Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canım valla 2 kez çalıştık çok fırsat olmadı yine olumsuz olucak galiba bu ay :KK43:
walla cen im benim arkım bir kere yaptı ve ikizlere hamile kaldı hiç belli olmaz bu işler.
artık güzel bi haber alırız inşallah senden :KK19:
benim bat 28 :)
daha yeni bitti adetim:oops:
ay hadi inşalllaaaaaaaaaaah :)
Ben hiç hesap yapmadım cidden yapanları da hep merak etmişimdir ben normal hesapsız çalışıyorum
önceden takvimmi vardı yumurtlama dönemimi vardı beeee..
O sancı pis bişe ben de nefret ediyorum hem agrıdan hem adetten hemde hamile ikalamamaktan
ya bana geçen ay oldu o , böyle bişey yok. dedim ki bence ben düşürüyorum.asdhaskdjhsfkshf
arkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)
asadfsdgddfhfh yaş kaç canım

Tabiki basar basmaz mı sen kal da arkandan geleyim bu ay durmak çok çalışacagız pes etmeyecegiz benden örnek al hahaha
hahahahahahhaah alemsiniz
Diyorumya kız ölü toprağı var üzerimizde uykumuz geliyo :) :KK70:
zhahahahahahaahahhah
Kizlaar
Bugun 20. Günüm daha bir hafta var test yaptim ve yarim saat sonra 2. Cizgi hayalet gibo cikti? Nedir simdi bu hayalet cizgi pozitif mi demek bu kadar erken belli olur mu yardiiim:rolleyes:
ay olumlu mu haberdar et :)
benimde 2-3 gündür karın ağrım sancım vardı cnm.. ama bugün hiç bir seyim yok.. vallahi bende anlamadım.. ama yarın olmam gerekiyor.. bu sabah test yaptım negatif çıktı..1 nisanda olmuştum cunku..sen ne zaman oldun?
benimde 1 nisan hadi bakalımm heyecan dorukta :KK70:
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizin başınıza
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün beta 13 çıktı
Eki Görüntüle 1508834
ayyyyyyy ! süper bi haber .... Tebrik ederimm...belirtileriniz var mıydı ? Kaçıncı denemeniz? Bi öneriniz varı ? hahahaahah
kızlar son adet tarihim 26marttı, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. adetim başlamadı ama evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim inşallah bu adet gecikmesi gebeliktendir yaa
aminnn

ayyyyyyy ! süper bi haber .... Tebrik ederimm...belirtileriniz var mıydı ? Kaçıncı denemeniz? Bi öneriniz varı ? hahahaahah

benim belirtiler ooooooo aslında benim bebiş bangır bangır bağırıyormuş ben geliyorum diye
sol göğsümde hassasiyet
en önemlisi çok şiddetli karın kasık bel rahim ağrısı Sancı öyle bir geliyordu ki ahhhh ahhh diye bağırıyordum ki hala öyle
ben kimyasal yaşadım geçen ay bir adet bekledim ondan sonra oldu çok şükür
darısı başına en kısa sürede inşallah

bu arada benim bat'ım 5 Nisan. Aslında daha çok var ama bu ay tüm ihtimal tarihleri ilk kez deniyorum. Annemde Halamda ilk denemelerde kalmışlar. Umut fakirin ekmeği :)))))
Canimm hadi beraber bekleyelim bizde dort aydir denemelerdeyiz muayenelerimizde temiz 8aylikda evliyiz yas 26 folic asit kullaniyorum dikkat eediyoz hersseye suan dr acele etme ilaca baslmayalim sen gun asiri iliskilerini devam et kafana takma dedi ama takmamn elde degil ;( benim bat?mayis 8canikooo

orda sanki hayalet gibi cizgi var dimi ben 6 nisanda olmustum ama deyisik oldum donra iki hafta sonra bazen tuhafliklar ortaya cikmaya basladi erken diye aldirmadim ama kafam cok karisti bu arada bakalim sali gunu kadar ne olcak o_O

gozun aydin rabim sag saglim kucaga almaya nasip etsin
canım çok teşekkür ederim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin Seninde inşallah pozitif olur

kan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.

walla cen im benim arkım bir kere yaptı ve ikizlere hamile kaldı hiç belli olmaz bu işler. Ayyy ağzından bal damlıyo kız mucks :)

ay hadi inşalllaaaaaaaaaaah :)

önceden takvimmi vardı yumurtlama dönemimi vardı beeee..

ya bana geçen ay oldu o , böyle bişey yok. dedim ki bence ben düşürüyorum.asdhaskdjhsfkshf

asadfsdgddfhfh yaş kaç canım
28 canım :)

valaha benim adet bugun gelcekti bekliyorum sabah test yaptim markali ama negativ cikti pofff ya o_O:KK43:

Eklentiler

• 20150427_054042.jpg
    20150427_054042.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 93
kan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.
beli olmaz canim hic dusunmedin anda olabilir tabiki kolay demesi bilirim cm hayirliysa artik..biliyom cok uzucu bir sey beklemek..ilk evlilikte iki kizlarim de dusunmedim bir anda oldu lar..simdi istiyoruz ya bekledimiz icin sipalar gelmiyor :KK45::KK43:

X