Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

off hc sorma bnde şu belirtiler hamılelık olsun dıye yalvarıyorum her gun Allah'a inş uucumzde hamıleyzdır :)
İnş arkadaşlar rabbım hayırlısını nasıp etsın o mınık ellerı bızzede naasıp etsın çok bekletmeden amınnnn :)

Herkese merhaba...benim ilk defa çok uzun zaman sora Reglim gecikti.heveslenmek istemiyorum test yapmıştım 2 kere çünkü 5 gün önce.muhtemelen başka bişi var diye düşünüyorum.pazartesiye kadar olmassam gideceğim Dr a.tam Düzenliyken ovülasyonu takip edebilecekken şimdi olana bakın

Regl günü tekrar test yaptın mı silikte olsa çizgi olabiliyor Cnm bence hiç pazartesini bekleme basit bi idrar testi yap yarın sabah :) ben olsam sabredemezdim :)

bnde olsam kesn gderm geckmes ınşallah hamıle oldgn gsterr

Regl günü tekrar test yaptın mı silikte olsa çizgi olabiliyor Cnm bence hiç pazartesini bekleme basit bi idrar testi yap yarın sabah :) ben olsam sabredemezdim :)
Yok cnm en son 5 gün önce yapmıştım 2 tane test direk tek çizgiyi ikiside bi daha yapmadım aslında bende çok sabırsızım ama inat ettim test yapmicam bi kaç gün gecikmeden diye.korunmayı bırakınca regli tarihleri Değişiyor fln diye çok okudum sanırım ondan

benımle aynı durumdasın canım benımde bugun yumurtlama gunum ara ara agrılarım sancım var regl 2 hafta var
insallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler var

insallah bizde hamileyizdir canimm 2 bucuk aydir evliyim ama cok istiyorum gecen ay idrar testim pozitif cikmisti sonra regl oldum o zamandan beri boyleyim belirtiler var
beli olmaz belki gebesin ve yerlesme kanamasi yıdı o..adet deyidi belki..belirtiler devam ediyorsa kan ver..kan de kesın sonuc cıkar tevsıye ederim.. benim esimin kuzenesı de oyleyıdı..kanaması geldı ve adet zandı sonra belırtıler fazlastı ve doktorda kan verdı gebe cıktı..o de sasırdı..doktor yerlesme kanamsı o dedı..o nıcın beli olmaz bu ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…