Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

KIZLAR adet günümüzü bir öncekı adet bıtım tarhınden mı yoks BAŞLAMA tarıhınden mı hesaplıyoruzz

Suanda gebelik varda kac hafta fln oldgnu mu ogrencen yoksa test mi yapcan
canm Agustos 1 de hastalandım 6 da bıttı 35 gunde bır hastalanıyorum 26 gunluk evlıym agustosun brınden hesaplamam grekıyosa suan olucagm adet gunumu bes gun kaldı adetıme eger bıtımınden hesaplıcaksam 10 gun var hastalanmazssm gebemıyım onu merk edıyorum teest yaptm ama erken yaptm herlde bır aylıkken aksam dan yaptm tek cızgı cıktı demek ıstedıgm adet başlangıc tarhnden hesaplanıyosa bes gunum kaldı

36 gunluk evlıym cnm pardon

Bes gun kaldysa eger regl olmazsan aradan 3 gun flan gecsn idrar yetesti yapcaksan yoksa yine yaniltabilir yok dayanamam merak edyrum diyosan kan testi yaptr kesn sonc alrsn onu da adet olmazsan 1 gn snra git yaptr hastanede.. yanlma olmasn diye soyluyorm tatlm belirtiler var mi bilemem bnde erkwn test yaptm tek cizgiydi bnde beklicen ama isidrar icn adet gununu 2 gun gecsn

Kese çapını yazarmısın?
Neden birden yapıştırmış ya öyle hödük hödük

Cicida@ Candy@ nelerdesiniz kizlar kayiplara karistiniz..nasilsiniz nasil gidiyor
Bn vala şu güne kadar hep yattım canocan.
Ağrım fln oldu. Bugun maşşşlh gayet iyiyim.
Kasıklarım çok ağrıyodu,ani baygınlık fln.
Neyse şükür şuanıma,dahada olmasın inş.
Ben salı günü kalp için gidicem :)
Heyecanlıyımmmm.
Allah hakkımzda hayırlısını versin.
Sen nasılsın?
Bide karnımda seyirmeler var, sizin ? :) @renur Fatos3458 Redberryy

Seyirme bende de var damar atıyor arada pıt pıt hissediyorum ama herkes çok erken diyor başından beridir hissediyorum tuaf bir şekilde :) hissettiğimin bebek hareketi değil kan pompalanma hissi olduğunu anlatmaya çalışıyorum imkansız diyorlar bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…