Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

malesef gördüm canım kırmızıları adet oldum. artık doktoru aramak kaldı rahim filmi çekilecek ve ilk tedavim başıycak allah rızası için hayırlı dularınızı beklıyorum canlar
Kızkardeşimde çektirmiş canım,o narkozlu istedi hiç bişiy hissetmedi çok rahat geçti operasyonu.Ve sana da umut olsun 1,5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var Pko'lu çıkmıştı kızkardeşim,soğan suyu küründen sonra hemen hamile kaldı.

hımm inşallah filmden sonra bende kalırım ne güzel pkolu ne oluyodu canım yumurtlayamamamı

malesef gördüm canım kırmızıları adet oldum. artık doktoru aramak kaldı rahim filmi çekilecek ve ilk tedavim başıycak allah rızası için hayırlı dularınızı beklıyorum canlar

hayırlısı olsun canım. benim de yarın bat ım. ve çok korkuyorum

inşallah olurr bakalım beklemekten baska elden bişi gelmiyo
Herşeyin hayırlısı bence testten sonra adet olma sebebimiz bi nevi rahatlama olarak düşünüorum vucudu evet hamile değilime inandırmak gibi gelio o nedenle aksayan adet gelio kendimce buna yoruorum inşallah tedavinin hemen peşine önümöüzdeki ay hamile kalırsın

amiiin inşallah çok sağolunn

Kızlar ben de 2-3 hafta denedikten sonra bat'ı beklemenden test yaptım negatif cıktı. Cumq günü de adet olmam gerekiyor. Bu hafta 2 sefer gece uyandım. Midem bulanıyodu. Hamilemiyim ki

BAT 21 Eylül ama bu ay çok kararlıyım test yapmıycamm :) Her ay yaptım da ne oldu bu 3. ayım 4. bekleyişim yada onun gibi bir şeyler :) .. Geçen ay biraz fazla ümitlenip, hatta abartıp, kendimi hamile sanınca bu ay hiç bir şey yapmadan beklemeye karar verdim.. Herşeyin hayırlısı.. Beklemeye devamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…