Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Allaha şükür herşey yolunca,oğluşum olacağını öğrendim işte son gelişme olarak.

amiiin canım benim sağolasın dediğin gibi işte stres engellio kafamdan biraz atabilsem inşallah süpriz olur

ne güzel yazmışsın canım saol hoşbulduk inşallah bizede uğur getirir bu topikk :)

yaa kızlar birşey sorucam benim şimdi tam 16. günüm ama ne bi akıntım nede kasık ağrım falan olmadı yumurtam çatlamamış olabilirmiki yaa ? bilgisi olan varmııı

yaa kızlar birşey sorucam benim şimdi tam 16. günüm ama ne bi akıntım nede kasık ağrım falan olmadı yumurtam çatlamamış olabilirmiki yaa ? bilgisi olan varmııı
Mevsimlerden belki belirtisiz veya geç yumurtlayacaksın her ay regl oluyorsan düzenli bi sorun yoktur bence Cnm

kaç günde bi oluyosun canım bende 16. gün falan yumurtluyrum zannetmiştim doktora bi gittim 19. gün doktor hala çatlamamış bugun yarın çatlar demişti gercekende onun dediği zaman geldi akıntım yani ben gibi geç yumurtluyo olabilirsin

17 sinde olucam sanırım. Umarım olmam tabide :)) erkende. Olsa bi belirti bekliyo insan sabirsizim ben yaa:)))

BENİM BİRAZ DÜZENSİZ AMA EN SON 28. GÜNDE OLMUŞTM

hım o zaman takip olsa ii olur sen kaç yıllık evlisin canım ne zamandır uğraşıyosun bebş için
Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır uğraşıorum ama çikolata kistinden ameliyat oldum ameliyat sonrası ilaçlarla menopoza sokuldum yumurtaların dinlenmesi için şimdide acilen çocuk yap dedi doktor çünkü ufak bi kist tekrarladı öyle benim işler karışık

hım anladım canım karışıkmışş yaa çok geçmiş olsun allah ifa versin inşallah olur tez zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…