- 28 Ağustos 2015
- 55
- 38
- 18
- 29
sagol insallah...cumlemizikin tutunsun..onlar bizim icin herseyi..allah hayirlisini versin..Çokkk geçmiş olsun tatlım . Kafana takma bı guzel dınlen uyu . Göreceksın bebişin senınle olacak Allah buyuk yat dınlen stresten uzak dur yorma kendını sakın öptümmm ....
insallah canisi..sagol480e 940 cok iyi canm eger 480den dusseydi sorn olrdu korkma cnm bnm..
Güzel bı şekılde yukselmış kuzum düşmemişkı . Hadı uzulme burada durup kafanıda bulandırma sarıl eşine uyu :)sagol insallah...cumlemizikin tutunsun..onlar bizim icin herseyi..allah hayirlisini versin..
Gecmis olsun canim kendini sakin yorma yat dinlen ayakta fazla kalma ve moralini yuksek tut bebisin senle kalcak Allahin izniyleinsallah canisi..sagol
Baslama tarihi canmKIZLAR adet günümüzü bir öncekı adet bıtım tarhınden mı yoks BAŞLAMA tarıhınden mı hesaplıyoruzz
Gebelik mi hesaplicanBaslama tarihi canm
Evet cnm eger baişama tarıhıysa bes gun kaldıG
Gebelik mi hesaplican
canm Agustos 1 de hastalandım 6 da bıttı 35 gunde bır hastalanıyorum 26 gunluk evlıym agustosun brınden hesaplamam grekıyosa suan olucagm adet gunumu bes gun kaldı adetıme eger bıtımınden hesaplıcaksam 10 gun var hastalanmazssm gebemıyım onu merk edıyorum teest yaptm ama erken yaptm herlde bır aylıkken aksam dan yaptm tek cızgı cıktı demek ıstedıgm adet başlangıc tarhnden hesaplanıyosa bes gunum kaldıSuanda gebelik varda kac hafta fln oldgnu mu ogrencen yoksa test mi yapcan
36 gunluk evlıym cnm pardoncanm Agustos 1 de hastalandım 6 da bıttı 35 gunde bır hastalanıyorum 26 gunluk evlıym agustosun brınden hesaplamam grekıyosa suan olucagm adet gunumu bes gun kaldı adetıme eger bıtımınden hesaplıcaksam 10 gun var hastalanmazssm gebemıyım onu merk edıyorum teest yaptm ama erken yaptm herlde bır aylıkken aksam dan yaptm tek cızgı cıktı demek ıstedıgm adet başlangıc tarhnden hesaplanıyosa bes gunum kaldı
Kese çapını yazarmısın?İkiz hiç yok ailede dün doktora gittim vajinal ultrasonda keseyi gördü ama cok mink kesen bebek de yok henüz dedi(( boş gebelk olabilir diye hemen yapıştırdı arkasından... bi dünya tahlıl istedi haftaya yine gel dedi ama ben gitmicem galiba boşuna canımı sıkıyo (
Bn vala şu güne kadar hep yattım canocan.Cicida@ Candy@ nelerdesiniz kizlar kayiplara karistiniz..nasilsiniz nasil gidiyor
Cicidacim:)Bu arada Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa höyytttt hişşştt
Seyirme bende de var damar atıyor arada pıt pıt hissediyorum ama herkes çok erken diyor başından beridir hissediyorum tuaf bir şekilde :) hissettiğimin bebek hareketi değil kan pompalanma hissi olduğunu anlatmaya çalışıyorum imkansız diyorlar bilmiyorum :)Bn vala şu güne kadar hep yattım canocan.
Ağrım fln oldu. Bugun maşşşlh gayet iyiyim.
Kasıklarım çok ağrıyodu,ani baygınlık fln.
Neyse şükür şuanıma,dahada olmasın inş.
Ben salı günü kalp için gidicem :)
Heyecanlıyımmmm.
Allah hakkımzda hayırlısını versin.
Sen nasılsın?
Bide karnımda seyirmeler var, sizin ? :) @renurFatos3458 Redberryy
Yeni evli cicim aylarındasınız ay ne cesaretlisin maşallah cnm36 gunluk evlıym cnm pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?