- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
adet oldum ya sinir oluyorum şeytan diyo hiç test mest yapma ya walla yapıom o kadar yaptığım gün adet oluyorum
adet oldum ya sinir oluyorum şeytan diyo hiç test mest yapma ya walla yapıom o kadar yaptığım gün adet oluyorum
Canım kacıncı ayın
sIkma canini canim, herseyde bir hayir vardir. Insallah önümüzdeki ay olursun
inşallah bakalım film den sonra baya kişi kalıomuş hamile ama
13. ayım canım
Kızkardeşimde çektirmiş canım,o narkozlu istedi hiç bişiy hissetmedi çok rahat geçti operasyonu.Ve sana da umut olsun 1,5 yaşında dünya tatlısı bir kızı varmalesef gördüm canım kırmızıları adet oldum. artık doktoru aramak kaldı rahim filmi çekilecek ve ilk tedavim başıycak allah rızası için hayırlı dularınızı beklıyorum canlar
Güzel haberi alırsın ınsallah canım
Kızkardeşimde çektirmiş canım,o narkozlu istedi hiç bişiy hissetmedi çok rahat geçti operasyonu.Ve sana da umut olsun 1,5 yaşında dünya tatlısı bir kızı varPko'lu çıkmıştı kızkardeşim,soğan suyu küründen sonra hemen hamile kaldı.
Evet canım,yumurtlama ve geç olma sorunu.hımm inşallah filmden sonra bende kalırım ne güzel pkolu ne oluyodu canım yumurtlayamamamı
malesef gördüm canım kırmızıları adet oldum. artık doktoru aramak kaldı rahim filmi çekilecek ve ilk tedavim başıycak allah rızası için hayırlı dularınızı beklıyorum canlar
Evet canım,yumurtlama ve geç olma sorunu.
hayırlısı olsun canım. benim de yarın bat ım. ve çok korkuyorum
Herşeyin hayırlısı bence testten sonra adet olma sebebimiz bi nevi rahatlama olarak düşünüorum vucudu evet hamile değilime inandırmak gibi gelio o nedenle aksayan adet gelio kendimce buna yoruorum inşallah tedavinin hemen peşine önümöüzdeki ay hamile kalırsıninşallah olurr bakalım beklemekten baska elden bişi gelmiyo
Herşeyin hayırlısı bence testten sonra adet olma sebebimiz bi nevi rahatlama olarak düşünüorum vucudu evet hamile değilime inandırmak gibi gelio o nedenle aksayan adet gelio kendimce buna yoruorum inşallah tedavinin hemen peşine önümöüzdeki ay hamile kalırsın
Noldu canım geldimi yoksa kırmızılarCok moralim bozik bu ayda olmadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?