- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
Canım benim inşallahh kırmızıların gelmezde mutluluktan uçarsın, bende herşey aynı kuzum ya her ay acaba umudu ve fos.. Şuan adetim zaten, olmuycam sandım çok belirti oldu ama değişen bişey yok orkide devam :)Kuzum Naber aynen bir gittim tam gittim daha bugün girdim yazını gördüm canım benim bnm henüz birseyi nekliyorum4gun var batima dua et ne olursun bana sen ne yaptın durumların nasıl
Insallah canim insalla15 eylul hayirilisi olsun rabbim hayirki evlatlar versinCanım benim inşallahh kırmızıların gelmezde mutluluktan uçarsın, bende herşey aynı kuzum ya her ay acaba umudu ve fos.. Şuan adetim zaten, olmuycam sandım çok belirti oldu ama değişen bişey yok orkide devam :)
Amin bitanem güzel haberlerini bekliyorumInsallah canim insalla15 eylul hayirilisi olsun rabbim hayirki evlatlar versin
Cok moralim bozik bu ayda olmadi galibaAmin bitanem güzel haberlerini bekliyorum
YAPTINMI TESTSelam kızlar yarın sabah test yapcam nolur bana dua edin ya artik iki çizgi görmek istiyorum
YAPTINMI TEST
BENİMDE NEGATİF CIKTI BENİMDE YARIN REGL GÜNÜM OLMASSAM CUMA GÜNÜ KAN YAPTIRCAM SENDE ÖLE YAPTIR BNECEevet canım çok üzgünüm erken gebelik testi yaptım maleseef yine negatiff adette olmadım halaa napcm bilmıom
BENİMDE NEGATİF CIKTI BENİMDE YARIN REGL GÜNÜM OLMASSAM CUMA GÜNÜ KAN YAPTIRCAM SENDE ÖLE YAPTIR BNECE
evet canım çok üzgünüm erken gebelik testi yaptım maleseef yine negatiff adette olmadım halaa napcm bilmıom
Günaydın kızlar.
evet canım çok üzgünüm erken gebelik testi yaptım maleseef yine negatiff adette olmadım halaa napcm bilmıom
Bendede durum ayni adetim 4 gün gectikti ama test negatif
canım hep söylüyorum, o testler %100 güvenilir değil. o yüzden kırmızıları görene kadar umut var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?