Kızlar iyi geceler herkese kaç zamandır giremiyorum foruma, bi saattir geçmişi okuyorum:)
yeni bir sürü arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar çok uğurlu bi topik burası size de uğur getirsin inşallah hep birlikte bebişlermiz olur
kıdemli arkadaşlar sizden naber hepinizi çok özledim
cicida ciciiiimmmm duymuşsun pıtpıtları maşallah kuzuya :)
M _Marla_Singer_ napıyım canım memlekete geldik bi kaç önce düğün telaşları var hazırlıklar falan bebek işi bi iki ay askıya alındı gibi hayırlısı artık sen nasıllsın ?
@ordulu gelin ya çoook üzüldüm canım rabbim herşeyin hayırlısını versin sabret en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallaaah
@renur sen nasıl oldun canım biraz toparlayabildin mi ?
Redberryy Fatos3458 frdnr
sizden naber kızlar ?
ara ara girmeye çalışacam sizde boş durmayın çalışmaları hızlandırın yavrular zahmetsiz rahmet olmazmışş :)
öööfff beeee amma uzattım fırsat bulmuşken yazayım dedim sevgiler
Ay sorma yaa bende dedim doktoruma madem erkek diyecektin keşke daha geç deseydinne cabukk masallh
Cnm bence hiç sitres yapma hiçbir sorun çıkmaz inşallah biraz biz anne Adayları çok sitres yapıyoruz olacak olmicak elimizde olmadan düşünüyoruz sen düşünmeyi Bıraktığın hiçbir beklentin olmadığı ay Meleğin süpriz yapacak Rabbimin izniyle ferah tut gönlünü ben hiç bebek öncesi muayaneye gitmedim tecrübem yok ben kendime bir yıl süre vermiştim bir yıl sonra olmazsa giderim diyordum tez zamanda bebek haberi Alman dileğiyle
Allaha şükür herşey yolunca,oğluşum olacağını öğrendim işte son gelişme olarak.
Kızlar iyi geceler herkese kaç zamandır giremiyorum foruma, bi saattir geçmişi okuyorum:)
yeni bir sürü arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar çok uğurlu bi topik burası size de uğur getirsin inşallah hep birlikte bebişlermiz olur
kıdemli arkadaşlar sizden naber hepinizi çok özledim
cicida ciciiiimmmm duymuşsun pıtpıtları maşallah kuzuya :)
M _Marla_Singer_ napıyım canım memlekete geldik bi kaç önce düğün telaşları var hazırlıklar falan bebek işi bi iki ay askıya alındı gibi hayırlısı artık sen nasıllsın ?
@ordulu gelin ya çoook üzüldüm canım rabbim herşeyin hayırlısını versin sabret en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallaaah
@renur sen nasıl oldun canım biraz toparlayabildin mi ?
Redberryy Fatos3458 frdnr
sizden naber kızlar ?
ara ara girmeye çalışacam sizde boş durmayın çalışmaları hızlandırın yavrular zahmetsiz rahmet olmazmışş :)
öööfff beeee amma uzattım fırsat bulmuşken yazayım dedim sevgiler
Kızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim
Bencede kan testi yaptır silik bi şekilde var kaç gün var regliyeKızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim
senin kaç gün kalmıştı regliye demiştin belkide hatırlayamadımaaa canım çok silikde var hamilesin galiba kan testi yaptır daha garantiii olur ne kadardır istiyodunuz
Cnm silik çizgi var hamilesin bence :) hayırlı olsunKızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim
Mevsimlerden belki belirtisiz veya geç yumurtlayacaksın her ay regl oluyorsan düzenli bi sorun yoktur bence Cnmyaa kızlar birşey sorucam benim şimdi tam 16. günüm ama ne bi akıntım nede kasık ağrım falan olmadı yumurtam çatlamamış olabilirmiki yaa ? bilgisi olan varmııı
yaa kızlar birşey sorucam benim şimdi tam 16. günüm ama ne bi akıntım nede kasık ağrım falan olmadı yumurtam çatlamamış olabilirmiki yaa ? bilgisi olan varmııı
Ay cinsiyeti belli oldu muuuu erkek miymiş? Ben de erkek hissediyorum ama bakalım :)Ay sorma yaa bende dedim doktoruma madem erkek diyecektin keşke daha geç deseydin
BENİM BİRAZ DÜZENSİZkaç günde bi oluyosun canım bende 16. gün falan yumurtluyrum zannetmiştim doktora bi gittim 19. gün doktor hala çatlamamış bugun yarın çatlar demişti gercekende onun dediği zaman geldi akıntım yani ben gibi geç yumurtluyo olabilirsin
BENİM BİRAZ DÜZENSİZAMA EN SON 28. GÜNDE OLMUŞTM
Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır uğraşıorum ama çikolata kistinden ameliyat oldum ameliyat sonrası ilaçlarla menopoza sokuldum yumurtaların dinlenmesi için şimdide acilen çocuk yap dedi doktor çünkü ufak bi kist tekrarladı öyle benim işler karışıkhım o zaman takip olsa ii olur sen kaç yıllık evlisin canım ne zamandır uğraşıyosun bebş için
Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır uğraşıorum ama çikolata kistinden ameliyat oldum ameliyat sonrası ilaçlarla menopoza sokuldum yumurtaların dinlenmesi için şimdide acilen çocuk yap dedi doktor çünkü ufak bi kist tekrarladı öyle benim işler karışık
Evet canım belli oldu kız istiyordum ama erkekmişAy cinsiyeti belli oldu muuuu erkek miymiş? Ben de erkek hissediyorum ama bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?