Silikte olsa çıktı ise kesin hamilesin hayırlı olsun tebrikler CnmMesajın devamını yazdım sanmıştım. Cuma günü adet günüm canım. Testte silik çizgiyi gördüm. Eşim de baktı , gözler yanılmıyorsa ikimizde gördük. Artık bekleme zamanı. Ama sanırım hamileyim.
Sağol canım, ben yine de cuma bi test daha yaparım. İnşallah yanılmayız.Silikte olsa çıktı ise kesin hamilesin hayırlı olsun tebrikler Cnm
Canım tebriklerrr hamilesiin demek :) umarım Her şey yolunda gider :)Mesajın devamını yazdım sanmıştım. Cuma günü adet günüm canım. Testte silik çizgiyi gördüm. Eşim de baktı , gözler yanılmıyorsa ikimizde gördük. Artık bekleme zamanı. Ama sanırım hamileyim.
Oooo haberler haberrrrrlerrrrSağol canım, ben yine de cuma bi test daha yaparım. İnşallah yanılmayız.
Canım tebriklerrr hamilesiin demek :) umarım Her şey yolunda gider :)
Oooo haberler haberrrrrlerrrrmaşşalllah maşşaalahh
Kizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
TEZ ZAMANDA ŞİFA BULUR İNŞŞŞ AYNEN BENİMDE AKLIM ONDA ALLAH YARDIMCISI OLSUNAklum @renur da. Canım güzel arkadaşım. Bebeğin senin ilerdeki yegane askerin olsun inşallah
Bizde seni seviyoruzz herşey cok güzel olsun inşşş :)Uğurlu topiğimdeki can anneler ve adaylar
Bugun kese görmeye gideceğim 16:15 randevum.
Hayırlı dualarınızı gönlümde hissedeceğim.
Ben sizle birlikte hamile kaldım, sizle paylaştım. Çok değerlisnz çok. İyiki varsınız. Sizi seviyorum.
Uğurlu topiğimdeki can anneler ve adaylar
Ben sizle birlikte hamile kaldım, sizle paylaştım. Çok değerlisnz çok. İyiki varsınız. Sizi seviyorum.
Teşekkürler kızlar, topic bereketli sanırım. Cuma ya kadar hamileyim demeyeceğim ama kendime de dikkat edeceğim. Gerçi ben yine dayanamam cumadan önce test yaparım.
Ayy yaparsamda gizli yapıcam geçen ay test olayını çok abarttığım için eşim ve çevremdekiler kızıo :)Günaydın kızlar, gece ağrılarım oldu biraz. Sanırım gebelik belirtileri bunlar. Kasıklarda batma sancı oldu.
frdnr canım dün geceye kadar biliyorsun hiç belirtim yoktu. Hatta adet belirtileri başlamıştı(sinir, sivilce vs.) Şuan geceki ağrılarım yok. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Bu arada iştahım arttı. Dün çok abartılı yedim. Ben olsam yerinde kesin testi yapardım
cicida ben de dün hastane araştırdım hep. Esas zor günler şimdi başlıyor. Dualarımız seninle canım. Keseyi görürsün, pıt pıtları da duyarsın inşallah. Ben de başka topiclere yazmıştım ama burası cidden daha farklı. Samimiyet güzel şey...
Kizlar ben hastaneye kaldirildim bir hafta hastahanede yatirilcam oglen 3 den beri 2000 cc serum yedim daha 1000 cc yicem hamilelikte en agir bulantili olanini geciriyormusum ictigim suyu bile kustugum icin insallah sizin hamilelikleriniz cok rahat gecer kendinize dikkat edin anneler
Mesajın devamını yazdım sanmıştım. Cuma günü adet günüm canım. Testte silik çizgiyi gördüm. Eşim de baktı , gözler yanılmıyorsa ikimizde gördük. Artık bekleme zamanı. Ama sanırım hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?