- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
hadi ınsallah kelebegı görursun sımdı heycanlısın o duugu cok guzel bızde senı sevıyoruz ..haberlerını beklıyoruz..bende az once kan verdım oglen alcam sonucları hayırlısı bakalım..dıkatet kendıne..Uğurlu topiğimdeki can anneler ve adaylar
Bugun kese görmeye gideceğim 16:15 randevum.
Hayırlı dualarınızı gönlümde hissedeceğim.
Ben sizle birlikte hamile kaldım, sizle paylaştım. Çok değerlisnz çok. İyiki varsınız. Sizi seviyorum.
Masallah...gözun aydın.. topıc bu ay ugurlu geldı.. devamını beklıyoruzMesajın devamını yazdım sanmıştım. Cuma günü adet günüm canım. Testte silik çizgiyi gördüm. Eşim de baktı , gözler yanılmıyorsa ikimizde gördük. Artık bekleme zamanı. Ama sanırım hamileyim.
Geçmiş olsun canım yaa,benimde bulantım var ama bende ters mekanizma işliyor bulantıdan ötürü sürekli bişiyler yiyorum,o yüzden gücüm yerinde çok şükür.Kizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
kac haftalık oldu cm senınGeçmiş olsun canım yaa,benimde bulantım var ama bende ters mekanizma işliyor bulantıdan ötürü sürekli bişiyler yiyorum,o yüzden gücüm yerinde çok şükür.
kac haftalık oldu cm senın..Geçmiş olsun canım yaa,benimde bulantım var ama bende ters mekanizma işliyor bulantıdan ötürü sürekli bişiyler yiyorum,o yüzden gücüm yerinde çok şükür.
Bence kadın doğumdan alınması lazım diye düşünüorum tabiki doktor yönlendirecek seni tahlil ve testler içinKızlar aranızda hamilelikte istenen tahlilleri devlet hastanesinde yaptıran-yaptıracak var mı? Özellerde 1000 tlyi falan buluyo testler de. Bi de bunun için kadın doğumdan mı randevu almam lazım dahiliyeden mi? Yani devlette drun yazması lazım değil mi yaptırabilmem için?
10 HAFTAYI YENİ GEÇTİKkac haftalık oldu cm senın
kac haftalık oldu cm senın..
Değerlerin nerde yazıyor? Eklemedin sanırım.kizlar kan sonuclar cikti..yorumlarinizi bekliyom..suanda gebelik yeni oldu icin beklemek lazim..persembe gunu tekrar gitcem..bu degerler kac gunluk gebelik bilen varmi..
Değerlerini göreydik eyiydikizlar kan sonuclar cikti..yorumlarinizi bekliyom..suanda gebelik yeni oldu icin beklemek lazim..persembe gunu tekrar gitcem..bu degerler kac gunluk gebelik bilen varmi..
Masallah...Rabim tamamini erdirsin10 HAFTAYI YENİ GEÇTİK
Çok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu aradayorumlarinizi bekliyom
sagol canisi..rabim kimseye eleri bos brakmasinÇok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu arada
sagol tesekurler..demeki ben igne vurulmadan once kaldim hamile..Allahin isi iste..ben 06.08 vuruldum igne..adet gunum 20.08KKdan buldum bunu.
sagol tesekurler..demeki ben igne vurulmadan once kaldim hamile..Allahin isi iste..ben 06.08 vuruldum igne..adet gunum 20.08
anladım canım..suanda kucuk oldu ıcın keseyı goremez..bakalım artık ben almanya donunce kendım doktora gıtcem..burdakıler fazla ılgılenmıyolar ya hastanede..cok sınır oldum ya..hayırlısı artık beklıcez..Aslında normal değerlerin. Benim de bat 21 ağustostu. Tahminen 6 -7 ya da 8 i ovu. günümdü. Ben bilerek gitmiyorum doktora. İlk hamilelikte de adet tarihinden 4-5 gün sonra gitmiştim. O zaman sadece keseyi görmüştük. 1 hafta sonrası da kalp atışlarını duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?