Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hadi ınsallah kelebegı görursun sımdı heycanlısın o duugu cok guzel bızde senı sevıyoruz ..haberlerını beklıyoruz..bende az once kan verdım oglen alcam sonucları hayırlısı bakalım..dıkatet kendıne..

Geçmiş olsun canım yaa,benimde bulantım var ama bende ters mekanizma işliyor bulantıdan ötürü sürekli bişiyler yiyorum,o yüzden gücüm yerinde çok şükür.

Geçmiş olsun canım yaa,benimde bulantım var ama bende ters mekanizma işliyor bulantıdan ötürü sürekli bişiyler yiyorum,o yüzden gücüm yerinde çok şükür.
kac haftalık oldu cm senın
kac haftalık oldu cm senın..

Kızlar aranızda hamilelikte istenen tahlilleri devlet hastanesinde yaptıran-yaptıracak var mı? Özellerde 1000 tlyi falan buluyo testler de. Bi de bunun için kadın doğumdan mı randevu almam lazım dahiliyeden mi? Yani devlette drun yazması lazım değil mi yaptırabilmem için?

Bence kadın doğumdan alınması lazım diye düşünüorum tabiki doktor yönlendirecek seni tahlil ve testler için

kizlar kan sonuclar cikti..yorumlarinizi bekliyom..suanda gebelik yeni oldu icin beklemek lazim..persembe gunu tekrar gitcem..bu degerler kac gunluk gebelik bilen varmi..

kizlar kan sonuclar cikti..yorumlarinizi bekliyom..suanda gebelik yeni oldu icin beklemek lazim..persembe gunu tekrar gitcem..bu degerler kac gunluk gebelik bilen varmi..
Değerlerin nerde yazıyor? Eklemedin sanırım.
düzeltme: Şimdi gördüm, daha yeni hamileliğin. 4 haftalıksın sanırım.

O ordulu gelin değerler farklılık gösterebilir. Bunu da erken ve geç döllenme etkiler. Son adetin ne zamandı ? Kimisinin adet tarihi 4-5 gün geçtiği halde geç döllenmeden dolayı değer normalden düşük çıkıyor.

sagol tesekurler..demeki ben igne vurulmadan once kaldim hamile..Allahin isi iste..ben 06.08 vuruldum igne..adet gunum 20.08

Aslında normal değerlerin. Benim de bat 21 ağustostu. Tahminen 6 -7 ya da 8 i ovu. günümdü. Ben bilerek gitmiyorum doktora. İlk hamilelikte de adet tarihinden 4-5 gün sonra gitmiştim. O zaman sadece keseyi görmüştük. 1 hafta sonrası da kalp atışlarını duymuştum.

anladım canım..suanda kucuk oldu ıcın keseyı goremez..bakalım artık ben almanya donunce kendım doktora gıtcem..burdakıler fazla ılgılenmıyolar ya hastanede..cok sınır oldum ya..hayırlısı artık beklıcez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…