Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

insallah oyledim adet oldugum gunden beri mide mide bulantim var iki defa da kustum ama adet oldum galiba 5 gun surdu cunku o kadar yalnizim ki keske olsa

kizlar benimde kan geldi hastaneye acile geldim kan verdim sonuclari bekliyom..insallah bebegim gitmez agrim de var..dun den beri belirtiler de gitti..moral sifir..dua edin ne olur..
Canımmmm sıkma kendını kötü düşüncelerı kafandan at sakın uzulme . bazen olabılıyormuş hamıle kaldıgın halde 1 kerelığıne mahsur regl olabılıyormuşun bunu ben çok arkadaşımdan duydum . Dualarımız senınle ıyı haberle gel ınş haber ver bızede

Off Allahim sana bagislasin.. o minik elleriyle sana tutunacaktr umarim pes etmek yok moralini yuksek tut Allahin izniyle bisi olmaz inss kuzm

Ordulu gelin bisi yazsaydn meraktan öldk hayrli haber ver bize ltfen dualarmz seninle canmm..

Hakkmzda hayrlisi.. istiyoruz coook istiyoruz bebek sahbi olmayi.. sabir gerek.. hastanede calsmstim doktrlar dsuk yapan bayanlara hakknda hayrlisi byleymis belki sagligi yerinde olmayacakti Allah size yuk olmasn diye aliyo sizden derdi

Hakkmzda hayrlisi.. istiyoruz coook istiyoruz bebek sahbi olmayi.. sabir gerek.. hastanede calsmstim doktrlar dsuk yapan bayanlara hakknda hayrlisi byleymis belki sagligi yerinde olmayacakti Allah size yuk olmasn diye aliyo sizden derdi
Allah buyuk sabır edıp bekleyecegız rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın

sagol kizlar dualarinizi ihtiacim var..kan verdim 940 cikti..sali gunu 480 ndi..biraz zayif geldi gibi..doktor ultrasonda simdilik bir sorun gozukmuyor gibi dedi. kucuk oldun de kese de goremedi..biraz zayif gelisiyor galiba dedi.. .zaman gostercek dedi..kanama iyimi dusukmu ..carsamba gunu kadar beklicez dedi..tekrar gitcez..benim belirtim gitti dun den beri..bilmiyom..cok korkuyom..bu 940 cikti ama cok de yukselmedi..offf offf..eve geldim uyucam biraz butun gece uyamadik dusunmekten..haber ederim size

Eklentiler

• 20150830_141520.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20150830_141753.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 46
Çokkk geçmiş olsun tatlım . Kafana takma bı guzel dınlen uyu . Göreceksın bebişin senınle olacak Allah buyuk yat dınlen stresten uzak dur yorma kendını sakın öptümmm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…