- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Geldi 3gunundeyim canim olmadiNoldu canım geldimi yoksa kırmızılar
Hayırlısı olsun canım bekliycez başka çare yokGeldi 3gunundeyim canim olmadi
Kızlarrr zaman geçmiyo hiç yaa dr gitmedim hala beklemedeyi m bayramda.n sonra gidicem bakalım ne dicek
Kacıncı aydasın canım ınsallah pozitiftir
Canım çok kafana takma düşünmemeye çalış mecbur bekliycezKızlarrr zaman geçmiyo hiç yaa dr gitmedim hala beklemedeyi m bayramda.n sonra gidicem bakalım ne dicek
Takmıyorum hesapta bakalım nolcak rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşşlhCanım çok kafana takma düşünmemeye çalış mecbur bekliycez
Sevgili arkadaslar ben buayda regl oldum ve tedavi gormustum oysa bu ay yine olmadi artik herseyi birakma karari aldim tedavide yaptirmicam. Dayanabilirsem eger biraz zor olcak amaburaya da girmicem internetten arastirmada yapmicam bunlar beni daha fazla strese sokuo hepinize yorumlariniz için destekleriniz icin tesekkur ederim Allah im hamile olanlara saglikli sihhatli kolay dogum ve hayirli saglikli evlat versin benim gibi bebek isteyen herkesede en kisa zamanda hayirlisila bebek nasip etsin herseyde bir hayir vardir olurki hamile olurum yine ilk haber verecegim kisiler arasinda olacaksiniz hakkinizi helal edin
Merhaba anne adaylari ben de araniza katilayim dedim..2. Bebisi dusunuyoruz.1 oglum var onumuzdeki ay 2 yasina girecek..her ne kadar kardes istiyor musun dedigimde i ih dese de biz en iyi arkadasin kardes oldugu dusuncesindeyiz ilk hamileligimi de kk da gecirdim.cok guzel dostluklar edindim beraber dogum yaptik beraber buyuttuk acisiyla tatlisiyla..ve hala gorusuyoruz..umit ederim hepimiz tez zamanda hayirlisiyla bekledigimiz meleklerimize kavusuruz..
Cok fazla yas farki olsun istemedim birbirlerine arkadas olurlar diye dusunuyorum zaten oldu dogdu diyene kadar 3 yasinda olacak oglum..insallah tesekkur ederim isteyen herkes icin diliyorum bu dilegi
Oğluşun çok küçükmüş ben olsam en az bi 4 yas kpyardım araya ama madem isyorsun inşallah hemen hamiş olursun beraber büyür giderler
Ne zamandir gebelik dusunuyorsunuz klomenle ilgili pek bi bilgim yk benim ama bi dr.a danis derim benSlm kızlar size bişey sormak istiyorum doktor bana ilaç falan vermedi daha önce düşük yaptım tekrar istiyorum ama olmuyp klomen adlı bi ilaç varmış acaba ben eczaneden kendim alıp kullansam hamile kalmama fayda eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?