Film içinde hsg filmimden sonra kendiliğinden hamile.kalan cok bayan olmuştur tüpleri tamamen açıyor çünkü işlem.ve de anestesi almadan sakin.yaptrma ağrılı bi islem
42 milyon gayet iyi.yok ama sonrası kaç morfoloji falan. Usg içinde sen isini garantiye al nasıl.oldugunu bilmiyorsun inan can acıtıyor biz hep ufak bi sedasyon ile yapıyoruz öyle genel anestesi falan değil yanioww bazısı adet ağrısı gibi oluyo geçiyo yazmış öyle olunca boşuna anestezi almıyım diyodum kafam karıştı şimdi
Yikama sonrasi kaç dicrktim42 milyon gayet iyi.yok ama sonrası kaç morfoloji falan. Usg içinde sen isini garantiye al nasıl.oldugunu bilmiyorsun inan can acıtıyor biz hep ufak bi sedasyon ile yapıyoruz öyle genel anestesi falan değil yani
42 milyon gayet iyi.yok ama sonrası kaç morfoloji falan. Usg içinde sen isini garantiye al nasıl.oldugunu bilmiyorsun inan can acıtıyor biz hep ufak bi sedasyon ile yapıyoruz öyle genel anestesi falan değil yani
Yikama sonrasi kaç dicrktim
İnşallah canım ben bi iki gündür ateşim 36.5 olmasına rağmen bu havada battaniye altında bi üşüyorum bi terliyorum hayatım da böyle bisi olmadı anlayabilmiş değilim su an.hic.bu hamilelik belirtisi çıkarsa cok sasiriimHerkese merhaba. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoş geldiniz. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız tez vakitte :)
amin inşallahhhhhh canım Allah her isteyene nasip etsin.Ayy inşallah canim ya bizim de 15 eylül yıldönümümüz o zaman en güzel hediye yi vermek istiyorum inşallah duaşarımız kabul olur allah sana da banada tüm isteyenler e versin inşallah
Herkese merhaba. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoş geldiniz. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız tez vakitte :)
Kızlar belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum üstelik yedinci haftamdayım hamile olmaya çalıştığım aylar daha çok belirtim oluyordu piskolojik mide bulantısı bile yaşıyordum kesin hamileyim diyordum şuan mide bulantım bile yok en Yaygın belirti oysa :)
İnşallah canım.İnşallah tüm.isteyen anne adayları bebeklerine.kavuşur. benim bat 12 eylul umutla bekliyorum.ya kızlar gerçekten beklemek çok zor .2 yıldır düşünüyoruz ama tedavi olmadığım için adet günlerimi bile unutuyordum ama 4 aydır tedavideyim ve psikolojik olarak çok etkileniyorum rüyamda bile bebek görüyorum hatta bu gece gebelik testi yapıyordum pozitif çift çizgi ve kıpkırmızıydı inşallah kendimi fazla bunaltmadan hamile kalırım
4 gün yeterli bi sure canım.benim 2 gün geçse direk.yaparımKizlar gunum 4 gun gecti test yapsam cikarmi ne dersiniz test elimde yapsam mj yapmasammi diye dusunuyorum cikmazsa cok uzulcekmisim gibi geliyor
Sonuc pozitif rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah4 gün yeterli bi sure canım.benim 2 gün geçse direk.yaparım
Canim o biz kadinlarin fazla duygulu olmasindan bende oyleydim rabbim nasip etti ins saglikli bi sekilde dunyaya getirmeyide nasip eder .. rabbimin bi bildigi vardir nasip etmicek olsa ruyanda gormezsin dua et surekli .. rabbim tum isteyenlere en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin insallahİnşallah canım.İnşallah tüm.isteyen anne adayları bebeklerine.kavuşur. benim bat 12 eylul umutla bekliyorum.
Sonuc pozitif rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah
Ya benim durumum biraz farkli yani doktor cocugumun olmicagini falan soledi suanda sadece evde yaptigim testlerde cikti zaten pazartesi kan tahlilide yaptircam rabbim izin verir se ben bu ay kesin yapmaya karar verdim ve oldu doktorun cocugunun olma ma ihtimali var demesine ragmenwaoow tebrikler canıımm ne güzel allah hayırlısıyla kucaına almayı nasip etsin ne zamandır istiyodunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?