Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda düzelirsin güzel anne

BitterSever benimle asagi yukari ayni zamana denk gelio regl gunun ben test yapmicam dedim ama seni goruncede bi test yapasim geldi yani gerci hic belirtim yok sende belirti varmiydiii ?????

Bizde seni seviyoruzz herşey cok güzel olsun inşşş :)

Günaydın kızlar, gece ağrılarım oldu biraz. Sanırım gebelik belirtileri bunlar. Kasıklarda batma sancı oldu.
frdnr canım dün geceye kadar biliyorsun hiç belirtim yoktu. Hatta adet belirtileri başlamıştı(sinir, sivilce vs.) Şuan geceki ağrılarım yok. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Bu arada iştahım arttı. Dün çok abartılı yedim. Ben olsam yerinde kesin testi yapardım

cicida ben de dün hastane araştırdım hep. Esas zor günler şimdi başlıyor. Dualarımız seninle canım. Keseyi görürsün, pıt pıtları da duyarsın inşallah. Ben de başka topiclere yazmıştım ama burası cidden daha farklı. Samimiyet güzel şey...

Bizde seni seviyoruz güzel anne

Ayy yaparsamda gizli yapıcam geçen ay test olayını çok abarttığım için eşim ve çevremdekiler kızıo :)

çok geçmiş olsun inş. tez vakitte şifa bulurusn da hamileliğinin tadını çıkarırsın

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım görürsün inş. keseyi de için rahatlar :)

regle gün kala silik çıkıyorsa hamilesindir canım. hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
böyle güzel haberlerle güne başlamak süper, bu topik cidden uğurlu bence

ooo süper, heyecanla doktordan dönmeni bekliyoruz o zaman. Emin benim için de hepiniz çok değerlisiniz. hiç kimseyle konuşmadığım bu konuları sadece sizler biliyor ve en iyi sizler anlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…