime dahi bulamiyorum.verdiginiz destek ve morel icin ayrica cok tsk ederim.kelimelerin kefaretsiz kaldigi yerdeyim.allah kimseye vermesin yasatmasin cok zor hemde cokkk..coook gecmis olsun canim yaa coook uzuldum ben incir havuc kuru yapyorum yumurtaliklari gelistryo catlatyo bu ay ilk kez yapyorum hayrlisi olsun hakkinda en azindan oluyomus cocugun onu bilyosun ya rabbim salih evlatlar nasip etsin kucagini bos birakmasin insallahhh uzulme rabbim boyle imtihan edyo senide bende iki tane bebegim karnimda beyin gelisimi tamamlanmiyo bozukluklar cikiyo tedavini ol uzulme bol bol dua et canim cook uzuldum yaa
canim benim yaaa rabbim sabir versin sana coook iyi anliyorum seni 22 agustosta 4 aylik bebgimin kalbi durdu ve buyuk oldugu icin normal dogum suni sanciyla aldilar bebegimi ben bebegimemi uzuleyim cektigim aciya mi bilemedim ciglik atip agliyodum kalbimin agrisi dogum sancisi yaninda hicti olupta kaybetmek cook zor gercektn canim duaaa et allaha sigin vardr rabbimin bir bildigi canim allah yardmcin olsun insaalllahhhhhhhSaol cnm ya gercekten cok saol ama uzulme buda imtihanimiz demekki tedaviye ve dualara devam etcem nekadar umidim kirilsada rabbim buyuktur onu biliyorum ona siginiyorum inanin kendimi ifade etcek kelime dahi bulamiyorum.verdiginiz destek ve morel icin ayrica cok tsk ederim.kelimelerin kefaretsiz kaldigi yerdeyim.allah kimseye vermesin yasatmasin cok zor hemde cokkk..
Cok saol verdigin teselliler icin benimki seninkinin yaninda hic kalir allah kimseye evlat acisi vermesin..hamile kaliyorum fakat bu ikidir basima geliyo biri bos gebelik cikti 9 ay sonra hamile kaliyorum buda tutunamadigi icin bozuluyo gebelik sorun nerde anlamiyorum...(( rabbim birdaha yasatmasin cnm sizede tum bayanlara icindede bana gercekten cok kotu acilar derin acilar allah yardimcimiz olsun yuzumuz guler insallah..canim benim yaaa rabbim sabir versin sana coook iyi anliyorum seni 22 agustosta 4 aylik bebgimin kalbi durdu ve buyuk oldugu icin normal dogum suni sanciyla aldilar bebegimi ben bebegimemi uzuleyim cektigim aciya mi bilemedim ciglik atip agliyodum kalbimin agrisi dogum sancisi yaninda hicti olupta kaybetmek cook zor gercektn canim duaaa et allaha sigin vardr rabbimin bir bildigi canim allah yardmcin olsun insaalllahhhhhhh
Geçmiş olsun canım kimyasal gebelik geçirmişsin... Kasim ayında benim de başıma geldi maalesef. Doktorlar normal sayıyorlar bunu. tekrarlandığı zaman gen araştırmasına gidiliyor. İnşaallah tekrarlayan bir sebebi yoktur tekrar yaşatmasın Rabbim.. Biliyorum zor ve acı bi durum. Sabır versin Rabbim sağlıklı gebelikler versin. Ne güzel senin doktorun devam demiş klomene benimki bi ay tedavisiz geçsin regl olunca gel dedi. Bende olamadım kendim şimdi ilaçla sökülüyorum. Klomen isteyeceğim tekrar önceki gebeligim Onunla olmuştu.Kizlar merhaba hepinize kizlar ben 1 yillik evliyim 8 ay once hamile kalmistim 2 aylikken kurtaj oldum bos gebelik gecirdim sonrada hamile kalamadim doktora gittik tedaviye basladik gecen ay sat 9 aralikti klomen ve catlatma ignesi ignesi uygulandi.sonuc bu ay ayin 4 de hamile oldugumu ogrendik hem kanda hem idrarda 10 gun sonra gel dedi gittik tekrar hcg testi yapildi 1.2 ye dusmus tamamen ve doktor bebegin tutunamamis dedi kanaman birkac gune baslar kurtaja gerek yok vucud kendi atar dedi.suan kanamam basladi zaten cumartesi gunu sabah gel klomen ve igneyle tedaviye devam dedi..suan cok kotuyuz kizlar yaaa..((( bana bi akil verin hamile kaliyorum ama kisa sureligine neden boyle oluyo anlamiyorum ben ya...
