- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Canım senin günün geçti rahat olsanakizlar su idrari sabah hemen ilk mi yoksa biraz yapip sonra mi test yapim kafam karisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin günün geçti rahat olsanakizlar su idrari sabah hemen ilk mi yoksa biraz yapip sonra mi test yapim kafam karisti
Hadi hayirlisi takviminide koymussun....aksam belli cok fazla sıvı tuketmeden sabah idrarının orta kısmıyla yaptım öyle deneyin yarın sabah birkac gün önce yarım saat sonra 2. cizgi cok silik cıkmıstı , simdi 5 dk sonra cıkmaya basladı yine silik ama var
en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip olsun insallah
Hahaha ay cok guldum Allah iyiligini versin..Yaktın beni papatyaesra :)
Öylesine senden heveslendim yaptım canım sonuç belliydi aslında [/Q
ah ah olabilsem o iki cizgi gormeden rahat yok banaCanım senin günün geçti rahat olsana
Yapta güzel haberlerle bizde sevinelim :) normalde adetlerinde hiç gecikme yaşıyomuydun canımah ah olabilsem o iki cizgi gormeden rahat yok bana
benimki hep duzenli aslindaYapta güzel haberlerle bizde sevinelim :) normalde adetlerinde hiç gecikme yaşıyomuydun canım
:))))Hahaha ay cok guldum Allah iyiligini versin..
Ohooo daha ne bekliyosun :) en son adet tarihin ne?gogusler haslasti arada ates geliyor kasik agrisi mide bulanti hafif..
Amin canım cümlemizeHahaha ay cok guldum Allah iyiligini versin..
en son 27-28 gecti 3 gunOhooo daha ne bekliyosun :) en son adet tarihin ne?
Canım sen yinede ümitlenmede bence %99 hamişsinen son 27-28 gecti 3 gun
ah ah insallah cumlemizCanım sen yinede ümitlenmede bence %99 hamişsin
insallahArkadaslar bat 4 mayis bugun gobek cevresinde goz segirmesi gibi cimdik gibi hisler başladı..bu ne demek sizce.bu arada sivilcemsi biseyde cikti.....
İnşallah canımmmah ah insallah cumlemiz
Canım belirtilere aldanma günün geçerse test yap başka türlü bilemessin erken yapma ben yaptım negatif 3 mayıs bendeKizlar kimse yorum yapmicakmi bana bat 4 mayis bugun gobek cevremde cimdik gibi goz segirmesi gibi hisler var.bunlarin bi anlami var mi sizce. Bel ve sirt agrim vardi ama bugun yok