insallah oyledim adet oldugum gunden beri mide mide bulantim var iki defa da kustum ama adet oldum galiba 5 gun surdu cunku o kadar yalnizim ki keske olsabeli olmaz belki gebesin ve yerlesme kanamasi yıdı o..adet deyidi belki..belirtiler devam ediyorsa kan ver..kan de kesın sonuc cıkar tevsıye ederim.. benim esimin kuzenesı de oyleyıdı..kanaması geldı ve adet zandı sonra belırtıler fazlastı ve doktorda kan verdı gebe cıktı..o de sasırdı..doktor yerlesme kanamsı o dedı..o nıcın beli olmaz bu ısler
Ins canim bnm regl kac gun varinsallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler var
onu de adet gibi surmus..o nicin o de gebe oldunu bilememis..o nicin kan de baktir sen ne our ne olmazinsallah oyledim adet oldugum gunden beri mide mide bulantim var iki defa da kustum ama adet oldum galiba 5 gun surdu cunku o kadar yalnizim ki keske olsa
10 gun var belki yumurtlama donemi oldugu icin agrim varIns canim bnm regl kac gun var
Bendede agri var cok10 gun var belki yumurtlama donemi oldugu icin agrim var
Efendim canimmm :)KiZLARR
Canımmmm sıkma kendını kötü düşüncelerı kafandan at sakın uzulme . bazen olabılıyormuş hamıle kaldıgın halde 1 kerelığıne mahsur regl olabılıyormuşun bunu ben çok arkadaşımdan duydum . Dualarımız senınle ıyı haberle gel ınş haber ver bızedekizlar benimde kan geldi hastaneye acile geldim kan verdim sonuclari bekliyom..insallah bebegim gitmezagrim de var..dun den beri belirtiler de gitti..moral sifir..dua edin ne olur..
Cnm nasilsin şimdi umarım ciddi birşey yokturkizlar benimde kan geldi hastaneye acile geldim kan verdim sonuclari bekliyom..insallah bebegim gitmezagrim de var..dun den beri belirtiler de gitti..moral sifir..dua edin ne olur..
Daha haber yok bnde onu beklıyorum ınş bebişi onunladır rCnm nasilsin şimdi umarım ciddi birşey yoktur
Ins canm yaa uzldm gerckten ama arada bole kanamalar oldgnu blyrum bazi kadnlar hamileligi boyunca adet gorurmusyazık ıns ıyı haber verır bıze
Evet canım bnde duydum arkadaşımda oğlunda öle olmuşIns canm yaa uzldm gerckten ama arada bole kanamalar oldgnu blyrum bazi kadnlar hamileligi boyunca adet gorurmus
Allah buyuk sabır edıp bekleyecegız rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsınHakkmzda hayrlisi.. istiyoruz coook istiyoruz bebek sahbi olmayi.. sabir gerek.. hastanede calsmstim doktrlar dsuk yapan bayanlara hakknda hayrlisi byleymis belki sagligi yerinde olmayacakti Allah size yuk olmasn diye aliyo sizden derdi
Çokkk geçmiş olsun tatlım . Kafana takma bı guzel dınlen uyu . Göreceksın bebişin senınle olacak Allah buyuk yat dınlen stresten uzak dur yorma kendını sakın öptümmm ....sagol kizlar dualarinizi ihtiacim var..kan verdim 940 cikti..sali gunu 480 ndi..biraz zayif geldi gibi..doktor ultrasonda simdilik bir sorun gozukmuyor gibi dedi..zaman gostercek dedi..kanama iyimi dusukmu ..carsamba gunu kadar beklicez dedi..tekrar gitcez..benim belirtim gitti dun den beri..bilmiyom..cok korkuyom..bu 940 cikti ama cok de yukselmedi..offf offf..eve geldim uyucam biraz butun gece uyamadik dusunmekten..haber ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?