Cok zor bir durum hayel kirikligi kocaman ikinci kez olmasi dahada yipratici rabbim buyuk ne diyelim.Geçmiş olsun canım kimyasal gebelik geçirmişsin... Kasim ayında benim de başıma geldi maalesef. Doktorlar normal sayıyorlar bunu. tekrarlandığı zaman gen araştırmasına gidiliyor. İnşaallah tekrarlayan bir sebebi yoktur tekrar yaşatmasın Rabbim.. Biliyorum zor ve acı bi durum. Sabır versin Rabbim sağlıklı gebelikler versin. Ne güzel senin doktorun devam demiş klomene benimki bi ay tedavisiz geçsin regl olunca gel dedi. Bende olamadım kendim şimdi ilaçla sökülüyorum. Klomen isteyeceğim tekrar önceki gebeligim Onunla olmuştu.
burayi takip et canim insaallah sogan kuru incir havuc kuru uygularsin doktrnda verdigi ilaclar insalllah bi daha hamile kalirsin canim benim bitane oglum var 20 aylik tek tesellim o ama olupta gidenlere bende uzulyorum canimm inan ki...Cok saol verdigin teselliler icin benimki seninkinin yaninda hic kalir allah kimseye evlat acisi vermesin..hamile kaliyorum fakat bu ikidir basima geliyo biri bos gebelik cikti 9 ay sonra hamile kaliyorum buda tutunamadigi icin bozuluyo gebelik sorun nerde anlamiyorum...(( rabbim birdaha yasatmasin cnm sizede tum bayanlara icindede bana gercekten cok kotu acilar derin acilar allah yardimcimiz olsun yuzumuz guler insallah..
Tsk ederim cnm dualrin kabul olsun insalalh.hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..burayi takip et canim insaallah sogan kuru incir havuc kuru uygularsin doktrnda verdigi ilaclar insalllah bi daha hamile kalirsin canim benim bitane oglum var 20 aylik tek tesellim o ama olupta gidenlere bende uzulyorum canimm inan ki...
Aaaa çok sevimdim,uzun zamandır bakmıyordum bu topiğe,demek hamişsin Hayırlı olsun...inşallah yolundadır canım :)
evet keseyi gördük çok minnak daha :) pazartesi kontrolümüz var kalp atışı için :)
Evet canım yaa Rabbim nasip etti sonunda teşekkür ederimAaaa çok sevimdim,uzun zamandır bakmıyordum bu topiğe,demek hamişsin Hayırlı olsun...
Canm buyuk ihtimal gebesindir hcg degerin artmis cunkiArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Canım inşaallah kimyasal gebelik değildir .. Ne oldu yükseldi mi değerin nedir son durum ?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Son durum 4. test 30 çıktı bugünde kanamam başladıCanım inşaallah kimyasal gebelik değildir .. Ne oldu yükseldi mi değerin nedir son durum ?
slm kizlar nasil siniz..ne var ne yok..bende hep husran hep husran..ne kadar inat bu esek sipalar ..o kadar de vitamin ictik..bir sorun gozukmuyor doktor dedi..ama yok yok..inat sey ne olcak...sizde ne var ne yokAaaa çok sevimdim,uzun zamandır bakmıyordum bu topiğe,demek hamişsin Hayırlı olsun...