Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar merhaba CİCİDA hamilesin çok sevindim pek girmedim konuya bende yine klomen çatlatma iğnesi 28 ağustost oldum eşimden test istedi sperm sayısı 5 milyon ama hareketliliği güzel dedi eşimede bu ay karın hamile kalırsa,paçayı kurtardın ,adet olursa ürolojiden randevu al muayene ol sonra konuşcaz dedi.
kızlar 16 eylül doğum günüm ve ben o gün test yapıcam ne olurrr dua edin gelsin benim en büyük hediyemmmmmmmm

Ayy inşallah canim ya bizim de 15 eylül yıldönümümüz o zaman en güzel hediye yi vermek istiyorum inşallah duaşarımız kabul olur allah sana da banada tüm isteyenler e versin inşallah

Evet canım belli oldu kız istiyordum ama erkekmiş Şaka bi yana rabbim sağlıklısını versinde cinsiyet elbette önemli değil
Hayırlı olsun canım. Nasıl bu kadar erkenden belli oldu ki kesin mi şimdi :) ben de kız istiyorum ama erkek bekliyorum herkes de öyle bekliyo :) sağlıklısını versin rabbim. Evlat evlattır.

Âmin cnm.benimde 1 hafta öncesine kadar çok ciddi kasık ağrım akıntım vardı ama geçti şimdi.sanırım üşütmüşüm Çarşamba günü inşAllah ne Var ne yok çıkacak
Cnm ne var ne yok yazmadın Çarşamba geçti...merak ettim sonucu

Merhaba bende yeni.katildim araniza.sat im 12 eylül heyecan ile nasıl bekliyorum anlatamam.perşembe yumurtladım agrisindan vücut isimin yükselmesinden anladım.allh tan bir önceki ve ondan önceki aksam yaptık.ümidim inşallah kalmışımdır.göğüslerim açıyor durmadan tualate gidiyorum ayyy sizcede?

yumurta çatlayınca 36 saat içinde ilişki diyorlar hep ama bendeki bilgide kulaktan dolma inşş hamilesindir aramızdaa hoşgeldin bizde bekliyoruz hepbirlikte herşeyin hayırlısı kaçıncı denemen

yumurta çatlayınca 36 saat içinde ilişki diyorlar hep ama bendeki bilgide kulaktan dolma inşş hamilesindir aramızdaa hoşgeldin bizde bekliyoruz hepbirlikte herşeyin hayırlısı kaçıncı denemen
Hosbulduk.2.denemem. yumurta catladiktan sonra vucut ısısı arttığında spermlerin yumurtayı karşılamak uzer le yumurtalıklarda olması gerekiyor diye okumuştum. Vücut isim o.kadar yuksek kaldı ki akintim vardı mantara döndü.ilişkiden 5 gün sonra idi mantarin yok dedi betam 0.1 çıktı. Simdi de su iki gündür bu havalarda bi üşüyüp bi terliyorum değişik bsiii oldum ya

Tabi beta için cok erkendi 5 gün ne.ki.ama kendini hamile hissetmek diye bisi var mi ki varsa bende %50 oda içimdeki uMut

inş hamişsindr :) ama daha erken beta için 10 undan sonra test yap bence

Tabi beta için cok erkendi 5 gün ne.ki.ama kendini hamile hissetmek diye bisi var mi ki varsa bende %50 oda içimdeki uMut
bende ilk denememde senin dediklerinin hepsini yaşadım ama malesef kimyasal gebelik dedikleri bişeymiş inşş senin bebeğin tutunur seninledir kendimi hamile gibi hissediyordum ve betamda pozitif çıkmıştı ama 2 gün sonra düştü betam ve regl olmuştum geçen ayda hiç bi belirtim yoktu hissiyatımda yoktu ve hemen günümde regl oldum uzun lafın kısası çok uzattım :) ben o hissiyata inanıoyorummm

Daha bi hafta var neredeyse adet olcam diye cok korkuyorum inş inş inş

hoşgeldin canım ya daha yolun başındasın inşallh hamilesindir ama adette olsan üzülme ben 1 senedir uğraşıyorum olmuyo maalesef bna da doktor yumurtan bugun yarın çatlar demişti öyle dediği gün ve ertesi gün birlikte olduk inşallah tutmuştur eylül ayında herkesin bi bklentisi var bizimde 15 i evlilik yıldönümümüz o gün süpriz yapmak çoook istiyorum inşallah olur

İNŞALLAH EYLÜL BİZİM AYIMIZ OLUR HEPİMİZ MUTLU OLURUZ

Ben
Ben tüp bebek.merkezinde çalışırken çatlama iğnesini verirdik sonra cinsel ilişki onerirdik.önemli olan yumurta çatlayana kadar spermin orda asker gibi beklemeseydi ;p yumurtlamadan sonra atesim hic düşmedi 1 hafta yanıyorum dedim sonra ne olduysa üşümeye başladım.simdi bi üşüyorum bi yanıyorum hic böyle olmamıştım. Sırf buna umud bağladım kendime gülüyorum inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruzzzz

amin canım benim inşallah o zaman bişi sorayım sana ilşkiden sonra ne kadar beklesemde kalkınca illa akıo spermler bende diyorum hiç bi tanesi bile kalmıyo galiba diye 1 senedir de düzenli yapmamıza rağmen olmadım doktor rahim filmi çekelim dedi adet olunca ara dedi bakalıminşallah filme gerek kalmaz haftaya adet günüm

Sor tabiki hemsireyim ben zaten tüp bebek hemşiresi.spermlerin kendi hızı olduğu için 10 dk uzansan yeterli çünkü 10 dk içinde rahim ağzına ulaşmış oluyorlar.bosanilan sıvı nin zaten %5 civarı sperm.geri gelenler sperm değil spermler yola çıkmış oluyor. Zaten rahim duvarina sürünerek yol aldıkları için geri düşme gibi bi ihtimali yok.ölenler de azar azar gelir. Ve de vücut ısısı takibi için su denir. Vücut isiniz arttginda cinsel ilişkide bulunulmuş olması gerekir.bir cok araştirma ve makale derki gebe kalınması cok yüksek ihtimal olan zaman yunurtlamadan 1 ve 2 gün öncesidir çünkü yumurta fallop tipleri ile yakalanıp tuplere cekildiginde spermler onu hazır beklemelidir. Çok yazdım ama )

Film içinde hsg filmimden sonra kendiliğinden hamile.kalan cok bayan olmuştur tüpleri tamamen açıyor çünkü işlem.ve de anestesi almadan sakin.yaptrma ağrılı bi islem

yok canım çok güzel yazmışsın ellerine ağzına sağlık işte bende 1 senedirde olmayınca hep de geri akıyuoo hatta bazen 1-2 gün boyunca eriyo galiba öylee akıyo o yüzden şüpheleniyorum hiç biri tutmuyo diye :) daha önce dış gebelik geçirdim şimdi inşallah sağlıklı olur bakalım bu ayın sonunda hamile kalmazsam film çekecek o işe yarar inşallah herşeyi denedim bol bol hep duayı hiç eksik etmedim işe yarayan ne varsa hepsini yaptım ama nasip işte eşiminde sperm sayısı 42 mlyon doktor ii dedi sence nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…