- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
insallah hayirlisikızlar son adet tarihim 26marttı, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. adetim başlamadı ama evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim inşallah bu adet gecikmesi gebeliktendir yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah hayirlisikızlar son adet tarihim 26marttı, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. adetim başlamadı ama evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim inşallah bu adet gecikmesi gebeliktendir yaa
Evet canım ovulasyon testi ile öğrendim
hoşgeldinizzzzzz :)Bende aranıza katılabilir miyim ikinci bebek çalışması varda müsadeniz var mı
inşallah denk gelir canım Bu ay göbüşün bebişle dolarİnş.benimde 10.gündür yumurtlamam şayet 13.gün ise bu ayıda pas geçicez demektir.Eşi vardiyalı çalışanlar yani bizler için bunu denk getirmek oldukça zor çünkü
walla cen im benim arkım bir kere yaptı ve ikizlere hamile kaldı hiç belli olmaz bu işler.Canım valla 2 kez çalıştık çok fırsat olmadı yine olumsuz olucak galiba bu ay
ay hadi inşalllaaaaaaaaaaah :)artık güzel bi haber alırız inşallah senden
benim bat 28 :)
daha yeni bitti adetim
önceden takvimmi vardı yumurtlama dönemimi vardı beeee..Ben hiç hesap yapmadım cidden yapanları da hep merak etmişimdir ben normal hesapsız çalışıyorum
ya bana geçen ay oldu o , böyle bişey yok. dedim ki bence ben düşürüyorum.asdhaskdjhsfkshfO sancı pis bişe ben de nefret ediyorum hem agrıdan hem adetten hemde hamile ikalamamaktan
asadfsdgddfhfh yaş kaç canımarkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)
hahahahahahhaah alemsinizTabiki basar basmaz mı sen kal da arkandan geleyim bu ay durmak çok çalışacagız pes etmeyecegiz benden örnek al hahaha
zhahahahahahaahahhahDiyorumya kız ölü toprağı var üzerimizde uykumuz geliyo :)
ay olumlu mu haberdar et :)Kizlaar
Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibo cikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek bu kadar erken belli olur mu yardiiim
benimde 1 nisan hadi bakalımm heyecan doruktabenimde 2-3 gündür karın ağrım sancım vardı cnm.. ama bugün hiç bir seyim yok.. vallahi bende anlamadım.. ama yarın olmam gerekiyor.. bu sabah test yaptım negatif çıktı..1 nisanda olmuştum cunku..sen ne zaman oldun?
ayyyyyyy ! süper bi haber .... Tebrik ederimm...belirtileriniz var mıydı ? Kaçıncı denemeniz? Bi öneriniz varı ? hahahaahahKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün beta 13 çıktı
Eki Görüntüle 1508834
aminnnkızlar son adet tarihim 26marttı, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. adetim başlamadı ama evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim inşallah bu adet gecikmesi gebeliktendir yaa
ayyyyyyy ! süper bi haber .... Tebrik ederimm...belirtileriniz var mıydı ? Kaçıncı denemeniz? Bi öneriniz varı ? hahahaahah
Canimm hadi beraber bekleyelim bizde dort aydir denemelerdeyiz muayenelerimizde temiz 8aylikda evliyiz yas 26 folic asit kullaniyorum dikkat eediyoz hersseye suan dr acele etme ilaca baslmayalim sen gun asiri iliskilerini devam et kafana takma dedi ama takmamn elde degil ;( benim bat?mayis 8canikooobu arada benim bat'ım 5 Nisan. Aslında daha çok var ama bu ay tüm ihtimal tarihleri ilk kez deniyorum. Annemde Halamda ilk denemelerde kalmışlar. Umut fakirin ekmeği :)))))
bat'ma son döööööööörrrrttt !
yarın sabah baska markalar ile deneyecegim o zaman belli olur artık persembe de kana baktırıcam insallahbeklecem sali gunu kadar bat 28...hayirlisi artik ama kucuk kucuk karnim agrisi var adet olcam sanirim
orda sanki hayalet gibi cizgi var dimi ben 6 nisanda olmustum ama deyisik oldum donra iki hafta sonra bazen tuhafliklar ortaya cikmaya basladi erken diye aldirmadim ama kafam cok karisti bu arada bakalim sali gunu kadar ne olcak
canım çok teşekkür ederim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin Seninde inşallah pozitif olurgozun aydin rabim sag saglim kucaga almaya nasip etsin
28 canım :)walla cen im benim arkım bir kere yaptı ve ikizlere hamile kaldı hiç belli olmaz bu işler. Ayyy ağzından bal damlıyo kız mucks :)
ay hadi inşalllaaaaaaaaaaah :)
önceden takvimmi vardı yumurtlama dönemimi vardı beeee..
ya bana geçen ay oldu o , böyle bişey yok. dedim ki bence ben düşürüyorum.asdhaskdjhsfkshf
asadfsdgddfhfh yaş kaç canım
Benimde 6 :) hadi inşallahhh canımbat'ma son döööööööörrrrttt !
beli olmaz canim hic dusunmedin anda olabilir tabiki kolay demesi bilirim cm hayirliysa artik..biliyom cok uzucu bir sey beklemek..ilk evlilikte iki kizlarim de dusunmedim bir anda oldu lar..simdi istiyoruz ya bekledimiz icin sipalar gelmiyorkan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.
valaha benim adet bugun gelcekti bekliyorum sabah test yaptim markali ama negativ cikti pofff ya