Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aksam belli cok fazla sıvı tuketmeden sabah idrarının orta kısmıyla yaptım öyle deneyin yarın sabah birkac gün önce yarım saat sonra 2. cizgi cok silik cıkmıstı , simdi 5 dk sonra cıkmaya basladı yine silik ama var :KK73:

en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip olsun insallah:KK68:
Hadi hayirlisi takviminide koymussun....

Arkadaslar bat 4 mayis bugun gobek cevresinde goz segirmesi gibi cimdik gibi hisler başladı..bu ne demek sizce.bu arada sivilcemsi biseyde cikti.....

Kizlar kimse yorum yapmicakmi bana bat 4 mayis bugun gobek cevremde cimdik gibi goz segirmesi gibi hisler var.bunlarin bi anlami var mi sizce. Bel ve sirt agrim vardi ama bugun yok

Kizlar kimse yorum yapmicakmi bana bat 4 mayis bugun gobek cevremde cimdik gibi goz segirmesi gibi hisler var.bunlarin bi anlami var mi sizce. Bel ve sirt agrim vardi ama bugun yok
Canım belirtilere aldanma günün geçerse test yap başka türlü bilemessin erken yapma ben yaptım negatif :KK43: 3 mayıs bende :KK43:

Bat 4 mayis son 3 gundur bel ve sirt agrim vardi.bugun yok.gobek cevresinde cimdik hissi ara ara..ara ara beyaz kremsi akinti koyu kivamli..... boyle yasayanlar varmiiii

X